Dikkie Dik en de kerstmuis

Het is Kerstmis en Dikkie Dik kijkt naar de prachtige pakjes onder de Kerstboom. Ineens ziet hij iets bewegen, achter de cadeautjes. Is dat een muis? Dikkie Dik gaat het huis door, achter de muis aan. Maar hij verliest hem al snel uit het oog. Kun jij Dikkie Dik helpen om de muis te vinden?

4/5

Dikkie Dik en de kerstmuis is een leuk Kerstboek met dikke kartonnen bladzijden en flapjes voor de allerkleinsten. De herkenbare rode kader gaat het huis door, op zoek naar een muisje. Dan ziet hij weer iets bewegen, of vindt hij een holletje waar een muis in zou kunnen wonen. Kinderen worden met vragen en flapjes uitgedaagd om mee te zoeken. Dat maakt het een leuk en interactief boekje in Kerstsfeer. Het verhaal heeft, behalve de kerstboom en de cadeautjes verder niet heel veel met Kerst te maken, maar dat mag de pret niet drukken. 

Dank aan Gottmer Kinderboeken voor het recensie-exemplaar.

Auteur: Jet Boeke
Uitgeverij: Gottmer
ISBN: 9789025775667
Prijs: € 11,99

Vergelijkbare artikelen

Boekrecensies Kristie leest voor Prentenboeken

Beer kan niet slapen

Beer is hartstikke chagrijning, want het lukt hem niet om te slapen. Maar de kleine diertjes uit het bos, blijven hem toch helpen.

Lees meer
Boekrecensies Kristie leest voor Prentenboeken

Peppa’s drukke dag

Leren klokkijken wordt nog leuker, als je het kunt verpakken in een mooi voorleesboek met een klok waarvan je zelf de wijzers goed kunt zetten.

Lees meer
Boekrecensies Kristie leest voor Prentenboeken

Boer Boris en de luchtballon

Boer Boris bestaat al tien jaar, maar wij lazen nog niet eerder een boekje van deze beroemde boer. Hoog tijd dus voor een avontuur, en wel met een luchtballon!

Lees meer