Getekend bij Harper Collins!

Niet één, niet twee, niet drie, nee maar liefst vier boekcontracten mocht ik ondertekenen! Dit jaar wordt mijn eerste manuscript uitgegeven door Harper Collins Holland. ⁠En daarna volgen er dus nog drie in deze e-serie.

Wat een jaar geleden nog een bucketlist-dingetje leek dat nooit afgestreept zou gaan worden, is nu werkelijkheid. Ik kan het nog steeds bijna niet geloven: ik mag mezelf auteur noemen bij Harper Collins. Ik las al heel veel prachtige feelgoodromans uit hun fonds en het voelt nog steeds onwerkelijk dat mijn boeken straks mogen stralen, tussen getalenteerde feelgoodauteurs als Gillian King, Marijke Vos, Susan Muskee en Iris Visser.⁠

Een schrijfwedstrijd wakkerde het plezier van schrijven vorig jaar (weer) aan en mede dankzij de aanmoediging van de lieve en getalenteerde Gillian King (hallo collega😉) pakte ik door en schreef ik mijn eerste manuscript. Het allereerste manuscript dat ik óóit schreef, werd zo enthousiast ontvangen dat ik zelfs mocht kiezen tussen drie verschillende uitgeverijen die het wel zagen zitten om mijn boek uit te geven. Hoe onwerkelijk!⁠

Ik koos voor Harper Collins, mede dankzij het feit dat Amber van Huigenbos daar mijn redacteur zal zijn. Het eerste gesprek met haar voelde meteen vertrouwd en zij wist me direct enorm te inspireren. Ik kijk er dan ook écht naar uit om samen met Amber aan mijn boeken te gaan werken. En ik kan niet wachten om mijn personages en verhalen met de wereld te mogen delen.⁠

Dus lieve mensen, ik kan het niet vaak genoeg benadrukken. Durf je dromen te volgen en laat je niet tegenhouden door angsten of beperkende gedachten. Want wat als het nou wél gewoon lukt? Nou, ik kan je vertellen: dan spring je een gat in de lucht en glimlach je trots van oor tot oor!⁠

Artikelen die ook interessant zijn voor jou:

Boeken Kristie schrijft

In de krant

Ik stond deze week weer in een aantal lokale kranten in de regio. Voornamelijk vanwege de publicatie van Perfect in de Maat natuurlijk, maar ik vertelde ook over nieuwe plannen. Je kunt het artikel hieronder lezen. Rock & Flirt-serie Kristie Raaijmakers compleet Met het verschijnen van Perfect in de Maat, op dinsdag 10 oktober, is […]

Lees meer
Boeken Kristie schrijft

Nieuwe plannen: April Books

Bij het (bijna) afronden van een serie, is het ook tijd om uit te kijken naar de toekomst. En dat doe ik met een hele grote lach op mijn gezicht, want ik heb een nieuw boekcontract getekend bij April Books! Jullie zijn na de Rock & Flirt-serie dus nog niet van me af, want in het voorjaar […]

Lees meer
Boeken Kristie schrijft

Even voorstellen: Danique en Johan

Ik stel je graag alvast voor aan de twee belangrijkste personen uit Helemaal van Slag.  Danique Deze dertigjarige brunette is al sinds haar vijftiende samen met haar jeugdliefde Glenn. Als blijkt dat hun toekomstideeën niet bepaald op één lijn zitten en Danique een keuze moet maken voor zichzelf of voor haar relatie krijgt ze het […]

Lees meer