portretfotografie fotograaf geldrop eindhoven gemert

Portretfotografie

Zijn de kinderen nauwelijks nog herkenbaar op de foto die bij opa en oma aan de wand hangt? Wil je graag een loveshoot houden samen met je partner? Of vind je het hoog tijd voor een nieuwe profielfoto op LinkedIn? Of je nu leuke foto's wilt met je gezin, je geliefde of voor je werk; samen maken we er een mooie serie van!

Portretten 

Voor portretten kunnen we werken op locatie; met een stedelijke of natuurlijke achtergrond bijvoorbeeld. Of het portret nu bedoeld is voor een mooie plek aan de muur of voor zakelijke doeleinden, door een professionele aanpak en een goede bespreking van de wensen komen we altijd tot een mooi resultaat. Op een locatie van uw keuze kunnen we precies de foto's maken die u wenst.

Kijk voor voorbeelden van portretten in mijn portfolio. Of neem eens een kijkje op mijn blog.

Prijzen

Voor portretfotografie bedragen de kosten voor een fotoshoot op locatie € 75,00. Vanaf vijftien kilometer vanaf de Leemkuylen 66 in Geldrop komt daar nog kilometervergoeding bij van €0,19 per kilometer. De prijs is een all-in prijs. Na afloop van de shoot, ontvang je minimaal vijftien verschillende digitale foto's in hoge resolutie, die je zelf eventueel kunt afdrukken, kunt gebruiken in fotoboeken of op fotoproducten en die ook van voldoende kwaliteit zijn om als vergroting te bestellen. Zo kom je dus achteraf nooit voor meer kosten te staan, je krijgt gewoon alle foto's die je naar eigen wens kunt gebruiken. 
Natuurlijk heb je ook de mogelijkheid om nabestellingen via mij te doen. Bekijk de prijslijst voor nabestellingen voor meer informatie.

Fotograaf in Geldrop, Eindhoven, Gemert en omstreken

De fotostudio van Kristie Raaijmakers Fotografie is gevestigd in Geldrop, aan de Leemkuylen 66. Indien u niet naar Geldrop wilt of kunt komen, maar toch geïnteresseerd bent in foto's van Kristie Raaijmakers Fotografie, dan kunt u ook een fotoshoot op locatie boeken. Ik ben vooral actief in Geldrop, Eindhoven, Helmond, Nuenen, Laarbeek en Gemert-Bakel en in de omgeving daarvan. Maar ook als u buiten dat gebied woont, kunt u natuurlijk vrijblijvend contact met opnemen. U kunt mij bellen of mailen voor informatie of om direct een afspraak te maken. Bekijk ook mijn portfolio om een indruk te krijgen van mijn werk als portretfotograaf (op locatie).

Contact

Voor vragen of boekingen, neem gerust contact op!

Kristie Raaijmakers

Fotografie

Leemkuylen 66

5662 VT Geldrop

Algemene voorwaarden

Op alle opdrachten overeengekomen met Kristie Raaijmakers Fotografie zijn de Algemene voorwaarden van toepassing.

Algemene voorwaarden

Facebook