In de krant

Ik stond deze week weer in een aantal lokale kranten in de regio. Voornamelijk vanwege de publicatie van Perfect in de Maat natuurlijk, maar ik vertelde ook over nieuwe plannen. Je kunt het artikel hieronder lezen.

Rock & Flirt-serie Kristie Raaijmakers compleet

Met het verschijnen van Perfect in de Maat, op dinsdag 10 oktober, is de vierdelige Rock & Flirt-serie van Kristie Raaijmakers compleet. Het vierde boek is een liefdesverhaal over nieuwe kansen, geschreven met humor, drama en diepere thematiek.

In Perfect in de Maat draait het om Mirna Maas. Ze is een alleenstaande moeder die een hekel heeft aan muziek. Wanneer bassist Tim van Hal, van de rockband Misty Figures, met een gebroken middenhandsbeentje terechtkomt in de fysiopraktijk waar Mirna werkt, is zijn interesse – na een nogal stuntelige eerste ontmoeting – meteen gewekt. Waarom heeft Mirna zo’n hekel aan muziek? Tim doet er alles aan om haar hart er opnieuw voor open te stellen en wanneer de aantrekkingskracht tussen hen groeit, probeert hij haar hart ook open te breken voor een nieuwe liefde. Maar zal dat hem lukken, of staat het verleden hen daarbij in de weg?

Muziek
“Ook bij dit vierde boek heb ik wat zwaardere thema’s in het verhaal verwerkt,” vertelt Kristie Raaijmakers. “Het vinden van je weg als alleenstaande moeder, je hart opnieuw open durven stellen voor de liefde en opnieuw leren vertrouwen, maar ook onverwerkte problemen uit het verleden. Het combineren van humor, een voelbare spanningsopbouw in de romantische verhaallijn en de nodige drama en tegenslagen maken het voor mij uitdagend om een feelgoodverhaal te schrijven. Juist die mix vind ik zo leuk.” Muziek speelt ook dit keer een belangrijke rol. “De klanken en songteksten roepen gevoelens op, positief en negatief, maar kunnen ook veel steun geven. Dat is tevens de boodschap van dit laatste verhaal. Met de songteksten en playlists die ik in mijn boeken gebruik, hoop ik de lezers nog meer mee te slepen.”

Met dit vierde deel is de serie waarmee Kristie Raaijmakers debuteerde compleet, maar het is zeker niet het laatste dat je van haar kunt verwachten. Deze maand nog verschijnt er in weekblad de Story een mini-roman van Kristie’s hand en volgende maand publiceert ze in eigen beheer een digitale kerstnovelle. “Maar ondertussen werk ik al aan een nieuwe feelgoodroman waarvoor ik vorige maand een uitgeefcontract getekend heb bij uitgeverij April Books,” vertelt Kristie trots. “Die verschijnt in het voorjaar van 2024 niet alleen digitaal, maar zal ook als paperback verkrijgbaar zijn via elke boekhandel. Een nieuwe stap in mijn carrière als auteur waar ik heel erg blij van word.”

Perfect in de Maat
Perfect in de Maat is uitgegeven door HarperFirst, de digitale imprint van HarperCollins Holland. Het e-book kost 7,99 euro en is verkrijgbaar via de (online) boekhandel en ook te vinden binnen de abonnementen van Kobo Plus en Storytel. Hoewel de verhalen los te lezen zijn, is het aan te raden om bij het eerste deel van de serie te beginnen om spoilers te voorkomen. Zie ook www.kristieraaijmakers.nl voor meer informatie en gratis korte verhalen.

Gemerts Nieuwsblad - 17 oktober 2023

Weekblad voor Deurne / Middenstandsbelangen - 12 oktober 2023

Artikelen die ook interessant zijn voor jou:

Boeken Kristie schrijft

Boekpresentatie Muurtje om mijn Hart

Op zaterdag 4 mei vieren mijn uitgever April Books en ik de publicatie van Muurtje om mijn Hart met een feestelijke boekpresentatie in de Bibliotheek in Eindhoven.  Om 15.30 uur vieren we de verschijning van deze feelgoodroman met koffie en taartjes, een speech én natuurlijk is alle gelegenheid om het boek te kopen en te […]

Lees meer
Boeken Kristie schrijft Mijn boeken

Muurtje om mijn Hart

Voor mijn nieuwste boek heb ik de overstap gemaakt naar April Books. Muurtje om mijn hart is verschenen op 2 mei 2024. Als paperback (mét sprayed edges), e-book en audioboek.  Korte inhoud: Elin houdt van rust. Niet voor niets is ze twee jaar geleden verhuisd naar een vrijstaande woning aan de rand van het bos, […]

Lees meer
Boeken Kristie schrijft

Nieuwe plannen: April Books

Bij het (bijna) afronden van een serie, is het ook tijd om uit te kijken naar de toekomst. En dat doe ik met een hele grote lach op mijn gezicht, want ik heb een nieuw boekcontract getekend bij April Books! Jullie zijn na de Rock & Flirt-serie dus nog niet van me af, want in het voorjaar […]

Lees meer