De Eekhoorntjesaffaire

Eva krijgt de schrik van haar leven als ze haar chalet, op een vakantiepark, binnenstapt en ontdekt dat alles overhoop is gehaald. Angstig belt ze met haar moeder, die haar adviseert om direct de politie in te schakelen. Na lang wachten verschijnt de wijkagent, die met zijn knappe uiterlijk direct wat losmaakt bij Eva.

4/5

Hij komt al snel tot de conclusie dat ze met een stel bijzondere inbrekers te maken hebben en de zaak kan met een glimlach afgesloten worden. Wijkagent Stef blijkt net zo begaan met het lot van haar geknakte planten als Eva en dat zorgt meteen voor een klik. Al snel appt hij om te informeren hoe gaat met plant Sally, maar Eva kreeg sterk de indruk dat Stef al bezet was en aanpappen met een getrouwde man is wel het laatste wat ze wil. Maar waarom brandt haar telefoon dan toch in haar handen om een berichtje terug te typen?

De Eekhoorntjesaffaire is een romantisch kort Kerstverhaal dat Marijke Vos op haar verjaardag als verrassing voor haar lezers publiceerde. En het is hartstikke leuk! Hoewel het maar kort is, weet Marijke je toch helemaal mee te voeren in de kerstsfeer en in de romantiek. De situaties zijn mooi beschreven en ook de personages zijn voldoende uitgewerkt om je helemaal in het verhaal te kunnen verplaatsen. Hoewel het allemaal misschien een beetje voorspelbaar is, is het toch een heerlijk tussendoortje voor deze koude winterdagen. Dus houd je van Kerst en feelgood, dan mag je dit verhaal zeker niet laten liggen. Een knappe man in uniform krijg je er gewoon bij! Dus waar wacht je nog op?

Auteur: Marijke Vos
ISBN: 9789403642741
Aantal pagina’s: 41
Prijs: € 1,99

Vergelijkbare artikelen

Boekrecensies Kristie leest voor Prentenboeken

Beer kan niet slapen

Beer is hartstikke chagrijning, want het lukt hem niet om te slapen. Maar de kleine diertjes uit het bos, blijven hem toch helpen.

Lees meer
Boekrecensies Kristie leest voor Prentenboeken

Peppa’s drukke dag

Leren klokkijken wordt nog leuker, als je het kunt verpakken in een mooi voorleesboek met een klok waarvan je zelf de wijzers goed kunt zetten.

Lees meer
Boekrecensies Kristie leest voor Prentenboeken

Boer Boris en de luchtballon

Boer Boris bestaat al tien jaar, maar wij lazen nog niet eerder een boekje van deze beroemde boer. Hoog tijd dus voor een avontuur, en wel met een luchtballon!

Lees meer