Getekend bij Harper Collins!

Niet één, niet twee, niet drie, nee maar liefst vier boekcontracten mocht ik ondertekenen! Dit jaar wordt mijn eerste manuscript uitgegeven door Harper Collins Holland. ⁠En daarna volgen er dus nog drie in deze e-serie.

Wat een jaar geleden nog een bucketlist-dingetje leek dat nooit afgestreept zou gaan worden, is nu werkelijkheid. Ik kan het nog steeds bijna niet geloven: ik mag mezelf auteur noemen bij Harper Collins. Ik las al heel veel prachtige feelgoodromans uit hun fonds en het voelt nog steeds onwerkelijk dat mijn boeken straks mogen stralen, tussen getalenteerde feelgoodauteurs als Gillian King, Marijke Vos, Susan Muskee en Iris Visser.⁠

Een schrijfwedstrijd wakkerde het plezier van schrijven vorig jaar (weer) aan en mede dankzij de aanmoediging van de lieve en getalenteerde Gillian King (hallo collega😉) pakte ik door en schreef ik mijn eerste manuscript. Het allereerste manuscript dat ik óóit schreef, werd zo enthousiast ontvangen dat ik zelfs mocht kiezen tussen drie verschillende uitgeverijen die het wel zagen zitten om mijn boek uit te geven. Hoe onwerkelijk!⁠

Ik koos voor Harper Collins, mede dankzij het feit dat Amber van Huigenbos daar mijn redacteur zal zijn. Het eerste gesprek met haar voelde meteen vertrouwd en zij wist me direct enorm te inspireren. Ik kijk er dan ook écht naar uit om samen met Amber aan mijn boeken te gaan werken. En ik kan niet wachten om mijn personages en verhalen met de wereld te mogen delen.⁠

Dus lieve mensen, ik kan het niet vaak genoeg benadrukken. Durf je dromen te volgen en laat je niet tegenhouden door angsten of beperkende gedachten. Want wat als het nou wél gewoon lukt? Nou, ik kan je vertellen: dan spring je een gat in de lucht en glimlach je trots van oor tot oor!⁠

Vergelijkbare artikelen

Boeken Kristie schrijft

In de media

Als journalist ben ik het wel gewend om mijn naam in de krant te zien staan. Maar nooit in de kop (koeienletters!) en al zeker niet met een foto van mij erbij en een artikel dat helemaal over mij(n boek) gaat. Dit keer waren de rollen omgedraaid. De vragen werden aan mij gesteld en ik […]

Lees meer
Boeken Kristie schrijft

Doen waar jij gelukkig van wordt is nooit verspilde tijd

Op een dag begin je te schrijven aan een manuscript. Je hebt een idee voor een verhaal. In je hoofd krijgt het vorm en zelf word je er enthousiast van, maar tegelijkertijd voel je onzekerheid: gaat iemand mijn werk ooit lezen? Ben ik mijn kostbare tijd niet aan het verspillen?  Het schrijven van een boek […]

Lees meer
Boeken Kristie schrijft

Gratis kort verhaal: Een zomer Offline

De Rock & Flirt serie is ontstaan uit een kort verhaal over Fleurs beste vriendin Sofie. Zij wordt door Fleur uitgedaagd om een maand lang geen social media te gebruiken. En daar ziet ze behoorlijk tegenop. Maar als ze op de eerste dag in de trein al meteen met een leuke man in gesprek raakt, […]

Lees meer