Baby en kind

Kindjes groeien zo snel! Dus vergeet niet om regelmatig nieuwe foto’s te laten maken bij baby fotograaf Kristie Raaijmakers. Daar doe je de opa’s en oma’s een groot plezier mee en het zorg er ook voor dat de herinnering aan deze bijzondere tijd levendig blijft. Want pas als je terug gaat bladeren in de fotoboeken zie je weer alle details van je kindjes, zoals ze een tijdje geleden echt waren. Omdat ze voor je ogen veranderen, merk je het zelf vaak niet eens! En natuurlijk is het juist leuk om ook enkele foto’s van het hele gezin te maken, met papa en mama erbij. Dus ook daar kunnen we de tijd voor nemen, als die wens er is.

Vanaf
€ 75,-

 1,5 tot 2,5 uur fotografie

Door een professionele baby fotograaf

 Gezellige fotoshoot in een ontspannen sfeer volgens de Playful Heart techniek

Professionele fotograaf voor baby en kind

Kinderfotografie in mijn studio in EIndhovenEen echte fotoshoot is voor je kindjes waarschijnlijk een spannend moment. Ze zijn in een vreemde omgeving en staan ineens met hun mooiste kleertjes in de spotlights. Lachen zullen ze misschien niet automatisch gaan doen, maar door op een gezellige manier te werken en bovenal met veel geduld, zullen we een veilige omgeving voor je kindje creëren waardoor hij zichzelf durft te zijn. En dan krijgen we hem, misschien met behulp van papa en mama, waarschijnlijk zelfs nog wel aan het lachen. En ook papa en mama zijn het misschien helemaal niet gewend om voor de camera te staan. Daarom werken we op een luchtige en gezellige manier. Zodat iedereen zich thuis voelt bij mij in de studio of voor de camera. In elk geval zorg ik voor een reeks mooie foto’s, die je met trots kunt ophangen in de woonkamer, uitdelen aan de opa’s en oma’s en gebruiken voor de foto-albums. Zodat je over een half jaar kunt constateren dat ze álweer zoveel veranderd zijn!

Werkwijze Baby- en Kinderfotografie

Foto’s van je kindje en het hele gezin kunnen we maken in de fotostudio of op een locatie naar keuze. Bij mooi weer is het natuurlijk ook heerlijk om buiten te fotograferen. Voor een fotoshoot met (kleine) kindjes, trek ik 1,5  uur uit, zodat we de tijd hebben om de kindjes op hun gemak te stellen, maar we ze ook niet oneindig blijven vervelen met het maken van foto’s. Je kunt er zelf voor kiezen om binnen de beschikbare tijd foto’s te laten maken van het hele gezin, enkel de kinderen samen, of ieder kind afzonderlijk. Alle diverse combinaties zijn mogelijk.

Welke stijl je maar wenst

In de studio kunnen we werken met diverse mooie achtergronden en accessoires zoals een leuk stoeltje, een zacht deken of een mooie kist. Ook is het mogelijk om tussendoor een keer om te kleden, zodat je foto’s hebt met diverse kleercombinaties.
Buiten kunnen we gebruik maken van de aanwezige elementen zoals mooie natuur of stoere graffiti-muren. Welke stijl je maar wenst, samen met jou wil ik altijd zoeken naar mogelijkheden, locaties en posities. Hou je van geposeerde foto’s, of wil je juist liever spontane uitdrukkingen. Het kan allemaal!

Themashoots

Het is ook heel leuk om met je kindje een themashoot te laten maken. Denk bijvoorbeeld aan een super persoonlijke uitnodiging voor de (allereerste) verjaardag of een prachtige Kerstkaart met eigen foto.

Tarief

Fotostudio-eindhoven-fotograaf-baby-kind

Deze shoot kun je al reserveren vanaf 75 euro. Daarvoor krijg je mijn tijd, creativiteit en het eventuele gebruik van de studio en alle spullen die mee op de foto gaan. Na de fotosessie ga ik aan de slag met de selectie en nabewerking van de foto’s en dan word je uitgenodigd voor een bestelsessie in mijn studio in Eindhoven. Je kunt dan op je gemak de foto’s komen bekijken en kiezen welke je wilt nabestellen, tenzij je op voorhand besluit om het complete pakket te nemen, dan krijg je de foto’s direct thuisgestuurd als ze klaar zijn.

Voor nabestellingen heb je de keuze uit digitale foto’s en afdrukken. Digitale fotobestanden zijn van hoge kwaliteit, waardoor je probleemloos foto’s naar keuze kunt laten afdrukken en zelfs vergrotingen kunt bestellen.

Zie de tarievenpagina voor meer informatie.

Fotostudio in Eindhoven

De fotostudio van baby fotograaf Kristie Raaijmakers is gevestigd in Eindhoven. In deze ruime studio heb ik alles bij de hand voor kinderfotografie. We maken er een gezellige fotoshoot  van met mooie achtergronden en leuke accessoires. Fotoshoots in de studio kunnen geboekt worden voor maximaal 6 personen. Voor grotere groepen is het noodzakelijk om te kiezen voor een buitenlocatie. De fotostudio is gesitueerd op de eerste verdieping en er is geen lift aanwezig.
Wil je graag foto’s op een speciale locatie of in de buitenlucht? Dat is uiteraard overal mogelijk. Als fotograaf ben ik al veelvuldig actief geweest voor gezinnen uit Geldrop, Eindhoven, Helmond, Nuenen, Laarbeek en Gemert-Bakel en in de omgeving daarvan. Maar ook als u buiten dat gebied woont, kunt u natuurlijk vrijblijvend contact met opnemen. U kunt mij mailen, appen of bellen voor informatie of om direct een afspraak te maken.

Portfolio Baby- en Kinderfotografie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *