Kleine Pip en de regenboog

Het kleine verlegen muisje Pip kijkt vanuit de struiken toe hoe twee andere muisjes in de regen aan het spelen zijn. Dan ziet hij een hele mooie regenboog die hij heel graag aan de twee muisjes cadeau zou willen doen, maar die is zo ver weg! Hij probeert hem te pakken, maar dat lukt niet.

Zodra de twee muisjes dat zien, bieden ze Pip aan om hem te helpen. Zo raken ze verwikkeld in een gezellig spel samen en ontdekt Pip dat hij helemaal geen cadeau nodig heeft om nieuwe vriendjes te maken.

Kleine Pip En De Regenboog is een heel schattig prentenboek, bij uitstek geschikt voor verlegen kindjes, om te laten zien hoe leuk en gemakkelijk het kan zijn om nieuwe vriendjes te maken. De drie muisjes zijn hartstikke leuk en kleurrijk afgebeeld en de warme verhaallijn is opbeurend voor iedereen die het leest.

 

Auteur: Elizabeth Baguley
Illustrator: Caroline Pedler
Uitgeverij: Veltman Uitgevers|
ISBN: 9789059208285
Prijs: € 3,99 (bij Kruidvat) 

Vergelijkbare artikelen

Boekrecensies Kristie leest voor Prentenboeken

Beer kan niet slapen

Beer is hartstikke chagrijning, want het lukt hem niet om te slapen. Maar de kleine diertjes uit het bos, blijven hem toch helpen.

Lees meer
Boekrecensies Kristie leest voor Prentenboeken

Peppa’s drukke dag

Leren klokkijken wordt nog leuker, als je het kunt verpakken in een mooi voorleesboek met een klok waarvan je zelf de wijzers goed kunt zetten.

Lees meer
Boekrecensies Kristie leest voor Prentenboeken

Boer Boris en de luchtballon

Boer Boris bestaat al tien jaar, maar wij lazen nog niet eerder een boekje van deze beroemde boer. Hoog tijd dus voor een avontuur, en wel met een luchtballon!

Lees meer