Kristie-Raaijmakers-Fotografie-Eindhoven-moment-design-loveshoot-home-01-verkleind

Plezierige fotoshoots met een échte lach

Een fotoshoot is wat mij betreft een moment om te genieten met je gezin, geliefde of jullie pasgeboren kindje. Foto’s zijn namelijk herinneringen voor het leven en dat moeten natuurlijk wel herinneringen aan fijne momenten zijn. Daarom neem ik uitgebreid de tijd voor mijn fotoshoots, zodat ik ervoor kan zorgen dat jullie je op je gemak zullen voelen. Dit doe ik met leuke spelletjes en ruimte voor de kinderen om te stoeien en gek te doen, voor enthousiaste foto’s waar het plezier vanaf spat. Onverdeelde aandacht met lieve woorden en fijne knuffelmomentjes zorgen bovendien voor liefdevolle beelden. 

Ook als jij ervoor kiest om alleen op de foto te gaan voor een professioneel portret, zal ik er alles aan doen om de spanning bij je weg te nemen. Door met mij het gesprek aan te gaan, kun je jezelf tonen zoals je echt bent. En dat zal potentiële nieuwe werkgevers en klanten ook zeker aanspreken.  

Portfolio-Kristie-Raaijmakers-Fotografie-Eindhoven-moment-design (23)

"A camera is a save-button for beautiful moments"

Als fotograaf houd ik van spontane en pure foto’s. Dit zie je terug in mijn werkwijze; een combinatie tussen journalistiek en lifestyle. Ik houd er vooral van om momenten vast te leggen zoals ze zich voordoen. Een reportage van jullie gezin, zoals jullie nu in het leven staan. En ja, dat betekent dat er wellicht ook een paar foto’s bij zullen zitten waarop je kind een gekke bek trekt of waarbij er wat zand op de knietjes terug te zien is. Maar waar nodig geef ik wel lichte sturing om buiten die enthousiaste en vrije foto’s ook te komen tot een paar mooie gezinsportretten die het waard zijn om groot boven te bank te hangen. 

Ik ben geen fotograaf die precies zegt waar je je hand neer moet leggen, hoe je je hoofd moet houden of dat je je schouder op moet trekken. In mijn fotoshoots krijgen jullie echt de ruimte om jezelf te zijn. Natuurlijk geef ik je tips over waar je kunt gaan staan of zitten en let ik op de details. Maar veel belangrijker vind ik het om jullie te laten ontspannen en jullie aan het lachen te maken. Zo hoeven jullie je over al die details zelf niet meer druk te maken. En dan begint het échte genieten, waardoor het resultaat ook vele malen waardevoller wordt.

Portfolio-Kristie-Raaijmakers-Fotografie-Eindhoven-moment-design (70)

"Don't shoot what it looks like, shoot what it feels like"

~ David Alan Harvey

Even voorstellen!

Mijn naam is Kristie Raaijmakers (31). Samen met mijn man en twee kinderen woon ik in Helmond. Ik heb journalistiek gestudeerd aan de Fontys hogeschool in Tilburg en schrijven is mijn passie. Bij mijn werk als journalist kwam ik ook in aanraking met fotografie. In de loop der jaren heb ik me daarin steeds verder ontwikkeld. Met vele cursussen en workshops heb ik niet alleen geleerd over de techniek van de camera, maar vooral over de mensen die voor de camera staan. Met ontspannen fotoshoots maak ik pure, sprankelende en oprechte reportages en portretten. 

Lees meer over mij →

Informeer direct wanneer ik nog een plekje voor jullie vrij heb

    Door gebruik te maken van dit online aanvraagformulier deel je persoonsgegevens met Kristie Raaijmakers Fotografie. Deze informatie heb ik nodig om je de gevraagde informatie toe te sturen. Word je geen klant van Kristie Raaijmakers Fotografie dan zullen je persoonsgegevens uiterlijk 2 maanden na de informatieaanvraag worden verwijderd. De volledige Privacyverklaring van Kristie Raaijmakers Fotografie kan ik je toesturen indien gewenst.