Bobbi naar de tandarts

Beertje Bobbi moet straks naar de tandarts, dus hij poetst zijn tanden nog eens extra goed. Eigenlijk wil Bobbi helemaal niet gaan, maar het moet van zijn papa. In de wachtkamer vermaakt hij zich al goed met het speelgoed dat er staat en ook in de stoel is hij zijn tegenzin snel vergeten. Het is wel heel gaaf, dat die stoel kan bewegen!

5/5

Gelukkig heeft Bobbi geen gaatjes. Hij krijg fluorgel en daarna nog poetsles. Voordat hij naar huis gaat, kies hij als cadeautje een kleine spiegel, zodat hij thuis ook tandartsje kan spelen. Bij al zijn vriendjes controleert hij dan of zij ook geen gaatjes hebben. 

“Dat was dat, je hebt geen gaatjes.
Nu nog poetsles, kijk maar goed.
‘Links en rechts, beneden, boven.’
Bobbi weet snel hoe het moet.”

De Bobbi boekjes zijn altijd een succes. Welk onderwerp er ook centraal staat, je weet altijd dat het veel voorleesplezier zal geven. Zoals alle boekjes van Bobbi, is ook dit verhaal op rijm geschreven. Dit boekje is een vrolijke manier om kinderen voor te bereiden op een bezoekje aan de tandarts. De meeste mensen vinden naar de tandarts gaan nooit zo’n pretje, en daar kunnen jonge kinderen ook al iets van oppikken. Dit boekje is dan een leuke manier om de spanning weg te nemen. 

Auteur en Illustrator: Monica Maas
Uitgeverij: Kluitman
ISBN: 9789020657340

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Vergelijkbare artikelen

Boekrecensies Feelgood Kristie leest

De Checklist

Florence maakt onder lichte dwang een checklist met eigenschappen waar haar ideale man aan moet voldoen. Niet veel later stapt iemand die precies aan het lijstje lijkt te voldoen de boekwinkel in waar zij werkt. Zou hij dan echt de ware zijn?

Lees meer
Boekrecensies Feelgood Kristie leest

Een dag in december

Laurie ziet de liefde van haar leven staan bij een bushokje. Eén blik in zijn ogen, vertelt haar genoeg. Maar hoe kan ze leven met het feit dat haar beste vriendin hem onbewust eerder vond dan zij?

Lees meer
Boekrecensies Feelgood Kristie leest

De Matchmaker

Een prachtige moderne hervertelling van A Christmas Carol. Carol, eigenaresse van een datingbureau voor miljonairs, heeft alleen aandacht voor haar werk. Kerst vindt ze verschrikkelijk en dat kan iedereen wel merken aan haar humeur. Alleen de eigenaardige klant Nick Claus weet tot haar door te dringen, met een reis door verleden, heden en toekomst.

Lees meer