Kristie Raaijmakers Fotografie: newbornshoots, bruidsreportages en portretten.

Mogelijkheden

Fotografie is mijn passie. Ik zet mijn kennis en creativiteit met liefde en plezier in om prachtige portretten, een mooie (bruids)reportage of een vertederende newbornshoot te maken.

 

 

Newborn fotografie

Kleine handjes en voetjes, zachte babybilletjes en een prachtig gezichtje. Laat jullie pasgeboren kindje al in de eerste dagen van zijn of haar leven vastleggen, zodat jullie voor altijd kunnen terugkijken naar die kleine babyvingertjes en teentjes en dat slaperige hoofdje. Voor je het weet zijn ze groot!

LEES MEER

Portretten

Zijn de kinderen nauwelijks nog herkenbaar op de foto die bij opa en oma aan de wand hangt? Wil je graag een loveshoot houden samen met je partner? Of vind je het hoog tijd voor een nieuwe profielfoto op LinkedIn? Of je nu leuke foto's wilt met je gezin, je geliefde of voor je werk; samen maken we er een mooie serie van!

LEES MEER

Bruidsfotografie

Op jullie trouwdag zijn jullie het stralende middelpunt. Jullie belanden van het ene prachtige moment, in het andere. Juist omdat de dag zo snel voorbij vliegt, is het heel fijn om een goede bruidsfotograaf in te huren die mooie foto's maakt. Zo kunnen jullie deze bijzondere dag later in alle rust nog eens herbeleven.

LEES MEER

Overige opdrachten

Ook voor andere foto-opdrachten, zoals zakelijke fotografie, productfotografie of ander creatief werk, laat ik me graag inhuren. Denk ook eens aan een mooie fotoshoot met uw huisdier bijvoorbeeld! De mogelijkheden hiervoor zijn altijd bespreekbaar.

LEES MEER
  • All
  • Bruidsfotografie
  • Newborn
  • Portretten
  • Vrij Werk
  • Default
  • Random
load more load all

Contact

Voor vragen of boekingen, neem gerust contact op!

Kristie Raaijmakers

Fotografie

Leemkuylen 66

5662 VT Geldrop

Algemene voorwaarden

Op alle opdrachten overeengekomen met Kristie Raaijmakers Fotografie zijn de Algemene voorwaarden van toepassing.

Algemene voorwaarden

Facebook