Rebelse liefde

Voor de schrijfwedstrijd van Loft Publishing schreef ik een actueel kort verhaal over de rellen die ontstaan zijn vanwege het corona-beleid. Het verhaal werd niet de winnaar, maar kreeg wel goede commentaren: “We hebben je inzending met plezier gelezen, het verhaal ervaarden wij als heel actueel.” Nieuwsgierig geworden? Je kunt het nu gratis lezen!

Linda kijkt al tijden heimelijk naar de knappe broer van haar verstandelijke beperkte buurjongen Joep. Haar hart maakt dan ook een sprongetje als hij ineens voor haar deur staat. Maar dan vertelt hij dat zijn broertje vermist is geraakt bij rellen die in de stad zijn ontstaan. Het is een uit de hand gelopen demonstratie tegen de avondklok die is ingesteld om het coronavirus de kop in te drukken. Luuk vraagt of Linda kan helpen zoeken. Ze is vastberaden om Joep te vinden.

Het verhaal is te lezen als PDF op je computer, tablet, mobiel of ereader. Je kunt het downloaden en opslaan via het icoontje. 

rebelse-liefde-cover-kristie-raaijmakers

Artikelen die ook interessant zijn voor jou:

Verhalen

Gratis kort verhaal: Een zomer Offline

De Rock & Flirt serie is ontstaan uit een kort verhaal over Fleurs beste vriendin Sofie. Zij wordt door Fleur uitgedaagd om een maand lang geen social media te gebruiken. En daar ziet ze behoorlijk tegenop. Maar als ze op de eerste dag in de trein al meteen met een leuke man in gesprek raakt, […]

Lees meer