Kerstmis in de straat

Nu Sinterklaas weer naar huis is, kunnen we echt gaan aftellen naar Kerstmis. Wat een verrassing was het dat dit leuke boekje op de deurmat viel. Je wordt er gelijk vrolijk van als je het voor het eerst ziet. Het boekje is helemaal uit te klappen tot een straat van vrolijk gekleurde huisjes in Kerststijl. In elk huisje of winkeltje zitten twee flapjes, waarachter tekst en nog meer leuke tekeningen te vinden zijn.

Je kunt het boek gezellig neerzetten onder de kerstboom om naar te blijven kijken, maar natuurlijk ook gewoon in je handen nemen om samen gezellig te lezen. Dat is overigens gewoon gemakkelijk te doen, zonder dat je het boek in allerlei gekke hoeken hoeft te vouwen. De tekeningen zijn vrolijk en kleurrijk. De tekst is met grote letters gedrukt en kort, wat het boek al vanaf heel jonge leeftijd geschikt maakt. Een leuk en gezellig Kerstboekje, maar vooral héél origineel!

Het is overigens vanaf twee kanten mooi te bekijken, want op de achterzijde van alle huisjes, zie je een mooi winterlandschap waar veel te zien is.

Dank aan Gottmer Kinderboeken voor het recensie-exemplaar. 

Titel: Kerstmis in de straat
Auteur: Jonathan Emmett
Illustrator: Ingela P Arrhenius
Uitgeverij: Gottmer kinderboeken
ISBN: 9789025775452
Prijs: € 15,99

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Vergelijkbare artikelen

Boekrecensies Feelgood Kristie leest

De Checklist

Florence maakt onder lichte dwang een checklist met eigenschappen waar haar ideale man aan moet voldoen. Niet veel later stapt iemand die precies aan het lijstje lijkt te voldoen de boekwinkel in waar zij werkt. Zou hij dan echt de ware zijn?

Lees meer
Boekrecensies Feelgood Kristie leest

Een dag in december

Laurie ziet de liefde van haar leven staan bij een bushokje. Eén blik in zijn ogen, vertelt haar genoeg. Maar hoe kan ze leven met het feit dat haar beste vriendin hem onbewust eerder vond dan zij?

Lees meer
Boekrecensies Feelgood Kristie leest

De Matchmaker

Een prachtige moderne hervertelling van A Christmas Carol. Carol, eigenaresse van een datingbureau voor miljonairs, heeft alleen aandacht voor haar werk. Kerst vindt ze verschrikkelijk en dat kan iedereen wel merken aan haar humeur. Alleen de eigenaardige klant Nick Claus weet tot haar door te dringen, met een reis door verleden, heden en toekomst.

Lees meer