Een dozijn gin & tonics, graag

Vandaag is het mijn beurt in de blogtour van Een dozijn Gin en Tonics, graag. Nova wordt wakker met haar rug tegen de voordeur geleund. Van de avond daarvoor kan ze zich niets herinneren, maar de enorme kater die ze heeft belooft niet veel goeds. In haar telefoon staan een heleboel – verwijderde – berichtjes van Jarno, de jongen die ze via haar werk kent en stiekem wel leuk vindt, dus daar wordt ze ook niet veel wijzer van.

2.5/5

Haar zus Katie sleept haar mee naar het strand, zoals eerder afgesproken, hoewel Nova vandaag liever in bed zou blijven en is vastberaden om uit te vinden wat er precies gebeurd is. In het verhaal leren we haar nieuwe vriend Bob kennen die de zusjes helpt bij de zoektocht naar antwoorden. En al snel komt het spoor op collega Zara. Wat heeft zij met deze enorme kater te maken?

Een dozijn gin & tonics is een kort verhaal dat lekker zomers is van opzet. Prima geschikt om tussendoor te lezen om in een zomerse stemming te komen. Het verhaal is leuk bedacht en met humor geschreven. Veel diepgang krijgt het verhaal niet, de schrijfstijl is eerder gehaast. Op sommige punten lijkt het verhaal wat van de hak op de tak te springen. Dat is jammer. Het is een leuk debuut, maar wist me niet echt mee te slepen. De cover vind ik trouwens heerlijk zomers en prachtig gekozen!

Auteur: Lisanne Stam
Uitgeverij: Books & Butterflies
ISBN: 9789464208689
Aantal pagina’s: 48

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Vergelijkbare artikelen

Boekrecensies Kristie leest voor Prentenboeken

Wat als de wind komt

Olivier is een piekeraar, maar van zijn vriendin leert hij heus niet altijd bang hoeft te zijn.

Lees meer
Boekrecensies Feelgood Kristie leest

Liefs uit Ibiza

Het zomerse tweede deel uit de liefs uit serie van Iris Visser is een losstaand verhaal dat zich afspeelt op Ibiza, maar een aantal oude bekenden komt kort nog eens voorbij!

Lees meer
Boekrecensies Feelgood Kristie leest

Liefs uit Londen

Het eerste deel van de liefs uit serie van Iris Visser is een heerlijke feelgood over Hannah in Londen.

Lees meer