In de fotostudio of op locatie?


Zelf ben ik een enorme fan van buitenfoto’s. Met natuurlijk licht kunnen we een prachtige sfeer in de foto’s brengen. Bovendien kunnen kinderen in de buitenlucht nog meer zichzelf zijn. Buiten is er ruimte om te rennen en te spelen terwijl de kinderen in de studio op één plek moeten blijven voor de juiste belichting en achtergrond.

Lekker buiten spelen, voelt voor de kinderen veel minder als een verplichting dan stilstaan voor een witte studio-achtergrond. 

Ben je buiten en zijn de kinderen het even beu, dan kunnen ze lekker met papa of mama een rondje gaan lopen, terwijl ik me even richt op een ander gezinslid. Een mooie natuurlocatie met bossen en/of water als achtergrond, of juist een stadse locatie met gebouwen of graffitimuren kunnen de fotoshoot helemaal af maken.

Maar ook in de studio kunnen we met
kinderen hele mooie resultaten creëren. 

Maar wil je graag een egale achtergrond of wil je uitwijken bij slecht weer, dan is er met Playful Heart in de studio nog steeds veel mogelijk. Ook daar kunnen we met leuke spelletjes (en iets meer stilstaan of -zitten) tot mooie resultaten komen met oprechte emoties en liefdevolle momenten.  De keuze is helemaal aan jullie!