Hart te koop

In Hart te Koop gaat het verhaal van huizenfotograaf Sofie verder. Sofie is ingetrokken in haar nieuwe appartement, maar ze zit nog te wachten op het geld dat vrijkomt als haar ex Jorrit haar uitgekocht heeft, zodat ze het huis ook kan gaan inrichten. In dit deel van het verhaal kom je met Sofie in verschillende huizen die ze moet fotograferen. Ook heeft ze wat leuke uitstapjes met vriendinnen. De romantiek wordt opgevoerd doordat ze gaat daten met barman Jack en ook de spanning tussen haar en makelaar Mark loopt wat verder op.

3/5

Het vervolg van Hartenjacht is wederom vermakelijk om te lezen. Het heeft een prettige en vlotte schrijfstijl en de personages zijn levendig. Toch gebeurt er in dit deel van het verhaal naar mijn idee net iets te weinig. Ja, het is vermakelijk om te lezen, maar omdat het een deel is van een serie, mis ik toch echt wel een cliffhanger op het einde. Dat is bij deel één eigenlijk ook het geval. Toch ben ik wel benieuwd naar hoe het verder gaat, maar het zou leuk zijn geweest om iets meer in spanning te worden gebracht aan het einde van dit deel.

Auteur: Petra Kruijt
Uitgeverij: Loft Publishing
ISBN: 9789047206170

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Vergelijkbare artikelen

Boekrecensies Kristie leest voor Prentenboeken

Dokter Kwak

De dieren zijn ziek of hebben andere vervelende medische kwaaltjes, maar gelukkig is daar Dokter Kwak die iedereen kan helpen.

Lees meer
Boekrecensies Kristie leest voor Prentenboeken

Hoe zeg je ‘Het spijt me!’

Sorry zeggen. Een belangrijke les die je niet vroeg genoeg kunt leren, toch? Ik leerde ooit op een cursus communiceren met kinderen, dat een kind pas vanaf ongeveer zijn twaalfde levensjaar empathie kent. Dat het dan pas een gemeende sorry kan zeggen, omdat het dan pas écht beseft hoe het voor de ander moet zijn […]

Lees meer
Boekrecensies Feelgood Kristie leest

Vraag het aan Veerle

Het eerste deel van de nieuwe sportschool-trilogie van Renée Olsthoorn.

Lees meer