Dikkie Dik en de kerstmuis

Het is Kerstmis en Dikkie Dik kijkt naar de prachtige pakjes onder de Kerstboom. Ineens ziet hij iets bewegen, achter de cadeautjes. Is dat een muis? Dikkie Dik gaat het huis door, achter de muis aan. Maar hij verliest hem al snel uit het oog. Kun jij Dikkie Dik helpen om de muis te vinden?

4/5

Dikkie Dik en de kerstmuis is een leuk Kerstboek met dikke kartonnen bladzijden en flapjes voor de allerkleinsten. De herkenbare rode kader gaat het huis door, op zoek naar een muisje. Dan ziet hij weer iets bewegen, of vindt hij een holletje waar een muis in zou kunnen wonen. Kinderen worden met vragen en flapjes uitgedaagd om mee te zoeken. Dat maakt het een leuk en interactief boekje in Kerstsfeer. Het verhaal heeft, behalve de kerstboom en de cadeautjes verder niet heel veel met Kerst te maken, maar dat mag de pret niet drukken. 

Dank aan Gottmer Kinderboeken voor het recensie-exemplaar.

Auteur: Jet Boeke
Uitgeverij: Gottmer
ISBN: 9789025775667
Prijs: € 11,99

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Vergelijkbare artikelen

Boekrecensies Feelgood Kristie leest

De Checklist

Florence maakt onder lichte dwang een checklist met eigenschappen waar haar ideale man aan moet voldoen. Niet veel later stapt iemand die precies aan het lijstje lijkt te voldoen de boekwinkel in waar zij werkt. Zou hij dan echt de ware zijn?

Lees meer
Boekrecensies Feelgood Kristie leest

Een dag in december

Laurie ziet de liefde van haar leven staan bij een bushokje. Eén blik in zijn ogen, vertelt haar genoeg. Maar hoe kan ze leven met het feit dat haar beste vriendin hem onbewust eerder vond dan zij?

Lees meer
Boekrecensies Feelgood Kristie leest

De Matchmaker

Een prachtige moderne hervertelling van A Christmas Carol. Carol, eigenaresse van een datingbureau voor miljonairs, heeft alleen aandacht voor haar werk. Kerst vindt ze verschrikkelijk en dat kan iedereen wel merken aan haar humeur. Alleen de eigenaardige klant Nick Claus weet tot haar door te dringen, met een reis door verleden, heden en toekomst.

Lees meer