Bruidsfotografie fotograaf geldrop eindhoven gemert

Bruidsfotografie

Op jullie trouwdag zijn jullie het stralende middelpunt. Jullie belanden van het ene prachtige moment, in het andere. Juist omdat de dag zo snel voorbij vliegt, is het heel fijn om een goede bruidsfotograaf in te huren die mooie foto's maakt. Zo kunnen jullie deze bijzondere dag later in alle rust nog eens herbeleven.

Een bijzonder beeldverhaal van jullie trouwdag

Kristie Raaijmakers Fotografie levert een bijzonder beeldverhaal, waarin de sfeer, emoties en de liefde van jullie trouwdag voor altijd worden vastgelegd, zodat jullie deze perfecte dag later nog eens kunnen herbeleven. Natuurlijk kunnen jullie zelf kiezen welke onderdelen van de dag jullie door mij willen laten vastleggen. Dat kan al zijn vanaf het aantrekken van de jurk en het aanbrengen van de make-up. Uiteraard zullen de ceremonie en de fotoshoot niet vergeten worden. En als jullie willen, ben ik er ook nog bij tijdens het diner en/of het feest. Ik heb een journalistieke achtergrond, waardoor er in mijn foto's ook een journalistieke stijl terug te vinden is. Met sfeerfoto's, overzichtfoto's en detailfoto's vanuit bijzondere invalshoeken leg ik de dag vast zoals jullie deze beleefd hebben. Niet alleen aan het bruidspaar wordt gedacht, maar ook aan de gasten en decoraties, zodat jullie de momenten die jullie hebben gemist, alsnog kunnen zien bij het bekijken van de foto's.

Kijk voor voorbeelden van bruidsfoto's in mijn portfolio. Of neem eens een kijkje op mijn blog.

Prijzen

Het standaardpakket bevat 6 uur fotografie op jullie trouwdag, waarbij minimaal 150 nabewerkte foto's in hoge resolutie in het formaat .JPG geleverd worden. De kosten hiervoor bedragen € 450,00.  Zo is het bedrag voor de bruidsshoot een all-in prijs, zodat er achteraf geen hoge kosten meer bij komen voor de daadwerkelijke foto's.

Nabestellingen zoals afdrukken, vergrotingen op canvas, aluminium of plexiglas en een fotoboek kunnen jullie met deze bestanden zelf bestellen/maken, maar natuurlijk zijn deze ook via mij verkrijgbaar. Bekijk de prijslijst voor nabestellingen voor meer informatie.

Uitbreiden met meerdere uren fotografie of een trouwalbum is ook mogelijk, neem contact met me op voor meer informatie.

Bruidsfotograaf Geldrop, Eindhoven, Gemert en omgeving

Kristie Raaijmakers Fotografie is gevestigd in Geldrop. In principe ben ik als bruidsfotograaf in te huren voor bruiloften door heel Nederland, maar ik ben vooral actief in Geldrop, Eindhoven, Helmond, Nuenen, Laarbeek en Gemert-Bakel en in de omgeving daarvan. Uiteraard kunnen jullie mij bellen of mailen voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek waarop jullie mij alles kunnen vertellen over jullie wensen en ik jullie meer kan vertellen over mijn stijl en aanpak. Bekijk ook mijn portfolio om een indruk te krijgen van mijn werk als bruidsfotograaf.

Contact

Voor vragen of boekingen, neem gerust contact op!

Kristie Raaijmakers

Fotografie

Leemkuylen 66

5662 VT Geldrop

Algemene voorwaarden

Op alle opdrachten overeengekomen met Kristie Raaijmakers Fotografie zijn de Algemene voorwaarden van toepassing.

Algemene voorwaarden

Facebook