Nieuwe plannen: April Books

Bij het (bijna) afronden van een serie, is het ook tijd om uit te kijken naar de toekomst. En dat doe ik met een hele grote lach op mijn gezicht, want ik heb een nieuw boekcontract getekend bij April Books!
 
Jullie zijn na de Rock & Flirt-serie dus nog niet van me af, want in het voorjaar van 2024 verschijnt mijn nieuwe feelgoodroman bij April Books. De bookpitch is besproken met Petra Kruijt, de eerste 10.000 woorden staan op papier en er wordt zelfs al aan de cover gewerkt. En dit boek wordt niet alleen uitgegeven als ebook, maar ook als paperback. (reserveer je vast een plekje voor me in je boekenkast?) Je snapt waarschijnlijk: ik ben ontzettend blij! En natuurlijk wordt het weer een heerlijk verhaal, maar daarover later meer.
 
De lieve auteurs van April Books en Petra hebben me al een ontzettend warm welkom gegeven. Over feelgood gesproken… Dit voelt zeker als de juiste keuze voor de volgende stap in mijn carrière als auteur. 
Op naar nog veel meer mooie verhalen! 

Artikelen die ook interessant zijn voor jou:

Boeken Kristie schrijft

Boekpresentatie Muurtje om mijn Hart

Op zaterdag 4 mei vieren mijn uitgever April Books en ik de publicatie van Muurtje om mijn Hart met een feestelijke boekpresentatie in de Bibliotheek in Eindhoven.  Om 15.30 uur vieren we de verschijning van deze feelgoodroman met koffie en taartjes, een speech én natuurlijk is alle gelegenheid om het boek te kopen en te […]

Lees meer
Boeken Kristie schrijft Mijn boeken

Muurtje om mijn Hart

Voor mijn nieuwste boek heb ik de overstap gemaakt naar April Books. Muurtje om mijn hart is verschenen op 2 mei 2024. Als paperback (mét sprayed edges), e-book en audioboek.  Korte inhoud: Elin houdt van rust. Niet voor niets is ze twee jaar geleden verhuisd naar een vrijstaande woning aan de rand van het bos, […]

Lees meer
Boeken Kristie schrijft

In de krant

Ik stond deze week weer in een aantal lokale kranten in de regio. Voornamelijk vanwege de publicatie van Perfect in de Maat natuurlijk, maar ik vertelde ook over nieuwe plannen. Je kunt het artikel hieronder lezen. Rock & Flirt-serie Kristie Raaijmakers compleet Met het verschijnen van Perfect in de Maat, op dinsdag 10 oktober, is […]

Lees meer