Gratis kort verhaal: Een zomer Offline

De Rock & Flirt serie is ontstaan uit een kort verhaal over Fleurs beste vriendin Sofie. Zij wordt door Fleur uitgedaagd om een maand lang geen social media te gebruiken. En daar ziet ze behoorlijk tegenop. Maar als ze op de eerste dag in de trein al meteen met een leuke man in gesprek raakt, krijgt ze er vertrouwen in dat deze challenge misschien toch wel een kans van slagen heeft. Ware het niet dat ze meteen gigantisch de mist in gaat!

Wil jij dit korte verhaal gratis ontvangen? Laat dan hieronder je e-mailadres achter om je in te schrijven voor mijn maandelijkse nieuwsbrief waarin ik je op de hoogte houd over mijn boeken, het schrijfproces, andere leuke nieuwtjes én de leukste boekentips. Bij je eerste nieuwsbrief krijg je dan gratis het ebook van Een zomer offline. 

Schrijf je direct in

Meld je aan voor de nieuwsbrief

* indicates required
een-zomer-offline-kristie-raaijmakers

Artikelen die ook interessant zijn voor jou:

Verhalen

Rebelse liefde

Voor de schrijfwedstrijd van Loft Publishing schreef ik een actueel kort verhaal over de rellen die ontstaan zijn vanwege het corona-beleid. Het verhaal werd niet de winnaar, maar kreeg wel goede commentaren: “We hebben je inzending met plezier gelezen, het verhaal ervaarden wij als heel actueel.” Nieuwsgierig geworden? Je kunt het nu gratis lezen! Linda […]

Lees meer