Gezinnen

Mijn foto’s vertellen een verhaal; het verhaal van jullie gezin in deze fase van het leven. Meestal met een lach, soms met een traan, maar altijd met échte emoties. Als lifestylefotograaf met een journalistieke achtergrond bezorg ik jullie een fotoreportage die herinneringen levend houdt. Het is geen verzameling van losse foto’s, maar de complete reportage laat zien hoe de band met jullie kinderen nu is. En later is het prachtig om daar samen met jullie kinderen op terug te kunnen kijken. Want dat gekke lachje van je vierjarige waar jij je nu aan ergert op foto’s, is dan ineens vertederend.  

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Vergelijkbare artikelen

Kristie fotografeert Ondernemers

Ondernemers

Als ondernemer is het in tijden van social media belangrijker dan ooit om zichtbaar te zijn. Natuurlijk moet je jouw product of dienst tonen, maar mensen doen het liefst zaken met mensen. Daarom wil ik je helpen om jouw ondernemersverhaal te vertellen én te laten zien. Door jouw verhaal en het gezicht achter je bedrijf […]

Lees meer