Gezin en familie


Gezins- of familiefoto’s waar de liefde van het beeld spat en het plezier van jullie gezichten te lezen is. Dat is toch wat iedereen het liefste ziet als resultaat van een fotoshoot? Boek je bij mij een fotoshoot dan maken we er een ontspannen (mid)dag vol plezier en gezelligheid van.

Vanaf
€ 75,-

1,5 tot 2,5 uur fotografie

Spontane foto’s met een oprechte lach met gebruik van de Playful Heart techniek

Gezellige fotoshoot van je familie of gezin in de studio of op locatie

Prachtige ervaring voor het hele gezin

Geen ongemakkelijke momenten met geforceerde glimlachjes meer. Dankzij de Playful Heart techniek die ik toepas op mijn fotoshoots met kinderen wordt het geen standaard fotoshoot zoals je dat misschien verwacht. Wij maken er een écht gezinsmoment van, waarop genieten centraal staat. Als gezin maken jullie plezier, we doen leuke spelletjes en op een natuurlijke en fijne manier kunnen jullie je liefde tonen aan elkaar. En ondertussen leg ik dat allemaal vast. De kinderen kunnen helemaal zichzelf zijn en ook ouders kunnen zich ontspannen. Jullie worden niet gecorrigeerd op de manier waarop jullie zitten of lachen, maar op een speelse manier zorgen we voor mooie poses en échte emoties. Zo wordt het een prachtige ervaring voor het hele gezin. De foto’s als resultaat hiervan brengen jullie dan iedere keer weer even terug naar dat fijne moment samen. Wat is er mooier dan dat?

Op locatie of in de studio

Het liefst werk ik voor de gezins- en familieshoots op locatie. Met natuurlijk licht kunnen we een prachtige sfeer in de foto’s brengen en in de buitenlucht kunnen de kinderen nog meer zichzelf zijn. Buiten is er ruimte om te rennen en te spelen terwijl de kinderen in de studio op één plek moeten blijven voor de juiste belichting en achtergrond. En zijn de kinderen het even beu, dan kunnen ze lekker met papa of mama een rondje gaan lopen, terwijl ik me even richt op een ander gezinslid. Een mooie natuurlocatie met bossen en/of water als achtergrond, of juist een stadse locatie met gebouwen of graffitimuren kunnen de fotoshoot helemaal af maken.

Maar wil je graag een egale achtergrond of wil je uitwijken bij slecht weer, dan is er met Playful Heart in de studio nog steeds veel mogelijk. Ook daar kunnen we met leuke spelletjes (en iets meer stilzitten) tot mooie resultaten komen met oprechte emoties en liefdevolle momenten.  De keuze is helemaal aan jullie!

Werkwijze fotoshoot familie en gezin

Groepsfoto’s kunnen tot zes personen gemaakt worden in mijn studio. Voor grotere groepen werk ik uitsluitend op locatie, liefst in de buitenlucht.

Voor een fotoshoot van een familie of gezin trek ik 1,5 tot 2,5 uur uit. Zo hebben we de tijd voor allerlei combinaties; foto’s van de hele groep, foto’s van de kinderen alleen en desgewenst een mooie portretfoto van elk gezinslid apart. Binnen het afgesproken tijdsbestek kunnen we aandacht besteden aan al jullie wensen. Wat je maar wilt, samen met jullie wil ik altijd zoeken naar mogelijkheden, locaties en posities.

Tarief fotoshoot familie of gezin

Zie de tarievenpagina voor meer informatie.

Bij elke fotoshoot krijg je mijn tijd, ervaring, creativiteit en het eventuele gebruik van de studio en alle spullen die mee op de foto gaan. Na de fotosessie ga ik aan de slag met de selectie en nabewerking van de foto’s en dan word je uitgenodigd voor een bestelsessie in mijn studio in Eindhoven. Je kunt dan op je gemak de foto’s komen bekijken en kiezen welke je wilt nabestellen, tenzij je op voorhand besluit om het complete pakket te nemen, dan krijg je de foto’s direct thuisgestuurd als ze klaar zijn.

Voor nabestellingen heb je de keuze uit digitale foto’s en afdrukken. Digitale fotobestanden zijn van hoge kwaliteit, waardoor je probleemloos foto’s naar keuze kunt laten afdrukken en zelfs vergrotingen kunt bestellen.

Fotostudio in Eindhoven

De fotostudio van Kristie Raaijmakers Fotografie is gevestigd in Eindhoven. In deze ruime studio heb ik alles bij de hand voor een prettige en gezellige fotoshoot van je familie of gezin met mooie achtergronden en leuke accessoires. Fotoshoots in de studio kunnen geboekt worden voor maximaal 6 personen. Voor grotere groepen is het noodzakelijk om te kiezen voor een andere locatie, bij voorkeur in de buitenlucht vanwege het licht. De fotostudio is gesitueerd op de eerste verdieping en er is geen lift aanwezig.

Wil je graag foto’s op een speciale locatie of in de buitenlucht? Dat is uiteraard overal mogelijk. Als fotograaf ben ik al veelvuldig actief geweest voor gezinnen uit Geldrop, Eindhoven, Helmond, Nuenen, Laarbeek en Gemert en in de omgeving daarvan. Maar ook als je buiten dat gebied woont, kun je natuurlijk vrijblijvend contact met opnemen. Je kunt mij mailen, appen of bellen voor informatie of om direct een afspraak te maken.

Portfolio groepsfoto’s: gezin en familie