Een kopje geluk

In het derde deel van de Koffiesalon serie beginnen we weer in een nieuwe yogales. Herinneringen die in haar hoofd oppoppen maken duidelijk wat er in de tussentijd gebeurd is. Josje is diep ongelukkig omdat het met Niels helemaal mis is gelopen en stort zich op het vinden van Hannekes vroegere campingliefde. Als ze hem gevonden heeft, gaan Josje en Hanneke in zijn restaurant eten. Zou hij nog steeds zo leuk zijn als toen?

5/5

Ondertussen blijft Hannekes moeder maar doorzagen over een nieuwe baan. Met Sil loop het contact op de werkvloer zo stroef dat Vic een personeelsfeest georganiseerd heeft in de hoop de sfeer wat te verbeteren. En Hanneke heeft zich door Niels laten strikken om hem te helpen met het organiseren van een verrassingsfeest voor Josje. Hij beseft dat hij een grote fout heeft gemaakt en wil zijn best doen om haar alsnog te laten weten dat hij haar geweldig vindt. Hanneke twijfelt of dit de juiste manier is, maar zegt haar hulp toch toe. Vic wordt erbij gehaald en die bestempelt het tot zijn nieuwe levensdoel om Boon zo mooi mogelijk te versieren voor deze surpriseparty.

 

De Koffiesalon-serie gaat onverminderd leuk verder. Wat een heerlijke boeken zijn het om te lezen. Het verhaal heeft alles wat je van een goede feelgood verwacht: romantiek, fijne vriendschap, een excentrieke baas,  genoeg humor en avonturen met de nodige misverstanden. Hanneke is een leuk personage dat zich gemakkelijk laat volgen en het verhaal is met de juiste hoeveelheid spanning geschreven om meegesleept te worden tot het einde. Jammer dat het verhaal na drie delen al stopt, want ik had er zo nog een paar meer achteraan willen lezen!

Auteur: Marloes Berghege
Uitgeverij: LS Amsterdam
ISBN: 9789024597376

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Vergelijkbare artikelen

Boekrecensies Feelgood Kristie leest

De Checklist

Florence maakt onder lichte dwang een checklist met eigenschappen waar haar ideale man aan moet voldoen. Niet veel later stapt iemand die precies aan het lijstje lijkt te voldoen de boekwinkel in waar zij werkt. Zou hij dan echt de ware zijn?

Lees meer
Boekrecensies Feelgood Kristie leest

Een dag in december

Laurie ziet de liefde van haar leven staan bij een bushokje. Eén blik in zijn ogen, vertelt haar genoeg. Maar hoe kan ze leven met het feit dat haar beste vriendin hem onbewust eerder vond dan zij?

Lees meer
Boekrecensies Feelgood Kristie leest

De Matchmaker

Een prachtige moderne hervertelling van A Christmas Carol. Carol, eigenaresse van een datingbureau voor miljonairs, heeft alleen aandacht voor haar werk. Kerst vindt ze verschrikkelijk en dat kan iedereen wel merken aan haar humeur. Alleen de eigenaardige klant Nick Claus weet tot haar door te dringen, met een reis door verleden, heden en toekomst.

Lees meer