Mijn hoofd zit al bij boek 2

Terwijl ik in de aanloop naar 10 mei vooral veel deel over Compleet van de Wijs, zit ík de laatste weken met mijn hoofd vooral bij boek 2. In een eerdere Thursday Tunes vertelde ik jullie al eens over mijn deprimerende Begrafenis playlist. Die was bedoeld voor het oorspronkelijke idee van dat tweede boek, maar werd overbodig toen de huidige serie vorm kreeg. Eén nummer, dat wat mij betreft bij uitstek in die playlist thuishoorde, heeft het toch tot de playlist van boek 2 geschopt. Het boek is lang niet zo deprimerend als aanvankelijk de bedoeling was. MAAR er is wel een begrafenis.

⁠Ohh, wat sta ik te popelen om jullie al veel meer over Helemaal van Slag te vertellen, nu de eerste versie op papier staat. De titel is inmiddels geen geheim meer (jippie!) en als het goed is kunnen jullie wel raden over welk bandlid dit boek voornamelijk zal gaan… Maar voor de rest ga ik nog even niet te veel verklappen. Jullie mogen eerst Compleet van de Wijs eens gaan lezen als die dinsdag verschijnt, haha! ⁠

Dit nummer van Disturbed heeft een plekje in mijn hart veroverd. En daarom deel ik vandaag graag een stukje uit deze songtekst. Niet alleen een mooie boodschap voor op een uitvaart, maar ook goed om tussendoor nog eens even bij stil te staan:⁠

‘𝙃𝙤𝙡𝙙 𝙤𝙣 𝙩𝙤 𝙢𝙚𝙢𝙤𝙧𝙞𝙚𝙨⁠
𝙃𝙤𝙡𝙙 𝙤𝙣 𝙩𝙤 𝙚𝙫𝙚𝙧𝙮 𝙢𝙤𝙢𝙚𝙣𝙩⁠
𝙏𝙤 𝙠𝙚𝙚𝙥 𝙩𝙝𝙚𝙢 𝙖𝙡𝙞𝙫𝙚⁠
𝙏𝙝𝙚 𝙬𝙤𝙧𝙡𝙙’𝙨 𝙜𝙧𝙚𝙖𝙩𝙚𝙨𝙩 𝙩𝙧𝙖𝙜𝙚𝙙𝙮⁠
𝙎𝙤𝙪𝙡𝙨 𝙬𝙝𝙤 𝙖𝙧𝙚 𝙣𝙤𝙩 𝙧𝙚𝙢𝙚𝙢𝙗𝙚𝙧𝙚𝙙⁠
𝘾𝙖𝙣𝙣𝙤𝙩 𝙨𝙪𝙧𝙫𝙞𝙫𝙚’⁠

Artikelen die ook interessant zijn voor jou:

Boeken Kristie schrijft

Boekpresentatie Muurtje om mijn Hart

Op zaterdag 4 mei vieren mijn uitgever April Books en ik de publicatie van Muurtje om mijn Hart met een feestelijke boekpresentatie in de Bibliotheek in Eindhoven.  Om 15.30 uur vieren we de verschijning van deze feelgoodroman met koffie en taartjes, een speech én natuurlijk is alle gelegenheid om het boek te kopen en te […]

Lees meer
Boeken Kristie schrijft Mijn boeken

Muurtje om mijn Hart

Voor mijn nieuwste boek heb ik de overstap gemaakt naar April Books. Muurtje om mijn hart is verschenen op 2 mei 2024. Als paperback (mét sprayed edges), e-book en audioboek.  Korte inhoud: Elin houdt van rust. Niet voor niets is ze twee jaar geleden verhuisd naar een vrijstaande woning aan de rand van het bos, […]

Lees meer
Boeken Kristie schrijft

Nieuwe plannen: April Books

Bij het (bijna) afronden van een serie, is het ook tijd om uit te kijken naar de toekomst. En dat doe ik met een hele grote lach op mijn gezicht, want ik heb een nieuw boekcontract getekend bij April Books! Jullie zijn na de Rock & Flirt-serie dus nog niet van me af, want in het voorjaar […]

Lees meer