Gezin en familie


Gezins- of familiefoto’s waar de liefde van het beeld spat en het plezier van jullie gezichten te lezen is. Dat is toch wat iedereen het liefste ziet als resultaat van een fotoshoot? Boek je bij mij een fotoshoot dan maken we er een ontspannen tijd vol plezier en gezelligheid van.

“Today’s little moments, become tommorow’s precious memories”

Vanaf 
€ 75,-

  1,5 tot 2,5 uur fotografie

 Mooie momenten creëren met jullie familie en deze direct laten vastleggen. Zelfs de kinderen gaan het leuk vinden!

 Onverdeelde aandacht voor iedereen binnen de familie; van groepsfoto’s tot portretten. 

Prachtige ervaring voor het hele gezin

Geen ongemakkelijke momenten met geforceerde glimlachjes meer. Dankzij de Playful Heart techniek die ik toepas op mijn fotoshoots met kinderen wordt het geen standaard fotoshoot zoals je dat misschien verwacht. Wij maken er een écht gezinsmoment van, waarop genieten centraal staat. Als gezin maken jullie plezier, we doen leuke spelletjes en op een natuurlijke en fijne manier kunnen jullie je liefde tonen aan elkaar. En ondertussen leg ik dat allemaal vast. De kinderen kunnen helemaal zichzelf zijn en ook ouders kunnen zich ontspannen. Jullie worden niet gecorrigeerd op de manier waarop jullie zitten of lachen, maar op een speelse manier zorgen we voor mooie poses en échte emoties. Zo wordt het een prachtige ervaring voor het hele gezin. De foto’s als resultaat hiervan brengen jullie dan iedere keer weer even terug naar dat fijne moment samen. Wat is er mooier dan dat?

Wat mag je verwachten?

✓ We nemen ruim de tijd voor een ontspannen fotoshoot: 1,5 tot 2,5 uur
✓ We maken allerlei combinaties; de hele groep, portretfoto’s van iedereen, alleen de kinderen, alleen de ouders. Ik zorg voor voldoende diversiteit in de foto’s.
✓ Bij elke fotoshoot krijg je mijn tijd, ervaring, creativiteit en het eventuele gebruik van de studio en alle spullen die mee op de foto gaan.
✓ Na de fotosessie ga ik aan de slag met de selectie en nabewerking van de foto’s en dan word je uitgenodigd voor een bestelsessie in mijn studio in Eindhoven.

Wil jij ook zulke mooie herinneringen?

Maak tijd vrij voor een gezellige en liefdevolle fotoshoot met je gezin en je kinderen. Ik bezorg jullie graag een hele leuke tijd samen.

Wil je een fotoshoot reserveren? Neem dan contact met me op.

Meer informatie?
tarieven
studio of op locatie?

Ervaringen van andere klanten

Marianne

“Pas geleden een familie fotoshoot gehad op Strijp S. KEI gave foto’s gemaakt. Super blij mee. Bij deze Kristie, hartstikke bedankt voor de mooie foto’s.”

Barbara

“We hebben met het hele gezin een herfstshoot gedaan bij Kristie. Dit was een super gezellige middag, we hadden mooi weer en het was echt heel leuk! Heel veel lol gehad met zijn allen. Zojuist het album binnen gekregen en daar zijn we super blij mee. Het zijn echt hele mooie foto’s! Wanneer we nog een keer een shoot willen weten we je te vinden Kristie.”