Baby en kind

Kindjes groeien zo snel! Dus vergeet niet om regelmatig nieuwe foto’s te laten maken bij baby fotograaf Kristie Raaijmakers. Daar doe je de opa’s en oma’s een groot plezier mee en het zorg er ook voor dat de herinnering aan deze bijzondere tijd levendig blijft. Want pas als je terug gaat bladeren in de fotoboeken zie je weer alle details van je kindjes, zoals ze een tijdje geleden echt waren. Omdat ze voor je ogen veranderen, merk je het zelf vaak niet eens!

Vanaf
€ 35,-

 In de studio of op een mooie buitenlocatie naar keuze

Door een professionele baby fotograaf

 Gezellige fotoshoot in een ontspannen sfeer volgens de Playful Heart techniek

Professionele fotograaf voor baby en kind

Kinderfotografie in mijn studio in EIndhovenBaby’s en kleine kinderen zet je niet even neer voor een leuke foto. Daarom begin ik met kinderen altijd op een leuke, speelse manier. En ook gedurende de fotoshoot blijf ik hun aandacht vragen met leuke spelletjes. Zo voelt het niet als een verplicht momentje, maar kunnen ze er zelf ook lol aan beleven. En als ze lol hebben, zullen kinderen ook hun pure lach laten zien. En die zoeken we!

Altijd zorg ik voor een reeks mooie foto’s, die je met trots kunt ophangen in de woonkamer, uitdelen aan de opa’s en oma’s en gebruiken voor de foto-albums. Zodat je over een half jaar kunt constateren dat ze álweer zoveel veranderd zijn!

Werkwijze Baby- en Kinderfotografie

Foto’s van je kindje(s) kunnen we maken in de fotostudio of op een locatie naar keuze. Bij mooi weer is het natuurlijk ook heerlijk om buiten te fotograferen, daar hebben kinderen ook wat meer bewegingsvrijheid. Voor een fotoshoot van (kleine) kindjes is het interessant om te kiezen voor een minishoot. Daarbij fotograferen we maximaal 30 minuten, zodat het we niet te veel van hun tijd en aandacht vragen.

Wil je foto’s maken met het hele gezin, dan is kun je beter kiezen voor de standaard fotoshoot waarvoor we 1,5 tot 2,5 uur de tijd nemen. In die tijd kunnen we foto’s maken van alle gezinsleden in diverse combinaties. Door het met z’n allen te doen, is het voor de kindjes minder spannend en krijgen ze wat meer tijd om te wennen. En uiteraard geven we de kinderen hierbij ook de ruimte om te spelen, zodat ze met leuke spelletjes toch geboeid blijven.

Helemaal naar jouw wens

In de studio kunnen we werken met diverse mooie achtergronden en accessoires zoals een leuk stoeltje, een zacht deken of een mooie kist.
Buiten kunnen we gebruik maken van de aanwezige elementen zoals mooie natuur of stoere graffiti-muren. Wat je maar wenst, samen met jou wil ik altijd zoeken naar mogelijkheden, locaties en posities.

Themashoots

Het is ook heel leuk om met je kindje een themashoot te laten maken. Denk bijvoorbeeld aan een super persoonlijke uitnodiging voor de (allereerste) verjaardag of een prachtige Kerstkaart met eigen foto.

Tarief

Fotostudio-eindhoven-fotograaf-baby-kind

Zie de tarievenpagina voor meer informatie.

Bij elke fotoshoot krijg je mijn tijd, creativiteit en het eventuele gebruik van de studio en alle spullen die mee op de foto gaan. Na de fotosessie ga ik aan de slag met de selectie en nabewerking van de foto’s en dan word je uitgenodigd voor een bestelsessie in mijn studio in Eindhoven. Je kunt dan op je gemak de foto’s komen bekijken en kiezen welke je wilt nabestellen, tenzij je op voorhand besluit om het complete pakket te nemen, dan krijg je de foto’s direct thuisgestuurd als ze klaar zijn.

Voor nabestellingen heb je de keuze uit digitale foto’s en afdrukken. Digitale fotobestanden zijn van hoge kwaliteit, waardoor je probleemloos foto’s naar keuze kunt laten afdrukken en zelfs vergrotingen kunt bestellen.

Fotostudio in Eindhoven

De fotostudio van baby fotograaf Kristie Raaijmakers is gevestigd in Eindhoven. In deze ruime studio heb ik alles bij de hand voor kinderfotografie. We maken er een gezellige fotoshoot  van met mooie achtergronden en leuke accessoires. Fotoshoots in de studio kunnen geboekt worden voor maximaal 6 personen. Voor grotere groepen is het noodzakelijk om te kiezen voor een buitenlocatie. De fotostudio is gesitueerd op de eerste verdieping en er is geen lift aanwezig.

Wil je graag foto’s op een speciale locatie of in de buitenlucht? Dat is uiteraard overal mogelijk. Als fotograaf ben ik al veelvuldig actief geweest voor gezinnen uit Geldrop, Eindhoven, Helmond, Nuenen, Laarbeek en Gemert en in de omgeving daarvan. Maar ook als je buiten dat gebied woont, kun je natuurlijk vrijblijvend contact met opnemen. Je kunt mij mailen, appen of bellen voor informatie of om direct een afspraak te maken.

Portfolio Baby- en Kinderfotografie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *