Nog een coverreveal!

Omdat jullie me vorige week hebben overladen met leuke reacties op het omslag van Compleet van de Wijs, doe ik het deze week graag nog eens over. En dan maar meteen drie keer zo feestelijk, want vandaag mag ik jullie alle drie de covers van de andere delen van de Rock & Flirt serie laten zien. Wat zijn ze mooi hรจ?

Ik ben zo blij met het eindresultaat. Samen met mijn redacteur Amber van Huigenbos heb ik deze vier titels bedacht. Rock & Flirt, de serietitel, was ook de werktitel. Voor de afzondelijke boeken had ik bedacht dat ik iets wilde met de instrumenten van de bandleden, maar dat werd nog best een puzzel. Want ze moesten bij elkaar รฉn bij het verhaal passen en natuurlijk ook nog lekker klinken. Zo blij dat het gelukt is!

Daarna kwamen de ankeilers: de korte zinnetjes op de covers die al een klein beetje een idee geven wat je van het verhaal kunt verwachten. Ook dat was best lastig, omdat de verhalen nog niet eens af zijn. Maar gelukkig lagen de grove ideeรซn er al wel. Waarschijnlijk is het in de foto niet helemaal goed leesbaar, dus ik zet ze even op een rijtje:

๐Ÿ. ๐‚๐จ๐ฆ๐ฉ๐ฅ๐ž๐ž๐ญ ๐ฏ๐š๐ง ๐๐ž ๐ฐ๐ข๐ฃ๐ฌ
Een eerste indruk kun je geen twee keer maken… Toch?

๐Ÿ. ๐‡๐ž๐ฅ๐ž๐ฆ๐š๐š๐ฅ ๐ฏ๐š๐ง ๐ฌ๐ฅ๐š๐ 
Als je je leven al had uitgestippeld, kun je dan nog opnieuw beginnen?

๐Ÿ‘. ๐๐ซ๐ž๐œ๐ข๐ž๐ฌ ๐๐ž ๐ฃ๐ฎ๐ข๐ฌ๐ญ๐ž ๐ฌ๐ง๐š๐š๐ซ
Wordt liefde de kroon op hun vriendschap of de ondergang ervan?

๐Ÿ’. ๐๐ž๐ซ๐Ÿ๐ž๐œ๐ญ ๐ข๐ง ๐๐ž ๐ฆ๐š๐š๐ญ
Hun levens verschillen als dag en nacht. Toch vliegen de vonken ervanaf!

Compleet van de Wijs is helemaal klaar en verschijnt op 10 mei. Nog precies รฉรฉn week! Op verschillende websites kun je hem zelfs al pre-orderen.

Van Helemaal van Slag is de allereerste versie net af en ben ik begonnen aan het herschrijven. En de andere twee verhalen groeien langzaam maar zeker verder in mijn hoofd. Maar deze geweldige covers hebben we alvast. Gaaf toch?ย 

Vergelijkbare artikelen

Boeken Kristie schrijft

In de media

Als journalist ben ik het wel gewend om mijn naam in de krant te zien staan. Maar nooit in de kop (koeienletters!) en al zeker niet met een foto van mij erbij en een artikel dat helemaal over mij(n boek) gaat. Dit keer waren de rollen omgedraaid. De vragen werden aan mij gesteld en ik […]

Lees meer
Boeken Kristie schrijft

Doen waar jij gelukkig van wordt is nooit verspilde tijd

Op een dag begin je te schrijven aan een manuscript. Je hebt een idee voor een verhaal. In je hoofd krijgt het vorm en zelf word je er enthousiast van, maar tegelijkertijd voel je onzekerheid: gaat iemand mijn werk ooit lezen? Ben ik mijn kostbare tijd niet aan het verspillen?ย  Het schrijven van een boek […]

Lees meer
Boeken Kristie schrijft

Gratis kort verhaal: Een zomer Offline

De Rock & Flirt serie is ontstaan uit een kort verhaal over Fleurs beste vriendin Sofie. Zij wordt door Fleur uitgedaagd om een maand lang geen social media te gebruiken. En daar ziet ze behoorlijk tegenop. Maar als ze op de eerste dag in de trein al meteen met een leuke man in gesprek raakt, […]

Lees meer