Bobbi naar de tandarts

Beertje Bobbi moet straks naar de tandarts, dus hij poetst zijn tanden nog eens extra goed. Eigenlijk wil Bobbi helemaal niet gaan, maar het moet van zijn papa. In de wachtkamer vermaakt hij zich al goed met het speelgoed dat er staat en ook in de stoel is hij zijn tegenzin snel vergeten. Het is wel heel gaaf, dat die stoel kan bewegen!

5/5

Gelukkig heeft Bobbi geen gaatjes. Hij krijg fluorgel en daarna nog poetsles. Voordat hij naar huis gaat, kies hij als cadeautje een kleine spiegel, zodat hij thuis ook tandartsje kan spelen. Bij al zijn vriendjes controleert hij dan of zij ook geen gaatjes hebben. 

“Dat was dat, je hebt geen gaatjes.
Nu nog poetsles, kijk maar goed.
‘Links en rechts, beneden, boven.’
Bobbi weet snel hoe het moet.”

De Bobbi boekjes zijn altijd een succes. Welk onderwerp er ook centraal staat, je weet altijd dat het veel voorleesplezier zal geven. Zoals alle boekjes van Bobbi, is ook dit verhaal op rijm geschreven. Dit boekje is een vrolijke manier om kinderen voor te bereiden op een bezoekje aan de tandarts. De meeste mensen vinden naar de tandarts gaan nooit zo’n pretje, en daar kunnen jonge kinderen ook al iets van oppikken. Dit boekje is dan een leuke manier om de spanning weg te nemen. 

Auteur en Illustrator: Monica Maas
Uitgeverij: Kluitman
ISBN: 9789020657340

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Vergelijkbare artikelen

Boekrecensies Feelgood Kristie leest

Ik kom je halen!

Lotte gaat op een avontuurlijke roadtrip door Amerika om haar beste vriendin Sophie te zoeken

Lees meer
Boekrecensies Feelgood Kristie leest

Een kopje geluk

Een heerlijk einde van een humoristische, romantische en leuke serie. Marloes Berghege heeft met De Koffiesalon een indrukwekkend debuut gepubliceerd.

Lees meer
Boekrecensies Feelgood Kristie leest

Een dubbele shot liefde

In deel twee van de Koffiesalon Serie van Marloes Berghege gaat het verhaal van Hanneke verder. En het wordt steeds leuker.

Lees meer