.

Kristie Raaijmakers Fotografie

Plezierige en liefdevolle fotoshoots die zorgen voor foto’s met een échte lach

Ben je op zoek naar een fotograaf die werkt met veel enthousiasme en geduld? Die het belangrijk vindt dat jullie een gezellige tijd hebben voor de camera, dat jullie lol kunnen maken met elkaar, dat jullie liefde kunnen voelen voor elkaar en dat jullie op een ontspannen manier op de foto gaan. Dan ben je bij mij aan het juiste adres!

Bij mij draait het bij een fotoshoot om een fijne tijd met elkaar

Quality time met je gezin, familie, geliefde of met je pasgeboren kindje. Ik neem daarom uitgebreid de tijd voor mijn fotoshoots en zorg ervoor dat jullie je op je gemak zullen voelen. Met leuke spelletjes en grappige of interessante vragen zorg ik ervoor dat jullie je steeds minder bewust zullen zijn van de camera, zodat jullie je echte ik aan mij kunnen tonen. Daarmee krijgen we niet alleen super spontane foto’s met een échte lach, in plaats van een foto-glimlach, maar zul je jezelf in de foto’s die je na afloop krijgt ook écht herkennen. Dat is mijn streven.

“A camera is a save-button for beautiful moments”

Ik ben een fotograaf die houdt van lichte en kleurrijke foto’s, dat zul je ook terugzien in mijn werk. Ik ben geen fotograaf die precies zegt waar je je hand neer moet leggen, hoe je je hoofd moet houden of dat je je schouder op moet trekken. Ik houd veel meer van spontane foto’s waarbij je de ruimte krijgt om jezelf te zijn. Natuurlijk geef ik je tips en handvaten over waar je kunt gaan staan of zitten en let ik erop dat je kleding netjes zit en dat je handen niet raar langs je lichaam hangen. Maar veel belangrijker vind ik het om jullie te laten ontspannen, om jullie wat te doen te geven, zodat je je over al die details zelf niet meer druk hoeft te maken. En dan begint het échte genieten, waardoor het resultaat ook vele malen waardevoller wordt.

Staat mijn fotografiestijl je aan en mag ik jou, jouw gezin of misschien jouw pasgeboren kindje vastleggen op een leuke, gezellige en liefdevolle manier?
Neem dan snel contact met me op!