Coverreveal van mijn debuutroman

Gisteren was het zo ver! Ik mocht de omslag presenteerde van mijn debuutroman. Daarmee onthulde ik ook meteen de titel van het eerste deel van de serie én om iedereen direct een idee te geven waar het verhaal precies over gaat, deelde ik ook maar meteen de flaptekst. En daarmee wordt het allemaal ineens wel héél erg echt.  

Oké, mocht je het gemist hebben Compleet van de Wijs is dus het eerste boek van de vierdelige Rock & Flirt serie. En ik vind het helemaal niet erg om nog ook hier nog even te vertellen wat je ervan kunt verwachten! De vier boeken in deze serie staan bol van muziek, romantiek en vriendschap. Are you ready to rock? ⁠

Compleet van de Wijs
Fleur fladdert door het leven: ze struint concerten en festivals af, zingt regelmatig op feesten en partijen en flirt er lustig op los. Niet voor niets staat ze bekend als ‘Fleur Flirt’. Haar dagelijkse leven is alleen wat saai: ze werkt al jaren voor dezelfde vreselijke bazin en haar relaties lijken een maximale houdbaarheidsdatum van een paar maanden te hebben. Kortom, Fleur Flirt is toe aan verandering.⁠

Ze is dan ook dolblij als ze de kans krijgt om mee te doen aan Utrecht on Stage, hét evenement voor jong muzikaal talent. Het enige nadeel is dat ze een duet moet zingen met de mannen van de up-and-coming rockband Misty Figures. Vanaf het eerste moment dat hij haar op een feestje tegen het lijf loopt, lijkt de arrogante leadzanger Jeff een hekel te hebben aan Fleur. Gelukkig heeft ze wel een fijne klik met Johan, de charmante drummer. Maar hoe komt het toch dat Jeff zo anders lijkt als hij begint te zingen? En waarom raakt Fleur daar zo van in de war?⁠

Míjn naam
De covers heb ik (uiteraard) niet zelf ontworpen. Dat heeft een ontwerper gedaan in opdracht van de uitgeverij. De eerste keer dat ik de omslagen zag, zat ik met een gigantische lach op mijn gezicht achter de computer. Want hóe gaaf is het als iemand de karakters en verhaallijnen in jouw verhaal ineens heeft omgezet naar visuele beelden. Hoe tof is het om je eigen naam met koeienletters op dat boekomslag te zien staan? Nou dat is héél erg tof, kan ik je vertellen. Zeker na maanden van schrijven, maanden van onzekerheid over de vraag of een uitgeverij wel in mijn verhaal zou geloven en daarna nog eens maanden van schrappen, corrigeren en herschrijven. Deze covers zie ik als een enorme kroon op mijn werk. Daarmee wordt het ineens heel tastbaar. En dat is zo vet! Ik vind hem prachtig en ben ontzettend trots! En weet je wat helemaal mooi is? Ik heb er nog drie meer, die ik ook al heel binnenkort met jullie ga delen! 

In de komende weken neem ik je met een aantal blogs graag mee in het proces. Hoe is het zover gekomen dat ik inmiddels een manuscript heb dat bij de persklaarmaker ligt en binnenkort als ebook gaat verschijnen? Welke stappen heb ik moeten doorlopen om hier te komen? Dus ben je daar benieuwd naar? Houd dan zeker mijn blog in de gaten. 

‘We want more’
Voor vandaag wil ik graag afsluiten met een trotse noot. Want de – wat mij betreft – absolute feelgood- (of realgood-) koningin van Nederland, Gillian King, heeft mijn boek al gelezen en zij was zo lief om er een mooie quote aan te geven. Wat Gillian erover zei? ‘Een veelbelovend debuut. We want more!’ ⁠ Nou, trotser kun je me niet maken hoor! Is het al 10 mei? 

Artikelen die ook interessant zijn voor jou:

Boeken Kristie schrijft

Even voorstellen: Danique en Johan

Ik stel je graag alvast voor aan de twee belangrijkste personen uit Helemaal van Slag.  Danique Deze dertigjarige brunette is al sinds haar vijftiende samen met haar jeugdliefde Glenn. Als blijkt dat hun toekomstideeën niet bepaald op één lijn zitten en Danique een keuze moet maken voor zichzelf of voor haar relatie krijgt ze het […]

Lees meer
Boeken Kristie schrijft

Books vs. Reality

Fleur uit Compleet van de Wijs was een totaal ander persoon dan ik. Bewust, want het leek me heerlijk om te kunnen schrijven vanuit iemand met een vlotte babbel en een flinke dosis zelfvertrouwen. Danique uit Helemaal van Slag heeft wat meer overeenkomsten met mij. Dat ze bijvoorbeeld al sinds haar zestiende samen is met […]

Lees meer
Boeken Kristie schrijft

Helemaal van Slag verschijnt 18 oktober

Op 18 oktober 2022 verschijnt het tweede deel van de Rock & Flirt-serie: Helemaal van Slag. Lees hier alvast de korte inhoud en bekijk de boektailer! Korte inhoud: Danique is dertig, muziekdocent op een middelbare school en al vijftien jaar samen met haar jeugdliefde Glenn. Prima leventje, zou je zeggen. Maar wanneer Glenn haar na […]

Lees meer