De Eekhoorntjesaffaire

Eva krijgt de schrik van haar leven als ze haar chalet, op een vakantiepark, binnenstapt en ontdekt dat alles overhoop is gehaald. Angstig belt ze met haar moeder, die haar adviseert om direct de politie in te schakelen. Na lang wachten verschijnt de wijkagent, die met zijn knappe uiterlijk direct wat losmaakt bij Eva.

4/5

Hij komt al snel tot de conclusie dat ze met een stel bijzondere inbrekers te maken hebben en de zaak kan met een glimlach afgesloten worden. Wijkagent Stef blijkt net zo begaan met het lot van haar geknakte planten als Eva en dat zorgt meteen voor een klik. Al snel appt hij om te informeren hoe gaat met plant Sally, maar Eva kreeg sterk de indruk dat Stef al bezet was en aanpappen met een getrouwde man is wel het laatste wat ze wil. Maar waarom brandt haar telefoon dan toch in haar handen om een berichtje terug te typen?

De Eekhoorntjesaffaire is een romantisch kort Kerstverhaal dat Marijke Vos op haar verjaardag als verrassing voor haar lezers publiceerde. En het is hartstikke leuk! Hoewel het maar kort is, weet Marijke je toch helemaal mee te voeren in de kerstsfeer en in de romantiek. De situaties zijn mooi beschreven en ook de personages zijn voldoende uitgewerkt om je helemaal in het verhaal te kunnen verplaatsen. Hoewel het allemaal misschien een beetje voorspelbaar is, is het toch een heerlijk tussendoortje voor deze koude winterdagen. Dus houd je van Kerst en feelgood, dan mag je dit verhaal zeker niet laten liggen. Een knappe man in uniform krijg je er gewoon bij! Dus waar wacht je nog op?

Auteur: Marijke Vos
ISBN: 9789403642741
Aantal pagina’s: 41
Prijs: € 1,99

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Vergelijkbare artikelen

Boekrecensies Feelgood Kristie leest

De Checklist

Florence maakt onder lichte dwang een checklist met eigenschappen waar haar ideale man aan moet voldoen. Niet veel later stapt iemand die precies aan het lijstje lijkt te voldoen de boekwinkel in waar zij werkt. Zou hij dan echt de ware zijn?

Lees meer
Boekrecensies Feelgood Kristie leest

Een dag in december

Laurie ziet de liefde van haar leven staan bij een bushokje. Eén blik in zijn ogen, vertelt haar genoeg. Maar hoe kan ze leven met het feit dat haar beste vriendin hem onbewust eerder vond dan zij?

Lees meer
Boekrecensies Feelgood Kristie leest

De Matchmaker

Een prachtige moderne hervertelling van A Christmas Carol. Carol, eigenaresse van een datingbureau voor miljonairs, heeft alleen aandacht voor haar werk. Kerst vindt ze verschrikkelijk en dat kan iedereen wel merken aan haar humeur. Alleen de eigenaardige klant Nick Claus weet tot haar door te dringen, met een reis door verleden, heden en toekomst.

Lees meer