Auteursborrel bij HarperCollins

De eerste keer dat ik een mailtje kreeg met daarin als aanhef ‘beste auteurs’ deed ik spontaan een vreugdedansje. Ik had pas net mijn contract bij HarperCollins ondertekend en de titel auteur voelde erg onwerkelijk. Je kunt je voorstellen dat ik helemaal een gat in de lucht sprong, toen ik een uitnodiging kreeg voor de jaarlijkse auteursborrel. Want dat maakte het ineens wel héél echt. Ik ben gewoon een auteur. Bij HarperCollins nog wel!

En wat was het leuk om alle collega-auteurs en leuke medewerkers van de uitgeverij daar op dat mooie kantoor in Amsterdam te ontmoeten. Twee weken eerder had ik op de boekpresentatie van Gillian King al een klein voorproefje, omdat veel feelgoodauteurs en medewerkers van HaperCollins daar ook al aanwezig waren. Maar de auteursborrel was ook een waar feestje. Niet in de laatste plaats omdat ik daar voor het eerst de drie andere HarperFirst feelgoodschrijfsters ontmoette. Onze groepsapp was al een heel fijne ontmoetingsplek voor gelijkgestemden, maar ‘in het echt’ is altijd leuker. Dus je snapt waar de brede lach op deze foto vandaan komt.

Ik was al retetrots op mijn boekcontracten, maar dat gevoel van trots werd tijdens deze gezellige meeting alleen maar versterkt. Wat een geweldige club mensen! Binnen deze uitgeverij worden zoveel prachtige boeken gemaakt. Het is een enorme eer om daar tussen te mogen staan als debuterend auteur. En hoe gaaf was het dat mijn vier covers al even getoond werden aan alle collega’s. Want mijn boek is de allereerste titel die bij HarperFirst gaat verschijnen. En sneller dan je denkt: op 10 mei al!

Het was een hele leuke middag en ook de treinreis (waarbij de groepsapp roodgloeiend stond) was hilarisch. Nu op naar allemaal fantastische (romantische feelgood)boeken! 

Artikelen die ook interessant zijn voor jou:

Boeken Kristie schrijft

Pre-orderactie Rock & Flirt

Superleuk dat de Rock & Flirt-serie gesigneerd wilt bestellen bij mij. Vul het formulier hieronder aub volledig in, zodat ik je gegevens compleet heb voor het signeren en verzenden.  Uiteraard maak ik er een leuk pakketje van met een paar leuke goodies. Heb je nog vragen of wil je Muurtje om mijn Hart ook gelijk […]

Lees meer
Boeken Kristie schrijft

Boekpresentatie Muurtje om mijn Hart

Op zaterdag 4 mei vieren mijn uitgever April Books en ik de publicatie van Muurtje om mijn Hart met een feestelijke boekpresentatie in de Bibliotheek in Eindhoven.  Om 15.30 uur vieren we de verschijning van deze feelgoodroman met koffie en taartjes, een speech én natuurlijk is alle gelegenheid om het boek te kopen en te […]

Lees meer
Boeken Kristie schrijft Mijn boeken

Muurtje om mijn Hart

Voor mijn nieuwste boek heb ik de overstap gemaakt naar April Books. Muurtje om mijn hart is verschenen op 2 mei 2024. Als paperback (mét sprayed edges), e-book en audioboek.  Korte inhoud: Elin houdt van rust. Niet voor niets is ze twee jaar geleden verhuisd naar een vrijstaande woning aan de rand van het bos, […]

Lees meer