Nieuwe plannen: April Books

Bij het (bijna) afronden van een serie, is het ook tijd om uit te kijken naar de toekomst. En dat doe ik met een hele grote lach op mijn gezicht, want ik heb een nieuw boekcontract getekend bij April Books!
 
Jullie zijn na de Rock & Flirt-serie dus nog niet van me af, want in het voorjaar van 2024 verschijnt mijn nieuwe feelgoodroman bij April Books. De bookpitch is besproken met Petra Kruijt, de eerste 10.000 woorden staan op papier en er wordt zelfs al aan de cover gewerkt. En dit boek wordt niet alleen uitgegeven als ebook, maar ook als paperback. (reserveer je vast een plekje voor me in je boekenkast?) Je snapt waarschijnlijk: ik ben ontzettend blij! En natuurlijk wordt het weer een heerlijk verhaal, maar daarover later meer.
 
De lieve auteurs van April Books en Petra hebben me al een ontzettend warm welkom gegeven. Over feelgood gesproken… Dit voelt zeker als de juiste keuze voor de volgende stap in mijn carrière als auteur. 
Op naar nog veel meer mooie verhalen! 

Artikelen die ook interessant zijn voor jou:

Boeken Kristie schrijft

In de krant

Ik stond deze week weer in een aantal lokale kranten in de regio. Voornamelijk vanwege de publicatie van Perfect in de Maat natuurlijk, maar ik vertelde ook over nieuwe plannen. Je kunt het artikel hieronder lezen. Rock & Flirt-serie Kristie Raaijmakers compleet Met het verschijnen van Perfect in de Maat, op dinsdag 10 oktober, is […]

Lees meer
Boeken Kristie schrijft

Even voorstellen: Danique en Johan

Ik stel je graag alvast voor aan de twee belangrijkste personen uit Helemaal van Slag.  Danique Deze dertigjarige brunette is al sinds haar vijftiende samen met haar jeugdliefde Glenn. Als blijkt dat hun toekomstideeën niet bepaald op één lijn zitten en Danique een keuze moet maken voor zichzelf of voor haar relatie krijgt ze het […]

Lees meer
Boeken Kristie schrijft

Books vs. Reality

Fleur uit Compleet van de Wijs was een totaal ander persoon dan ik. Bewust, want het leek me heerlijk om te kunnen schrijven vanuit iemand met een vlotte babbel en een flinke dosis zelfvertrouwen. Danique uit Helemaal van Slag heeft wat meer overeenkomsten met mij. Dat ze bijvoorbeeld al sinds haar zestiende samen is met […]

Lees meer