Rebelse liefde

Voor de schrijfwedstrijd van Loft Publishing schreef ik een actueel kort verhaal over de rellen die ontstaan zijn vanwege het corona-beleid. Het verhaal werd niet de winnaar, maar kreeg wel goede commentaren: “We hebben je inzending met plezier gelezen, het verhaal ervaarden wij als heel actueel.” Nieuwsgiergig geworden? Je kunt het nu (uiteraard gratis) lezen!

Linda’s verstandelijk beperkte buurjongen Joep raakt vermist nadat er rellen zijn losgebroken in het centrum. Zijn broer Luuk vraagt haar om te helpen zoeken. Linda is vastberaden om haar buurjongen te vinden, want hij moet zich vreselijk angstig voelen in de laaiende menigte. 

Het verhaal is te lezen als PDF op je computer, tablet, mobiel of ereader. Je kunt het downloaden en opslaan via het icoontje. 

rebelse-liefde-cover-web

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Vergelijkbare artikelen

Journalistieke teksten Kristie schrijft

Liesbeth Ehrismann exposeert bij Perron 15

HELMOND – Liesbeth Ehrismann uit Helmond exposeert bij Perron 15 in Aarle-Rixtel. De kleurrijke, abstracte werken die ze met paletmessen maakt van acryl op doek zijn er van 20 september tot en met 22 oktober te zien. Schilderen is al jaren een hobby van Liesbeth. Naast haar werk als sport- en speldocent op het mbo, […]

Lees meer
Kristie schrijft Verhalen

Een update over het schrijven

Ik had toch beloofd om mijn korte zomerse verhaal met jullie te gaan delen? Waarom blijft het dan zo stil hier? Dat vertel ik in deze post.

Lees meer
Journalistieke teksten Kristie schrijft

Volop aanplant in Brabantse bossen

Een artikel dat na meerdere interviews met instanties en boswachters tot stand is gekomen. Het werd op 13 februari 2020 gepubliceerd in het Weekblad voor Deurne, Middenstandsbelangen, Peelbelang en ‘t Contact

Lees meer