De magie van Kerstmis

De magie van Kerstmis

Een kerstnovelle

๐“๐ข๐ž๐ง ๐ฃ๐š๐š๐ซ ๐ ๐ž๐ฅ๐ž๐๐ž๐ง ๐›๐ž๐ฅ๐ž๐ž๐Ÿ๐๐ž๐ง ๐ณ๐ž ๐ž๐ž๐ง ๐จ๐ง๐ฏ๐ž๐ซ๐ ๐ž๐ญ๐ž๐ฅ๐ข๐ฃ๐ค๐ž ๐ง๐š๐œ๐ก๐ญ ๐ž๐ง ๐ง๐ฎ ๐ค๐จ๐ฆ๐ž๐ง ๐ณ๐ž ๐ž๐ฅ๐ค๐š๐š๐ซ ๐ญ๐จ๐ญ๐š๐š๐ฅ ๐จ๐ง๐ฏ๐ž๐ซ๐ฐ๐š๐œ๐ก๐ญ๐ฌ ๐ฐ๐ž๐ž๐ซ ๐ญ๐ž๐ ๐ž๐งโ€ฆ

Een kerstmarkt is de ultieme plek om liefdesverdriet te vergeten, toch? Met die insteek trakteert Nienke haar beste vriendin Penny op een weekendje Maastricht. Maar nog voordat ze de kerstmarkt gezien hebben, komt ze haar onenightstand Ben van tien jaar geleden tegen. Het heeft haar veel moeite gekost om hem te vergeten, maar kan hij zich haar nog wel herinneren?

Artikelen die ook interessant zijn voor jou:

Boeken Kristie schrijft Mijn boeken

Muurtje om mijn Hart

Voor mijn nieuwste boek heb ik de overstap gemaakt naar April Books. Muurtje om mijn hart is verschenen op 2 mei 2024. Als paperback (mรฉt sprayed edges), e-book en audioboek.  Korte inhoud: Elin houdt van rust. Niet voor niets is ze twee jaar geleden verhuisd naar een vrijstaande woning aan de rand van het bos, […]

Lees meer
Mijn boeken

Rock & Flirt

Rock & Flirt is een heerlijke vierdelige feelgoodserie die bol staat van muziek, romantiek en vriendschap.Are you ready to rock? Bonus (0,5) Een zomer offline Een maand offline blijven. Dan vind je toch nooit een leuke man… Of juist wel? Een kort verhaal dat vooraf gaat aan Compleet van de Wijs.Je krijgt het gratis, als […]

Lees meer
Mijn boeken

Perfect in de Maat

Rock & Flirtย is een heerlijke vierdelige feelgoodserie die bol staat van muziek, romantiek en vriendschap. De delen zijn afzonderlijk te lezen, maar voor optimaal leesgenot lees je natuurlijk mee vanaf het begin.ย Perfect in de maatย is het vierde deel.ย Are you ready to rock? Alleenstaande moeder Mirna Maas houdt niet van muziek. Sterker nog, ze heeft er […]

Lees meer