Buurman en Buurman Het Hek

Wie kent ze niet? De twee klunzige buurmannen die zichzelf tijdens het klussen altijd in de nesten weten te werken, maar uiteindelijk ook altijd een oplossing vinden waardoor het probleem weer opgelost wordt. Jack is al geruime tijd fan van de filmpjes, maar een boek van deze twee grappige klussers, hadden we nog niet.

In Het Hek moeten Pat en Mat aan de slag met het bouwen van een hek omdat ze overlast hebben van konijnen. Er wordt tekeninggelezen, gemeten en geboord. Maar de buurmannen zouden zichzelf niet zijn, als ze niet gruwelijk stonden te klunzen. Ze bezeren zichzelf, werken zichzelf in de nesten en uiteindelijk staat er een hek. Maar… of het zo precies de bedoeling was?

Buurman en Buurman Het Hek is een grappig verhaal dat leuk is om voor te lezen. Het boek is vormgegeven met foto’s van de scènes, zoals ze ook op tv te zien zijn. Daardoor is het erg herkenbaar. Met korte teksten kun je het bladertempo hoog houden, en dat helpt om de aandacht goed vast te houden. De humor in het verhaal doet dat absoluut ook. Een leuk verhaal voor kleine fans. A je to!

Auteur: Jan Chvojka
Uitgeverij: Big Balloon
Publishers
ISBN: 9789047850076
Aantal pagina’s: 24
Prijs: € 9,99

Vergelijkbare artikelen

Boekrecensies Kristie leest voor Prentenboeken

Beer kan niet slapen

Beer is hartstikke chagrijning, want het lukt hem niet om te slapen. Maar de kleine diertjes uit het bos, blijven hem toch helpen.

Lees meer
Boekrecensies Kristie leest voor Prentenboeken

Peppa’s drukke dag

Leren klokkijken wordt nog leuker, als je het kunt verpakken in een mooi voorleesboek met een klok waarvan je zelf de wijzers goed kunt zetten.

Lees meer
Boekrecensies Kristie leest voor Prentenboeken

Boer Boris en de luchtballon

Boer Boris bestaat al tien jaar, maar wij lazen nog niet eerder een boekje van deze beroemde boer. Hoog tijd dus voor een avontuur, en wel met een luchtballon!

Lees meer