Getekend bij Harper Collins!

Niet één, niet twee, niet drie, nee maar liefst vier boekcontracten mocht ik ondertekenen! Dit jaar wordt mijn eerste manuscript uitgegeven door Harper Collins Holland. ⁠En daarna volgen er dus nog drie in deze e-serie.

Wat een jaar geleden nog een bucketlist-dingetje leek dat nooit afgestreept zou gaan worden, is nu werkelijkheid. Ik kan het nog steeds bijna niet geloven: ik mag mezelf auteur noemen bij Harper Collins. Ik las al heel veel prachtige feelgoodromans uit hun fonds en het voelt nog steeds onwerkelijk dat mijn boeken straks mogen stralen, tussen getalenteerde feelgoodauteurs als Gillian King, Marijke Vos, Susan Muskee en Iris Visser.⁠

Een schrijfwedstrijd wakkerde het plezier van schrijven vorig jaar (weer) aan en mede dankzij de aanmoediging van de lieve en getalenteerde Gillian King (hallo collega😉) pakte ik door en schreef ik mijn eerste manuscript. Het allereerste manuscript dat ik óóit schreef, werd zo enthousiast ontvangen dat ik zelfs mocht kiezen tussen drie verschillende uitgeverijen die het wel zagen zitten om mijn boek uit te geven. Hoe onwerkelijk!⁠

Ik koos voor Harper Collins, mede dankzij het feit dat Amber van Huigenbos daar mijn redacteur zal zijn. Het eerste gesprek met haar voelde meteen vertrouwd en zij wist me direct enorm te inspireren. Ik kijk er dan ook écht naar uit om samen met Amber aan mijn boeken te gaan werken. En ik kan niet wachten om mijn personages en verhalen met de wereld te mogen delen.⁠

Dus lieve mensen, ik kan het niet vaak genoeg benadrukken. Durf je dromen te volgen en laat je niet tegenhouden door angsten of beperkende gedachten. Want wat als het nou wél gewoon lukt? Nou, ik kan je vertellen: dan spring je een gat in de lucht en glimlach je trots van oor tot oor!⁠

Artikelen die ook interessant zijn voor jou:

Boeken Kristie schrijft

Boekpresentatie Muurtje om mijn Hart

Op zaterdag 4 mei vieren mijn uitgever April Books en ik de publicatie van Muurtje om mijn Hart met een feestelijke boekpresentatie in de Bibliotheek in Eindhoven.  Om 15.30 uur vieren we de verschijning van deze feelgoodroman met koffie en taartjes, een speech én natuurlijk is alle gelegenheid om het boek te kopen en te […]

Lees meer
Boeken Kristie schrijft Mijn boeken

Muurtje om mijn Hart

Voor mijn nieuwste boek heb ik de overstap gemaakt naar April Books. Muurtje om mijn hart is verschenen op 2 mei 2024. Als paperback (mét sprayed edges), e-book en audioboek.  Korte inhoud: Elin houdt van rust. Niet voor niets is ze twee jaar geleden verhuisd naar een vrijstaande woning aan de rand van het bos, […]

Lees meer
Boeken Kristie schrijft

Nieuwe plannen: April Books

Bij het (bijna) afronden van een serie, is het ook tijd om uit te kijken naar de toekomst. En dat doe ik met een hele grote lach op mijn gezicht, want ik heb een nieuw boekcontract getekend bij April Books! Jullie zijn na de Rock & Flirt-serie dus nog niet van me af, want in het voorjaar […]

Lees meer