In de media

Als journalist ben ik het wel gewend om mijn naam in de krant te zien staan. Maar nooit in de kop (koeienletters!) en al zeker niet met een foto van mij erbij en een artikel dat helemaal over mij(n boek) gaat. Dit keer waren de rollen omgedraaid. De vragen werden aan mij gesteld en ik mocht vertellen over mijn debuutroman Compleet van de Wijs. En stiekem is het gewoon supercool om jezelf dan in al die krantjes terug te zien. 

Online

Ook werd ik nog geïnterviewd door twee boekbloggers. Jacky van Dijk publiceerde haar interview in de vorm van een aantal stories op Instagram. Je vindt het in haar highlights via @watjackyleest.

Kim de Bruijn (@lezenmetkim) publiceerde een interview op haar blog.

Uit het interview van Kim:

Herken je bepaalde eigenschappen van Fleur in jezelf? Zo ja: welke?
Kristie: “Haha, dit vind ik wel een leuke vraag, want van Fleur heb ik juist een heel ander type gemaakt dan ik zelf ben. Dat flirterige en zelfverzekerde karakter heb ik helemaal niet. Zingen kan ik ook niet. En dat Fleur altijd meteen haar mening klaar heeft, herken ik gelukkig ook niet direct in mezelf. Voordeel van mijn studie journalistiek: hoor- en wederhoor is er wel goed ingestampt.
Van mijn redacteur kreeg ik de opmerking dat ik Fleur nogal grofgebekt had gemaakt, ik denk dat ik daarin misschien nog wel het meest van mezelf heb gelegd, haha! Verder deel ik natuurlijk ook haar liefde voor muziek. Oh en (sst, niet tegen mijn man zeggen) ik heb stiekem ook best een zwak voor zwartharige mannen.”

Artikelen die ook interessant zijn voor jou:

Boeken Kristie schrijft

Pre-orderactie Rock & Flirt

Superleuk dat de Rock & Flirt-serie gesigneerd wilt bestellen bij mij. Vul het formulier hieronder aub volledig in, zodat ik je gegevens compleet heb voor het signeren en verzenden.  Uiteraard maak ik er een leuk pakketje van met een paar leuke goodies. Heb je nog vragen of wil je Muurtje om mijn Hart ook gelijk […]

Lees meer
Boeken Kristie schrijft

Boekpresentatie Muurtje om mijn Hart

Op zaterdag 4 mei vieren mijn uitgever April Books en ik de publicatie van Muurtje om mijn Hart met een feestelijke boekpresentatie in de Bibliotheek in Eindhoven.  Om 15.30 uur vieren we de verschijning van deze feelgoodroman met koffie en taartjes, een speech én natuurlijk is alle gelegenheid om het boek te kopen en te […]

Lees meer
Boeken Kristie schrijft Mijn boeken

Muurtje om mijn Hart

Voor mijn nieuwste boek heb ik de overstap gemaakt naar April Books. Muurtje om mijn hart is verschenen op 2 mei 2024. Als paperback (mét sprayed edges), e-book en audioboek.  Korte inhoud: Elin houdt van rust. Niet voor niets is ze twee jaar geleden verhuisd naar een vrijstaande woning aan de rand van het bos, […]

Lees meer