Gezin en familie

Groepsfotografie-groepsfotograaf-familie-gezin-fotografie-geldrop-eindhoven-gemert

Wil je een leuke fotoshoot met je familie of gezin. Dan kun je terecht bij mij voor een gezellige shoot met professioneel resultaat. Denk aan foto’s van jullie gezinnetje of zelfs de hele familie; van opa en oma tot en met (achter)kleinkinderen.

Ook die foto’s leveren prachtige herinneringen op. Groepsfoto’s kunnen tot zes personen gemaakt worden in de studio. Voor grotere groepen werk ik op locatie, liefst in de buitenlucht. Je kunt hierbij ook kiezen voor een heel klein groepje, bijvoorbeeld een loveshoot samen met je partner!

€ 85,-

1,5 uur fotografie

Minimaal 10 nabewerkte digitale foto’s in hoge resolutie

Gezellige fotoshoot van je familie of gezin in de studio of op locatie

Gezellige fotoshoot met de familie

fotoshoot familie gezin op locatie omgeving eindhovenOok al zijn jullie in het in de familie geen van allen gewend om voor de camera te poseren, spanning voor de fotoshoot is niet nodig! We maken er gewoon een gezellige boel van, met spontane foto’s en/of geposeerde foto’s, maar wel op zo’n manier dat je je niet ongemakkelijk hoeft te gaan voelen. Een familiefeest, zoals een gouden bruiloft van opa en oma, is natuurlijk een prachtig moment om zo’n fotoshoot af te spreken. Dan is toch al de hele groep bij elkaar en feestelijk gekleed. Maar ook gewoon een keer een reportage plannen, kan natuurlijk een heel leuke reden zijn om echt iedereen van de familie weer eens te zien. Ook als de groep wat kleiner is, bijvoorbeeld alleen jullie eigen gezin, zijn foto’s heel goed mogelijk in de buitenlucht. Een mooie natuurlocatie met bossen en/of water als achtergrond, of juist een stadse locatie met gebouwen of graffitimuren kunnen de fotoshoot helemaal af maken.

Werkwijze fotoshoot familie en gezin

Voor een fotoshoot van een familie of gezin trek ik 1,5  uur uit. Zo hebben we de tijd om de hele groep op de foto te zetten, maar ook nog tijd om foto’s te maken van de partners, kinderen of gezinnen afzonderlijk van elkaar. Alle diverse combinaties zijn mogelijk. Als de groep heel groot is en je veel verschillende combinaties wilt maken, dan kunnen we ook een langere tijd afspreken. Het tarief is dan in overleg.

Binnen het afgesproken tijdsbestek is alles van jullie wensen mogelijk. Je kunt er dus voor kiezen om een kledingwissel te doen halverwege de shoot, om foto’s met verschillende uitstralingen te krijgen. Zelfs een locatiewissel is mogelijk, als de twee verschillende locaties dicht genoeg bij elkaar liggen om het binnen de tijd werkbaar te maken.  Welke stijl je maar wenst, samen met jou wil ik altijd zoeken naar mogelijkheden, locaties en posities. Hou je van geposeerde foto’s, of wil je juist liever spontane uitdrukkingen. Het kan allemaal!

Tarief fotoshoot familie of gezin

fotoshoot familie gezin op locatie omgeving eindhovenDe kosten voor een groepsfoto’s bedragen 85 euro. Daarvoor krijg je mijn tijd, creativiteit en het eventuele gebruik van de studio en alle spullen die mee op de foto gaan. Ook de foto’s zijn bij de prijs inbegrepen. Na de fotosessie ga ik aan de slag met de selectie en nabewerking van de foto’s en je ontvangt de hele reportage in hoge resolutie. Dat zijn minimaal 10 nabewerkte digitale foto’s in hoge resolutie. Deze fotobestanden zijn van hoge kwaliteit, waardoor u probleemloos foto’s naar keuze kunt laten afdrukken en zelfs vergrotingen kunt bestellen. Zo is het bedrag voor de fotoshoot een all-in prijs; achteraf komen er geen onverwachte kosten meer bij.

Genieten van extra voordeel? Kijk dan eens naar de mogelijke pakketkorting.

Wil je een fotoshoot op locatie, dan bereken ik kilometervergoeding. Deze bedraagt 25 eurocent per kilometer, gerekend vanaf mijn fotostudio aan de Ruysdaelbaan 3-01 in Eindhoven. Ook parkeerkosten of andere locatiekosten worden doorbelast.

Fotostudio in Eindhoven

De fotostudio van Kristie Raaijmakers Fotografie is gevestigd in Eindhoven. In deze ruime studio heb ik alles bij de hand voor een prettige en gezellige fotoshoot van je familie of gezin met mooie achtergronden en leuke accessoires. Fotoshoots in de studio kunnen geboekt worden voor maximaal 6 personen. Voor grotere groepen is het noodzakelijk om te kiezen voor een andere locatie, bij voorkeur in de buitenlucht vanwege het licht. De fotostudio is gesitueerd op de eerste verdieping en er is geen lift aanwezig.

Wil je graag foto’s op een speciale locatie of in de buitenlucht? Dat is uiteraard overal mogelijk. Als fotograaf ben ik al veelvuldig actief geweest voor gezinnen uit Geldrop, Eindhoven, Helmond, Nuenen, Laarbeek en Gemert en in de omgeving daarvan. Maar ook als u buiten dat gebied woont, kunt u natuurlijk vrijblijvend contact met opnemen. U kunt mij mailen, appen of bellen voor informatie of om direct een afspraak te maken.

Portfolio groepsfoto’s: gezin en familie

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *