Nog een coverreveal!

Omdat jullie me vorige week hebben overladen met leuke reacties op het omslag van Compleet van de Wijs, doe ik het deze week graag nog eens over. En dan maar meteen drie keer zo feestelijk, want vandaag mag ik jullie alle drie de covers van de andere delen van de Rock & Flirt serie laten zien. Wat zijn ze mooi hรจ?

Ik ben zo blij met het eindresultaat. Samen met mijn redacteur Amber van Huigenbos heb ik deze vier titels bedacht. Rock & Flirt, de serietitel, was ook de werktitel. Voor de afzondelijke boeken had ik bedacht dat ik iets wilde met de instrumenten van de bandleden, maar dat werd nog best een puzzel. Want ze moesten bij elkaar รฉn bij het verhaal passen en natuurlijk ook nog lekker klinken. Zo blij dat het gelukt is!

Daarna kwamen de ankeilers: de korte zinnetjes op de covers die al een klein beetje een idee geven wat je van het verhaal kunt verwachten. Ook dat was best lastig, omdat de verhalen nog niet eens af zijn. Maar gelukkig lagen de grove ideeรซn er al wel. Waarschijnlijk is het in de foto niet helemaal goed leesbaar, dus ik zet ze even op een rijtje:

๐Ÿ. ๐‚๐จ๐ฆ๐ฉ๐ฅ๐ž๐ž๐ญ ๐ฏ๐š๐ง ๐๐ž ๐ฐ๐ข๐ฃ๐ฌ
Een eerste indruk kun je geen twee keer maken… Toch?

๐Ÿ. ๐‡๐ž๐ฅ๐ž๐ฆ๐š๐š๐ฅ ๐ฏ๐š๐ง ๐ฌ๐ฅ๐š๐ 
Als je je leven al had uitgestippeld, kun je dan nog opnieuw beginnen?

๐Ÿ‘. ๐๐ซ๐ž๐œ๐ข๐ž๐ฌ ๐๐ž ๐ฃ๐ฎ๐ข๐ฌ๐ญ๐ž ๐ฌ๐ง๐š๐š๐ซ
Wordt liefde de kroon op hun vriendschap of de ondergang ervan?

๐Ÿ’. ๐๐ž๐ซ๐Ÿ๐ž๐œ๐ญ ๐ข๐ง ๐๐ž ๐ฆ๐š๐š๐ญ
Hun levens verschillen als dag en nacht. Toch vliegen de vonken ervanaf!

Compleet van de Wijs is helemaal klaar en verschijnt op 10 mei. Nog precies รฉรฉn week! Op verschillende websites kun je hem zelfs al pre-orderen.

Van Helemaal van Slag is de allereerste versie net af en ben ik begonnen aan het herschrijven. En de andere twee verhalen groeien langzaam maar zeker verder in mijn hoofd. Maar deze geweldige covers hebben we alvast. Gaaf toch?ย 

Artikelen die ook interessant zijn voor jou:

Boeken Kristie schrijft

In de krant

Ik stond deze week weer in een aantal lokale kranten in de regio. Voornamelijk vanwege de publicatie van Perfect in de Maat natuurlijk, maar ik vertelde ook over nieuwe plannen. Je kunt het artikel hieronder lezen. Rock & Flirt-serie Kristie Raaijmakers compleet Met het verschijnen van Perfect in de Maat, op dinsdag 10 oktober, is […]

Lees meer
Boeken Kristie schrijft

Nieuwe plannen: April Books

Bij het (bijna) afronden van een serie, is het ook tijd om uit te kijken naar de toekomst. En dat doe ik met een hele grote lach op mijn gezicht, want ik heb een nieuw boekcontract getekend bij April Books!ย Jullie zijn na deย Rock & Flirt-serie dus nog niet van me af, want in het voorjaar […]

Lees meer
Boeken Kristie schrijft

Even voorstellen: Danique en Johan

Ik stel je graag alvast voor aan de twee belangrijkste personen uit Helemaal van Slag.  Danique Deze dertigjarige brunette is al sinds haar vijftiende samen met haar jeugdliefde Glenn. Als blijkt dat hun toekomstideeรซn niet bepaald op รฉรฉn lijn zitten en Danique een keuze moet maken voor zichzelf of voor haar relatie krijgt ze het […]

Lees meer