Even voorstellen: Danique en Johan

Ik stel je graag alvast voor aan de twee belangrijkste personen uit Helemaal van Slag. 

Danique

Deze dertigjarige brunette is al sinds haar vijftiende samen met haar jeugdliefde Glenn. Als blijkt dat hun toekomstideeën niet bepaald op één lijn zitten en Danique een keuze moet maken voor zichzelf of voor haar relatie krijgt ze het moeilijk. Liever houdt Danique iedereen tevreden. Maar hoe lang kan ze dat nog ten koste van haar eigen geluk laten gaan? ⁠

Danique vindt zichzelf niet superslank of bijzonder. Dat maakt haar behoorlijk onzeker. Zeker als ze zich na zo’n lange tijd weer in het datingleven moet gaan begeven. Langzaam maar zeker valt ze voor Johan, de knappe drummer van de populaire rockband Misty Figures. Ze kan maar moeilijk geloven dat hij, met zijn gespierde lichaam en verfijnde looks, ook op die manier interesse zou hebben in zo’n doodgewone vrouw als zij. Maar heeft niet iedereen zo zijn onzekerheden?⁠

Johan

Als je Compleet van de Wijs hebt gelezen, dan ken je hem natuurlijk al een beetje. De drummer van Misty Figures straalt met zijn blonde krullen, verzorgde baardje en helderblauwe ogen vooral vriendelijkheid uit. Al vindt Danique hem met zijn gespierde lijf en getattoeerde armen ook behoorlijk ruig. ⁠

Johan weet hoe het is om hard te moeten werken om te bereiken wat je het liefst wil. En hij weet ook dat alleen hard werken soms niet genoeg is… Levenslessen hebben hem gemaakt tot de persoon die hij nu is: betrokken, geïnteresseerd en behulpzaam. Maar hoe ver moet je gaan om een ander te helpen? En wanneer is het tijd om jezelf op de eerste plaats te zetten?⁠

Artikelen die ook interessant zijn voor jou:

Boeken Kristie schrijft

In de krant

Ik stond deze week weer in een aantal lokale kranten in de regio. Voornamelijk vanwege de publicatie van Perfect in de Maat natuurlijk, maar ik vertelde ook over nieuwe plannen. Je kunt het artikel hieronder lezen. Rock & Flirt-serie Kristie Raaijmakers compleet Met het verschijnen van Perfect in de Maat, op dinsdag 10 oktober, is […]

Lees meer
Boeken Kristie schrijft

Nieuwe plannen: April Books

Bij het (bijna) afronden van een serie, is het ook tijd om uit te kijken naar de toekomst. En dat doe ik met een hele grote lach op mijn gezicht, want ik heb een nieuw boekcontract getekend bij April Books! Jullie zijn na de Rock & Flirt-serie dus nog niet van me af, want in het voorjaar […]

Lees meer
Boeken Kristie schrijft

Books vs. Reality

Fleur uit Compleet van de Wijs was een totaal ander persoon dan ik. Bewust, want het leek me heerlijk om te kunnen schrijven vanuit iemand met een vlotte babbel en een flinke dosis zelfvertrouwen. Danique uit Helemaal van Slag heeft wat meer overeenkomsten met mij. Dat ze bijvoorbeeld al sinds haar zestiende samen is met […]

Lees meer