Newborn fotografie fotograaf geldrop eindhoven gemert3

Newbornfotografie

Kleine handjes en voetjes, zachte babybilletjes en een prachtig gezichtje. Laat jullie pasgeboren kindje al in de eerste dagen van zijn of haar leven vastleggen, zodat jullie voor altijd kunnen terugkijken naar die kleine babyvingertjes en teentjes en dat slaperige hoofdje. Voor je het weet zijn ze groot!

Professioneel, geduldig en veilig

Het maken van babyfoto's is een bijzondere tak van fotografie. Baby'tjes moeten met geduld en professionaliteit behandeld worden. Tijdens de shoot neem ik de tijd om jullie kindje te troosten, het positioneren van jullie kindje doe ik voorzichtig en de posities die ik gebruik zijn veilig voor jullie kindje. We forceren niets en als een bepaalde houding of foto niet mogelijk blijkt, dan zoeken we gewoon een andere creatieve oplossing die ook een prachtig eindresultaat oplevert.
Ik bezit diverse dekentjes en accessoires zoals mutsjes, haarbandjes, mandjes en dergelijke voor creatieve fotoresultaten, zowel voor jongens als voor meisjes.

Bekijk voorbeelden van mijn werk, in mijn portfolio. Of neem eens een kijkje op mijn blog.

Prijzen

Voor een newbornshoot trek ik minimaal twee uur uit, maar houd er rekening mee dat de shoot wat langer kan duren. Afhankelijk van uw wensen kan ik alleen uw kindje op de foto zetten, maar ook gezinsfoto's met papa en mama en eventuele broertjes of zusjes behoren tot de mogelijkheden. Houd er wel rekening mee dat het resultaat altijd afhankelijk is van de medewerking van uw kindje(s).

De fotoshoot vindt plaats bij u thuis, zodat u net na de bevalling lekker thuis kunt blijven in de eigen vertrouwde omgeving. De shoot wordt meestal ingepland tussen de 7 en 21 dagen na de geboorte van uw kindje, het is daarvoor belangrijk om tijdig te reserveren. Doe dit al tijdens de zwangerschap, zodat ik een plekje voor jullie vrij kan houden in mijn agenda. Na de geboorte wordt u dan verzocht om zo snel mogelijk contact met me op te nemen, zodat we een een definitieve datum af kunnen spreken.  

De kosten voor de shoot bedragen € 175,00. Daarbij ingebrepen zijn 15 tot 20 nabewerkte digitale foto's in hoge resolutie. Deze fotobestanden zijn van hoge kwaliteit, waardoor u probleemloos foto's naar keuze kunt laten afdrukken en zelfs vergrotingen kunt bestellen. Zo is het bedrag voor de newbornshoot een all-in prijs, achteraf komen er geen kosten meer bij. 

Voor een fotoshoot op locatie, verder dan 15 kilometer vanaf Geldrop, wordt € 0,19 per kilometer in rekening gebracht.

Fotograaf in Geldrop, Eindhoven, Gemert en omgeving

Kristie Raaijmakers Fotografie is gevestigd in Geldrop, maar als fotograaf ben ik ook in te huren voor fotoshoots op locatie. Ik ben vooral actief in Geldrop, Eindhoven, Helmond, Nuenen, Laarbeek en Gemert-Bakel en in de omgeving daarvan. Maar ook als u buiten dat gebied woont, kunt u natuurlijk vrijblijvend contact met opnemen. U kunt mij mailen, appen of bellen voor informatie of om direct een afspraak te maken. 

Contact

Voor vragen of boekingen, neem gerust contact op!

Kristie Raaijmakers

Fotografie

Leemkuylen 66

5662 VT Geldrop

Algemene voorwaarden

Op alle opdrachten overeengekomen met Kristie Raaijmakers Fotografie zijn de Algemene voorwaarden van toepassing.

Algemene voorwaarden

Facebook