Mijn hoofd zit al bij boek 2

Terwijl ik in de aanloop naar 10 mei vooral veel deel over Compleet van de Wijs, zit ík de laatste weken met mijn hoofd vooral bij boek 2. In een eerdere Thursday Tunes vertelde ik jullie al eens over mijn deprimerende Begrafenis playlist. Die was bedoeld voor het oorspronkelijke idee van dat tweede boek, maar werd overbodig toen de huidige serie vorm kreeg. Eén nummer, dat wat mij betreft bij uitstek in die playlist thuishoorde, heeft het toch tot de playlist van boek 2 geschopt. Het boek is lang niet zo deprimerend als aanvankelijk de bedoeling was. MAAR er is wel een begrafenis.

⁠Ohh, wat sta ik te popelen om jullie al veel meer over Helemaal van Slag te vertellen, nu de eerste versie op papier staat. De titel is inmiddels geen geheim meer (jippie!) en als het goed is kunnen jullie wel raden over welk bandlid dit boek voornamelijk zal gaan… Maar voor de rest ga ik nog even niet te veel verklappen. Jullie mogen eerst Compleet van de Wijs eens gaan lezen als die dinsdag verschijnt, haha! ⁠

Dit nummer van Disturbed heeft een plekje in mijn hart veroverd. En daarom deel ik vandaag graag een stukje uit deze songtekst. Niet alleen een mooie boodschap voor op een uitvaart, maar ook goed om tussendoor nog eens even bij stil te staan:⁠

‘𝙃𝙤𝙡𝙙 𝙤𝙣 𝙩𝙤 𝙢𝙚𝙢𝙤𝙧𝙞𝙚𝙨⁠
𝙃𝙤𝙡𝙙 𝙤𝙣 𝙩𝙤 𝙚𝙫𝙚𝙧𝙮 𝙢𝙤𝙢𝙚𝙣𝙩⁠
𝙏𝙤 𝙠𝙚𝙚𝙥 𝙩𝙝𝙚𝙢 𝙖𝙡𝙞𝙫𝙚⁠
𝙏𝙝𝙚 𝙬𝙤𝙧𝙡𝙙’𝙨 𝙜𝙧𝙚𝙖𝙩𝙚𝙨𝙩 𝙩𝙧𝙖𝙜𝙚𝙙𝙮⁠
𝙎𝙤𝙪𝙡𝙨 𝙬𝙝𝙤 𝙖𝙧𝙚 𝙣𝙤𝙩 𝙧𝙚𝙢𝙚𝙢𝙗𝙚𝙧𝙚𝙙⁠
𝘾𝙖𝙣𝙣𝙤𝙩 𝙨𝙪𝙧𝙫𝙞𝙫𝙚’⁠

Vergelijkbare artikelen

Boeken Kristie schrijft

In de media

Als journalist ben ik het wel gewend om mijn naam in de krant te zien staan. Maar nooit in de kop (koeienletters!) en al zeker niet met een foto van mij erbij en een artikel dat helemaal over mij(n boek) gaat. Dit keer waren de rollen omgedraaid. De vragen werden aan mij gesteld en ik […]

Lees meer
Boeken Kristie schrijft

Doen waar jij gelukkig van wordt is nooit verspilde tijd

Op een dag begin je te schrijven aan een manuscript. Je hebt een idee voor een verhaal. In je hoofd krijgt het vorm en zelf word je er enthousiast van, maar tegelijkertijd voel je onzekerheid: gaat iemand mijn werk ooit lezen? Ben ik mijn kostbare tijd niet aan het verspillen?  Het schrijven van een boek […]

Lees meer
Boeken Kristie schrijft

Gratis kort verhaal: Een zomer Offline

De Rock & Flirt serie is ontstaan uit een kort verhaal over Fleurs beste vriendin Sofie. Zij wordt door Fleur uitgedaagd om een maand lang geen social media te gebruiken. En daar ziet ze behoorlijk tegenop. Maar als ze op de eerste dag in de trein al meteen met een leuke man in gesprek raakt, […]

Lees meer