Hart te koop

In Hart te Koop gaat het verhaal van huizenfotograaf Sofie verder. Sofie is ingetrokken in haar nieuwe appartement, maar ze zit nog te wachten op het geld dat vrijkomt als haar ex Jorrit haar uitgekocht heeft, zodat ze het huis ook kan gaan inrichten. In dit deel van het verhaal kom je met Sofie in verschillende huizen die ze moet fotograferen. Ook heeft ze wat leuke uitstapjes met vriendinnen. De romantiek wordt opgevoerd doordat ze gaat daten met barman Jack en ook de spanning tussen haar en makelaar Mark loopt wat verder op.

3/5

Het vervolg van Hartenjacht is wederom vermakelijk om te lezen. Het heeft een prettige en vlotte schrijfstijl en de personages zijn levendig. Toch gebeurt er in dit deel van het verhaal naar mijn idee net iets te weinig. Ja, het is vermakelijk om te lezen, maar omdat het een deel is van een serie, mis ik toch echt wel een cliffhanger op het einde. Dat is bij deel één eigenlijk ook het geval. Toch ben ik wel benieuwd naar hoe het verder gaat, maar het zou leuk zijn geweest om iets meer in spanning te worden gebracht aan het einde van dit deel.

Auteur: Petra Kruijt
Uitgeverij: Loft Publishing
ISBN: 9789047206170

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Vergelijkbare artikelen

Boekrecensies Feelgood Kristie leest

Ik kom je halen!

Lotte gaat op een avontuurlijke roadtrip door Amerika om haar beste vriendin Sophie te zoeken

Lees meer
Boekrecensies Feelgood Kristie leest

Een kopje geluk

Een heerlijk einde van een humoristische, romantische en leuke serie. Marloes Berghege heeft met De Koffiesalon een indrukwekkend debuut gepubliceerd.

Lees meer
Boekrecensies Feelgood Kristie leest

Een dubbele shot liefde

In deel twee van de Koffiesalon Serie van Marloes Berghege gaat het verhaal van Hanneke verder. En het wordt steeds leuker.

Lees meer