Een dozijn gin & tonics, graag

Vandaag is het mijn beurt in de blogtour van Een dozijn Gin en Tonics, graag. Nova wordt wakker met haar rug tegen de voordeur geleund. Van de avond daarvoor kan ze zich niets herinneren, maar de enorme kater die ze heeft belooft niet veel goeds. In haar telefoon staan een heleboel – verwijderde – berichtjes van Jarno, de jongen die ze via haar werk kent en stiekem wel leuk vindt, dus daar wordt ze ook niet veel wijzer van.

2.5/5

Haar zus Katie sleept haar mee naar het strand, zoals eerder afgesproken, hoewel Nova vandaag liever in bed zou blijven en is vastberaden om uit te vinden wat er precies gebeurd is. In het verhaal leren we haar nieuwe vriend Bob kennen die de zusjes helpt bij de zoektocht naar antwoorden. En al snel komt het spoor op collega Zara. Wat heeft zij met deze enorme kater te maken?

Een dozijn gin & tonics is een kort verhaal dat lekker zomers is van opzet. Prima geschikt om tussendoor te lezen om in een zomerse stemming te komen. Het verhaal is leuk bedacht en met humor geschreven. Veel diepgang krijgt het verhaal niet, de schrijfstijl is eerder gehaast. Op sommige punten lijkt het verhaal wat van de hak op de tak te springen. Dat is jammer. Het is een leuk debuut, maar wist me niet echt mee te slepen. De cover vind ik trouwens heerlijk zomers en prachtig gekozen!

Auteur: Lisanne Stam
Uitgeverij: Books & Butterflies
ISBN: 9789464208689
Aantal pagina’s: 48

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Vergelijkbare artikelen

Boekrecensies Feelgood Kristie leest

De Checklist

Florence maakt onder lichte dwang een checklist met eigenschappen waar haar ideale man aan moet voldoen. Niet veel later stapt iemand die precies aan het lijstje lijkt te voldoen de boekwinkel in waar zij werkt. Zou hij dan echt de ware zijn?

Lees meer
Boekrecensies Feelgood Kristie leest

Een dag in december

Laurie ziet de liefde van haar leven staan bij een bushokje. Eén blik in zijn ogen, vertelt haar genoeg. Maar hoe kan ze leven met het feit dat haar beste vriendin hem onbewust eerder vond dan zij?

Lees meer
Boekrecensies Feelgood Kristie leest

De Matchmaker

Een prachtige moderne hervertelling van A Christmas Carol. Carol, eigenaresse van een datingbureau voor miljonairs, heeft alleen aandacht voor haar werk. Kerst vindt ze verschrikkelijk en dat kan iedereen wel merken aan haar humeur. Alleen de eigenaardige klant Nick Claus weet tot haar door te dringen, met een reis door verleden, heden en toekomst.

Lees meer