Mijn hoofd zit al bij boek 2

Terwijl ik in de aanloop naar 10 mei vooral veel deel over Compleet van de Wijs, zit ík de laatste weken met mijn hoofd vooral bij boek 2. In een eerdere Thursday Tunes vertelde ik jullie al eens over mijn deprimerende Begrafenis playlist. Die was bedoeld voor het oorspronkelijke idee van dat tweede boek, maar werd overbodig toen de huidige serie vorm kreeg. Eén nummer, dat wat mij betreft bij uitstek in die playlist thuishoorde, heeft het toch tot de playlist van boek 2 geschopt. Het boek is lang niet zo deprimerend als aanvankelijk de bedoeling was. MAAR er is wel een begrafenis.

⁠Ohh, wat sta ik te popelen om jullie al veel meer over Helemaal van Slag te vertellen, nu de eerste versie op papier staat. De titel is inmiddels geen geheim meer (jippie!) en als het goed is kunnen jullie wel raden over welk bandlid dit boek voornamelijk zal gaan… Maar voor de rest ga ik nog even niet te veel verklappen. Jullie mogen eerst Compleet van de Wijs eens gaan lezen als die dinsdag verschijnt, haha! ⁠

Dit nummer van Disturbed heeft een plekje in mijn hart veroverd. En daarom deel ik vandaag graag een stukje uit deze songtekst. Niet alleen een mooie boodschap voor op een uitvaart, maar ook goed om tussendoor nog eens even bij stil te staan:⁠

‘𝙃𝙤𝙡𝙙 𝙤𝙣 𝙩𝙤 𝙢𝙚𝙢𝙤𝙧𝙞𝙚𝙨⁠
𝙃𝙤𝙡𝙙 𝙤𝙣 𝙩𝙤 𝙚𝙫𝙚𝙧𝙮 𝙢𝙤𝙢𝙚𝙣𝙩⁠
𝙏𝙤 𝙠𝙚𝙚𝙥 𝙩𝙝𝙚𝙢 𝙖𝙡𝙞𝙫𝙚⁠
𝙏𝙝𝙚 𝙬𝙤𝙧𝙡𝙙’𝙨 𝙜𝙧𝙚𝙖𝙩𝙚𝙨𝙩 𝙩𝙧𝙖𝙜𝙚𝙙𝙮⁠
𝙎𝙤𝙪𝙡𝙨 𝙬𝙝𝙤 𝙖𝙧𝙚 𝙣𝙤𝙩 𝙧𝙚𝙢𝙚𝙢𝙗𝙚𝙧𝙚𝙙⁠
𝘾𝙖𝙣𝙣𝙤𝙩 𝙨𝙪𝙧𝙫𝙞𝙫𝙚’⁠

Artikelen die ook interessant zijn voor jou:

Boeken Kristie schrijft

Even voorstellen: Danique en Johan

Ik stel je graag alvast voor aan de twee belangrijkste personen uit Helemaal van Slag.  Danique Deze dertigjarige brunette is al sinds haar vijftiende samen met haar jeugdliefde Glenn. Als blijkt dat hun toekomstideeën niet bepaald op één lijn zitten en Danique een keuze moet maken voor zichzelf of voor haar relatie krijgt ze het […]

Lees meer
Boeken Kristie schrijft

Books vs. Reality

Fleur uit Compleet van de Wijs was een totaal ander persoon dan ik. Bewust, want het leek me heerlijk om te kunnen schrijven vanuit iemand met een vlotte babbel en een flinke dosis zelfvertrouwen. Danique uit Helemaal van Slag heeft wat meer overeenkomsten met mij. Dat ze bijvoorbeeld al sinds haar zestiende samen is met […]

Lees meer
Boeken Kristie schrijft

Helemaal van Slag verschijnt 18 oktober

Op 18 oktober 2022 verschijnt het tweede deel van de Rock & Flirt-serie: Helemaal van Slag. Lees hier alvast de korte inhoud en bekijk de boektailer! Korte inhoud: Danique is dertig, muziekdocent op een middelbare school en al vijftien jaar samen met haar jeugdliefde Glenn. Prima leventje, zou je zeggen. Maar wanneer Glenn haar na […]

Lees meer