Hart te koop

In Hart te Koop gaat het verhaal van huizenfotograaf Sofie verder. Sofie is ingetrokken in haar nieuwe appartement, maar ze zit nog te wachten op het geld dat vrijkomt als haar ex Jorrit haar uitgekocht heeft, zodat ze het huis ook kan gaan inrichten. In dit deel van het verhaal kom je met Sofie in verschillende huizen die ze moet fotograferen. Ook heeft ze wat leuke uitstapjes met vriendinnen. De romantiek wordt opgevoerd doordat ze gaat daten met barman Jack en ook de spanning tussen haar en makelaar Mark loopt wat verder op.

3/5

Het vervolg van Hartenjacht is wederom vermakelijk om te lezen. Het heeft een prettige en vlotte schrijfstijl en de personages zijn levendig. Toch gebeurt er in dit deel van het verhaal naar mijn idee net iets te weinig. Ja, het is vermakelijk om te lezen, maar omdat het een deel is van een serie, mis ik toch echt wel een cliffhanger op het einde. Dat is bij deel één eigenlijk ook het geval. Toch ben ik wel benieuwd naar hoe het verder gaat, maar het zou leuk zijn geweest om iets meer in spanning te worden gebracht aan het einde van dit deel.

Auteur: Petra Kruijt
Uitgeverij: Loft Publishing
ISBN: 9789047206170

Vergelijkbare artikelen

Boekrecensies Kristie leest voor Prentenboeken

Beer kan niet slapen

Beer is hartstikke chagrijning, want het lukt hem niet om te slapen. Maar de kleine diertjes uit het bos, blijven hem toch helpen.

Lees meer
Boekrecensies Kristie leest voor Prentenboeken

Peppa’s drukke dag

Leren klokkijken wordt nog leuker, als je het kunt verpakken in een mooi voorleesboek met een klok waarvan je zelf de wijzers goed kunt zetten.

Lees meer
Boekrecensies Kristie leest voor Prentenboeken

Boer Boris en de luchtballon

Boer Boris bestaat al tien jaar, maar wij lazen nog niet eerder een boekje van deze beroemde boer. Hoog tijd dus voor een avontuur, en wel met een luchtballon!

Lees meer