Bobbi leert fietsen

Het kleine beertje Bobbi maakt alle avonturen mee die peuters ook mee (kunnen) maken. In dit gezellige prentenboek leert hij fietsen zonder zijwieltjes. En dat is best spannend.

Eerst haalt papa de zijwieltjes van zijn fiets af en met een stoere helm op gaat Bobbi het proberen. Na een tijdje oefenen geeft papa hem een duwtje en fietst Bobbi zelf. Maar hij weet niet hoe hij moet remmen! Hij fietst zo de struiken in, oepsie.

Bobbi wil niet meer verder fietsen. Hij durft het niet meer. Maar als mama een fietsdiploma voor hem heeft gemaakt, wil hij toch weer gaan oefenen. En met succes! Als het gelukt is fietst hij trots naar oma om het te laten zien.

De leuke prentenboeken van Bobbi zijn altijd weer een feestje om voor te lezen. De leuke prenten en het verhaal op rijm zijn kort maar krachtig. En altijd over heel dagelijkse en herkenbare onderwerpen. Jack oefent ook z’n best met het fietsen zonder zijwieltjes, dus toen hij dit boek van Sinterklaas kreeg, was hij gelijk enthousiast.

Auteur en illustrator: Monica Maas
Uitgeverij: Kluitman
ISBN: 97890657351
Prijs: € 5,00 / € 11,99 (afhankelijk van de uitgave die je kiest)

Vergelijkbare artikelen

Boekrecensies Kristie leest voor Prentenboeken

Beer kan niet slapen

Beer is hartstikke chagrijning, want het lukt hem niet om te slapen. Maar de kleine diertjes uit het bos, blijven hem toch helpen.

Lees meer
Boekrecensies Kristie leest voor Prentenboeken

Peppa’s drukke dag

Leren klokkijken wordt nog leuker, als je het kunt verpakken in een mooi voorleesboek met een klok waarvan je zelf de wijzers goed kunt zetten.

Lees meer
Boekrecensies Kristie leest voor Prentenboeken

Boer Boris en de luchtballon

Boer Boris bestaat al tien jaar, maar wij lazen nog niet eerder een boekje van deze beroemde boer. Hoog tijd dus voor een avontuur, en wel met een luchtballon!

Lees meer