Ik hou ook van jou

Ik Hou Ook Van Jou is een heel schattig boek dat wordt verteld vanuit moeder konijn. Tegen haar jonkie vertelt ze wat ze zo leuk vindt aan hem. Ze vertelt over warme knuffeltjes en zachte kusjes, hoe dapper ze hem vindt en hoe heerlijk speels het jong kan zijn. Ze laat het jong weten dat hij het liefste is wat ze heeft en dat ze ontzettend veel van hem houdt.

Dit schattige prentenboek zorgt voor een heerlijk knus en liefdevol voorleesmomentje. De mooie prenten maken de beleving helemaal compleet. Op elke pagina staat maar weinig tekst, waardoor er voor de kleintjes veel te zien is, tijdens het voorlezen. Nog voordat je kindje is uitgekeken kun je alweer door naar de volgende bladzijde, wat het boek dus ook heel geschikt maakt voor ongeduldige kindjes. Een heel mooi prentenboek om cadeau te geven en te krijgen en voor vele warme voorleesmomentjes.

Auteur: Melanie Joyce
Illustrator: Polona Lovsin
Uitgeverij: Rebo Productions
ISBN: 9789036641005
Prijs: € 6,99

Vergelijkbare artikelen

Boekrecensies Kristie leest voor Prentenboeken

Beer kan niet slapen

Beer is hartstikke chagrijning, want het lukt hem niet om te slapen. Maar de kleine diertjes uit het bos, blijven hem toch helpen.

Lees meer
Boekrecensies Kristie leest voor Prentenboeken

Peppa’s drukke dag

Leren klokkijken wordt nog leuker, als je het kunt verpakken in een mooi voorleesboek met een klok waarvan je zelf de wijzers goed kunt zetten.

Lees meer
Boekrecensies Kristie leest voor Prentenboeken

Boer Boris en de luchtballon

Boer Boris bestaat al tien jaar, maar wij lazen nog niet eerder een boekje van deze beroemde boer. Hoog tijd dus voor een avontuur, en wel met een luchtballon!

Lees meer