Pieter Konijn – Waar zijn de Kerstcadeautjes?

Het is bijna Kerstmis en Pieter Konijn wil zijn cadeautjes onder de prachtig versierde boom gaan leggen. Dan ontdekt hij dat de cadeautjes weg zijn! Hij verstopte ze altijd onder zijn bed, maar hij heeft ze weggehaald toen ze verstoppertje gingen spelen. En nu weet hij niet meer waar ze zijn!

4.5/5

Hij herinnert zich dat hij de cadeautjes in het bos verstopt heeft, maar weet niet meer waar. Gelukkig komt neef Benjamin helpen. Wat volgt is een speurtocht door het bos, met bezoekjes aan verschillende andere bosbewoners. En uiteindelijk komen alle cadeautjes weer terecht. 

Pieter Konijn Waar zijn de Kerstcadeautjes? is een prachti geïllustreerd boek. Door de mooie winterse illustraties geeft het een mooie sfeer mee. De flapjes maken de voorleeservaring interactief, waardoor je kindjes lekker mee kunnen speuren en blij worden als ze weer een cadeautje gevonden hebben. De bezoekjes aan meneer Hengelaar en Jozefien de Gans zijn gezellig en het einde met een gelukkige Pieter die zijn cadeautjes onder de boom kan leggen is hartverwarmend. Een prachtig boek dat ieder kindje een lach zal bezorgen onder de Kerstboom. 

Dank aan uitgeverij Ploegsma voor het recensie-exemplaar. 

Auteur: Frederick Warme & Co (Gebaseerd op Beatrix Potter)
Uitgeverij: Ploegsma
ISBN: 9789021682396
Prijs: € 13,99

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Vergelijkbare artikelen

Boekrecensies Feelgood Kristie leest

De Checklist

Florence maakt onder lichte dwang een checklist met eigenschappen waar haar ideale man aan moet voldoen. Niet veel later stapt iemand die precies aan het lijstje lijkt te voldoen de boekwinkel in waar zij werkt. Zou hij dan echt de ware zijn?

Lees meer
Boekrecensies Feelgood Kristie leest

Een dag in december

Laurie ziet de liefde van haar leven staan bij een bushokje. Eén blik in zijn ogen, vertelt haar genoeg. Maar hoe kan ze leven met het feit dat haar beste vriendin hem onbewust eerder vond dan zij?

Lees meer
Boekrecensies Feelgood Kristie leest

De Matchmaker

Een prachtige moderne hervertelling van A Christmas Carol. Carol, eigenaresse van een datingbureau voor miljonairs, heeft alleen aandacht voor haar werk. Kerst vindt ze verschrikkelijk en dat kan iedereen wel merken aan haar humeur. Alleen de eigenaardige klant Nick Claus weet tot haar door te dringen, met een reis door verleden, heden en toekomst.

Lees meer