Auteursborrel bij HarperCollins

De eerste keer dat ik een mailtje kreeg met daarin als aanhef ‘beste auteurs’ deed ik spontaan een vreugdedansje. Ik had pas net mijn contract bij HarperCollins ondertekend en de titel auteur voelde erg onwerkelijk. Je kunt je voorstellen dat ik helemaal een gat in de lucht sprong, toen ik een uitnodiging kreeg voor de jaarlijkse auteursborrel. Want dat maakte het ineens wel héél echt. Ik ben gewoon een auteur. Bij HarperCollins nog wel!

En wat was het leuk om alle collega-auteurs en leuke medewerkers van de uitgeverij daar op dat mooie kantoor in Amsterdam te ontmoeten. Twee weken eerder had ik op de boekpresentatie van Gillian King al een klein voorproefje, omdat veel feelgoodauteurs en medewerkers van HaperCollins daar ook al aanwezig waren. Maar de auteursborrel was ook een waar feestje. Niet in de laatste plaats omdat ik daar voor het eerst de drie andere HarperFirst feelgoodschrijfsters ontmoette. Onze groepsapp was al een heel fijne ontmoetingsplek voor gelijkgestemden, maar ‘in het echt’ is altijd leuker. Dus je snapt waar de brede lach op deze foto vandaan komt.

Ik was al retetrots op mijn boekcontracten, maar dat gevoel van trots werd tijdens deze gezellige meeting alleen maar versterkt. Wat een geweldige club mensen! Binnen deze uitgeverij worden zoveel prachtige boeken gemaakt. Het is een enorme eer om daar tussen te mogen staan als debuterend auteur. En hoe gaaf was het dat mijn vier covers al even getoond werden aan alle collega’s. Want mijn boek is de allereerste titel die bij HarperFirst gaat verschijnen. En sneller dan je denkt: op 10 mei al!

Het was een hele leuke middag en ook de treinreis (waarbij de groepsapp roodgloeiend stond) was hilarisch. Nu op naar allemaal fantastische (romantische feelgood)boeken! 

Artikelen die ook interessant zijn voor jou:

Boeken Kristie schrijft

In de krant

Ik stond deze week weer in een aantal lokale kranten in de regio. Voornamelijk vanwege de publicatie van Perfect in de Maat natuurlijk, maar ik vertelde ook over nieuwe plannen. Je kunt het artikel hieronder lezen. Rock & Flirt-serie Kristie Raaijmakers compleet Met het verschijnen van Perfect in de Maat, op dinsdag 10 oktober, is […]

Lees meer
Boeken Kristie schrijft

Nieuwe plannen: April Books

Bij het (bijna) afronden van een serie, is het ook tijd om uit te kijken naar de toekomst. En dat doe ik met een hele grote lach op mijn gezicht, want ik heb een nieuw boekcontract getekend bij April Books! Jullie zijn na de Rock & Flirt-serie dus nog niet van me af, want in het voorjaar […]

Lees meer
Boeken Kristie schrijft

Even voorstellen: Danique en Johan

Ik stel je graag alvast voor aan de twee belangrijkste personen uit Helemaal van Slag.  Danique Deze dertigjarige brunette is al sinds haar vijftiende samen met haar jeugdliefde Glenn. Als blijkt dat hun toekomstideeën niet bepaald op één lijn zitten en Danique een keuze moet maken voor zichzelf of voor haar relatie krijgt ze het […]

Lees meer