.

Plezierige fotoshoots met een échte lach

Quality time met je gezin, familie, geliefde of met je pasgeboren kindje. Ik neem daarom uitgebreid de tijd voor mijn fotoshoots en zorg ervoor dat jullie je op je gemak zullen voelen. Met leuke spelletjes en grappige of interessante vragen zorg ik ervoor dat jullie je steeds minder bewust zullen zijn van de camera, zodat jullie je echte ik aan mij kunnen tonen. Daarmee krijgen we niet alleen super spontane foto’s met een échte lach, in plaats van een foto-glimlach, maar zul je jezelf in de foto’s die je na afloop krijgt ook écht herkennen. Dat is mijn streven.

Informeer direct wanneer ik nog een plekje voor jullie vrij heb!

“A camera is a save-button for beautiful moments”

Ik ben een fotograaf die houdt van lichte en kleurrijke foto’s, dat zul je ook terugzien in mijn werk. Ik ben geen fotograaf die precies zegt waar je je hand neer moet leggen, hoe je je hoofd moet houden of dat je je schouder op moet trekken. Ik houd veel meer van spontane foto’s waarbij je de ruimte krijgt om jezelf te zijn. Natuurlijk geef ik je tips en handvaten over waar je kunt gaan staan of zitten en let ik erop dat je kleding netjes zit en dat je handen niet raar langs je lichaam hangen. Maar veel belangrijker vind ik het om jullie te laten ontspannen, om jullie wat te doen te geven, zodat je je over al die details zelf niet meer druk hoeft te maken. En dan begint het échte genieten, waardoor het resultaat ook vele malen waardevoller wordt.

Wat voor soort fotoshoot wil jij graag reserveren?

Staat mijn fotografiestijl je aan en mag ik jou, jouw gezin of misschien jouw pasgeboren kindje vastleggen op een leuke, gezellige en liefdevolle manier?
Neem dan snel contact met me op!

Ervaringen van andere klanten

Kim & Robert

Wij hebben een hele leuke en ontspannen zwangerschapsshoot gehad bij Kristie. Ze stelt je op je gemak, neemt de tijd voor je, denkt mee over leuke poses en staat open voor eigen ideeën. Nogmaals bedankt, Kristie, voor de leuke middag en de mooie foto’s die je gemaakt hebt. Een bijzonder aandenken aan mijn zwangerschap!

Luc & Anne

We hebben een fantastische shoot gehad dankzij Kristie, we voelden ons op ons gemak en doormiddel van spelletjes en leuke vragen werd het meer dan alleen maar een leuke fotoshoot. Kristie was heel betrokken en de shoot was heel persoonlijk. De foto’s zijn prachtig en kwamen ook snel onze kant op. Kristie stopt er veel tijd en energie in en dat straalt overal vanaf. We zouden het iedereen aanbevelen!

Chantal & Bram

Wij hebben een fantastisch leuke middag gehad, zonder ‘gemaakt’ te hoeven lachen. Door jou aanpak gaat het als vanzelf om zo’n mooie foto’s te krijgen. Super!