Liefs uit Londen

Hannah’s relatie loopt tijdens nieuwjaarsnacht teneinde. Ze betrapt haar vriend Dante met een ander meisje. Aangezien hij verkleed is als avocado en zij als kip met een behoorlijk gevuld verenpak, laat dat een behoorlijke indruk achter op haar netvlies. Haar geloof in de liefde krijgt een flinke knauw. Ze doet de belofte aan zichzelf (en aan haar baas, oeps!) dat het nieuwe jaar een piemelvrij jaar gaat worden.

3.5/5

Hannah werkt voor een groot warenhuis en samen met de – extreem knappe, maar altijd chagrijnige – jonge directeur, Tijn. Haar baas vraagt haar mee naar Londen omdat het nieuwste filiaal in de Engelse hoofdstad niet zo best loopt. Samen met een extern marketingteam moeten zij ervoor gaan zorgen dat de winkel betere cijfers gaat draaien. Met Valentijnsdag in het vooruitzicht, is het lastig om niet steeds met liefde en verliefdheid geconfronteerd te worden, maar Hannah doet haar best om haar hoofd koel te houden. Dat valt echter niet mee, nu haar baas laat zien dat hij met vlagen toch best wel vriendelijk kan zijn. En het meisje van de marketingafdeling iemand is, die ze nooit meer hoopte te zien.

 

Liefs uit Londen is een heerlijk boek waar je doorheen vliegt. Het is levendig, humoristisch en meeslepend geschreven. Hoewel de humor er wat mij betreft soms iets te dik bovenop gelegd werd, de ene vergelijking was nog niet gemaakt of de volgende vloog je al om de oren, heb ik toch meermaals hardop moeten lachen. Wat er ook zo heerlijk dik bovenop lag, was de romantische spanning tussen Hannah en haar baas. En hoewel het einde heus niet de verrassing van de eeuw was, kwamen er gedurende het boek nog wel een aantal leuke, verrassende scènes die me geboeid aan het lezen hielden. Ik ben er doorheen gevlogen, maar het was heerlijk luchtig en romantisch leesvoer voor tijdens mijn vakantie. De situaties zijn met veel detail beschreven, waardoor je de prachtige stad die Londen is, zo op je netvlies hebt. Oh en de vondst van de straatmuzikant die de gehele garderobe van haar ex cadeau krijgt, was geweldig. Zeker nadat hij later in het verhaal nog terugkomt!

 

Auteur: Iris Visser
Uitgeverij: Kobo Original
ISBN: 9781774533567

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Vergelijkbare artikelen

Boekrecensies Kristie leest voor Prentenboeken

Dokter Kwak

De dieren zijn ziek of hebben andere vervelende medische kwaaltjes, maar gelukkig is daar Dokter Kwak die iedereen kan helpen.

Lees meer
Boekrecensies Kristie leest voor Prentenboeken

Hoe zeg je ‘Het spijt me!’

Sorry zeggen. Een belangrijke les die je niet vroeg genoeg kunt leren, toch? Ik leerde ooit op een cursus communiceren met kinderen, dat een kind pas vanaf ongeveer zijn twaalfde levensjaar empathie kent. Dat het dan pas een gemeende sorry kan zeggen, omdat het dan pas écht beseft hoe het voor de ander moet zijn […]

Lees meer
Boekrecensies Feelgood Kristie leest

Vraag het aan Veerle

Het eerste deel van de nieuwe sportschool-trilogie van Renée Olsthoorn.

Lees meer