Home

Welkom bij Kristie Raaijmakers Fotografie!

Al jarenlang is het maken van mooie foto’s mijn passie. Foto’s zijn prachtige herinneringen die je terug kunnen brengen naar waardevolle momenten uit het verleden. Bijvoorbeeld naar je bruiloft of de periode dat je zwanger was van je eerste kindje. Of naar die prachtige tijd dat je kindje net geboren was of je zoontje(s) en/of dochter(s) nog klein waren. Daarom heb ik me vooral toegelegd op het fotografen van newborns, baby’s en kinderen, gezinnetjes en bruiloften. Maar ook voor andere opdrachten zet ik me met al mijn enthousiasme in.

Ik fotografeer omdat ik er mijn creativiteit in kwijt kan en omdat ik er enorm van geniet, maar natuurlijk vooral om mensen te laten genieten van het resultaat.

Mogelijkheden

Fotostudio in Eindhoven

Mijn fotostudio is gevestigd aan de Ruysdaelbaan 3-01 in Eindhoven. Op de eerste verdieping van dat pand heb ik een prachtige ruime studio met veel daglicht en de juiste studiobelichting. Perfect voor het maken van portretten, newbornfoto’s en gezinsfoto’s.

Cadeaubon

Wil je iemand verrassen met een origineel en blijvend cadeau? Geef dan een cadeaubon van Kristie Raaijmakers Fotografie cadeau. Deze kun je kopen voor een bedrag naar keuze en is altijd in te leveren op alle diverse fotografievormen die ik aanbied.