Reviews

Ze kwam bij ons aan huis voor de newbornshoot van onze dochter. Alles had ze meegenomen wat heel fijn was en ze vroeg naar onze wensen. Kristie was superlief voor onze dochter en na afloop hebben we prachtige digitale foto's gekregen. Helemaal top! Dankjewel!
Suzette Kroon
Suzette Kroon

Op Tweede Paasdag hebben wij voor onze zoon Imar een newbornshoot van Kristie gehad en tegelijkertijd een aantal familiefoto's. Ook bij onze dochter heeft Kristie anderhalf jaar geleden de newbornshoot gedaan. Het resultaat is wederom super! De foto's zijn elke keer prachtig en Kristie is zeer professioneel, geduldig en creatief. Ik ga haar zeker aanraden bij familie en vrienden!
Yvonne en Armin Karacic
Yvonne en Armin Karacic

We hebben een geweldige terugblik op onze trouwdag gehad dankzij de mooie foto's die Kristie van ons, de kinderen en al onze gasten heeft gemaakt. Super om de dag zo nog eens te kunnen herbeleven! Kristie, bedankt voor het cadeautje, de goede service en het fijne contact! We gaan jou zeker aanbevelen.
Anne en Tim van de Nieuwelaar
Anne en Tim van de Nieuwelaar

Vorige maand een hele leuke en gezellige fotoshoot gehad met onze familie! Kristie was erg professioneel en de foto's zijn erg leuk geworden. Complimenten!
Marieke Pijpers
Marieke Pijpers

Nette fotografe, neemt de tijd om haar expertise zo perfect als mogelijk uit te voeren. Ook zeer goed met de kleintjes. Daarnaast originele ideeën voor zowel foto's met een professioneel doeleinde of voor eigen gebruik. Nabewerking is ook prima.
Rick Baggermans
Rick Baggermans

Onlangs een hele leuke newborn fotoshoot gehad van onze dochter. Hannah was lekker eigenwijs en had geen zin om te slapen. Maar Kristie had veel geduld en nam haar tijd. Het eindresultaat is prachtig geworden!
Djinny IJskes-Kuijpers
Djinny IJskes-Kuijpers

Op 13 november 2014 hebben wij een newbornshoot laten maken van onze dochter Annemijn. We hadden Annemijn heerlijk in bad gedaan, maar slapen daar was een gedeelte van de ochtend geen sprake van. Ook dit was voor Kristie geen probleem! Toen Annemijn uiteindelijk haar ogen sloot, hebben we ook een aantal slapende posities kunnen fotograferen. Kristie nam alle tijd die nodig was. Wij zijn erg te spreken over het prachtige eindresultaat, wat een mooie foto's!
Serena van Wijchen
Serena van Wijchen

Op vrijdag 1 augustus 2014 zijn wij getrouwd in Gemert. Kristie heeft onze trouwreportage gemaakt. Onze favoriete foto hangt bij ons aan de schouw en is het eerste wat je ziet als je bij ons binnenwandelt. Kristie bedankt voor jouw professionele bijdrage aan onze fantastische en zonnige dag (maar wat jammer dat hij zo snel voorbij was).
Maithe en Davy van Lier
Maithe en Davy van Lier

Contact

Voor vragen of boekingen, neem gerust contact op!

Kristie Raaijmakers

Fotografie

Leemkuylen 66

5662 VT Geldrop

Algemene voorwaarden

Op alle opdrachten overeengekomen met Kristie Raaijmakers Fotografie zijn de Algemene voorwaarden van toepassing.

Algemene voorwaarden

Facebook