Koppelshoot


Een koppelshoot is het perfecte moment om samen even écht te genieten. En dan maakt het niet uit of je dit graag met je parter wilt doen, of met een goede vriendin of je moeder. Bewust wat quality time nemen met z’n tweetjes om mooie momenten te creëren en deze direct laten vastleggen.

Vanaf
€ 75,-

 1,5 tot 2,5 uur fotografie

 Mooie momenten creëren en deze direct laten vastleggen met behulp van de Moment Design methode

 Quality-time met je partner, goede vriendin, moeder of zus met verbluffend mooie foto’s van jullie samen als resultaat

Quality time met een dierbare

Hoe vaak nemen we nog de tijd om elkaar te vertellen dat we van elkaar houden? De mooie eigenschappen van elkaar te benoemen? In alle rust even samen te genieten, zonder gestoord te worden door werk, kinderen of een mobiele telefoon? In het dagelijks leven geniet je van elkaars aanwezigheid, maar dat is anders dan bewust stilstaan bij jullie relatie samen. En leuke foto’s van jullie samen zijn er misschien wel van vakanties, feestjes, of met de rest van de familie erbij. Maar wat je krijgt met een Moment Design fotoshoot van jullie samen is anders. Héél anders.

 

Mooie beleving

Een koppelshoot draait niet alleen om het eindresultaat, maar zeker ook om de beleving. In alle rust trekken we er op uit om samen een leuke tijd te beleven. Jullie hebben plezier samen, maken lol en genieten van fijne gesprekken. Ik ben er bij om het vast te leggen, zodat het ook een blijvende herinnering oplevert. Ik zorg ervoor dat jullie prachtige foto’s van jullie samen krijgen waar het plezier en jullie liefde voor elkaar vanaf springen. En dat zonder dat het ongemakkelijk of gekunsteld wordt. Niet ‘lachen naar het vogeltje’ of ‘geef elkaar eens een knuffel’, maar mooie momenten, met leuke vragen en grappige spelletjes waardoor jullie je helemaal op jullie gemak zullen voelen, en die liefdevolle gevoelens als vanzelf boven komt drijven.

Ook als pre-weddingshoot of zwangerschapsshoot

Deze fotoshoot is ook heel geschikt voor bruidsparen die alvast willen wennen aan mij als fotograaf en aan de camera, en daarmee ook mooie foto’s zonder trouwkleding willen hebben. Heel leuk voor de uitnodiging bijvoorbeeld! Daarnaast is deze methode ook heel goed in te zetten bij zwangerschapsshoots met de partner samen. Jullie kijken samen uit naar de komst van jullie kindje en dat brengt direct al heel veel liefde met zich mee.

Op locatie of in de studio

Het liefst werk ik voor de koppelshoot op locatie. Met natuurlijk licht kunnen we een prachtige sfeer in de foto’s brengen en in de buitenlucht kunnen jullie nog gemakkelijker jezelf zijn. We wandelen wat rond, op zoek naar mooie plekjes. Dat draagt al direct bij aan een ontspannen sfeer. Minder dan in de studio zijn jullie je ervan bewust dat we bezig zijn met een fotoshoot. Een mooie natuurlocatie met bossen en/of water als achtergrond, of juist een stadse locatie met gebouwen of graffitimuren kunnen de fotoshoot helemaal af maken.

Maar wil je graag een egale achtergrond of wil je uitwijken bij slecht weer, dan is er met de Moment Design methode in de studio nog steeds veel mogelijk. Ook daar kunnen we met leuke vragen, gesprekken en spelletjes tot mooie resultaten komen met oprechte emoties en liefdevolle momenten.  De keuze is helemaal aan jullie!

Werkwijze en tarief koppelshoot

Voor een koppelshoot trek ik 1,5 tot 2,5 uur uit. Zo hebben we de tijd om echt een ontspannen sfeer te creëren en is er ruimte voor veel diversiteit in foto’s.

Zie de tarievenpagina voor meer informatie.

Bij elke fotoshoot krijg je mijn tijd, ervaring, creativiteit en het eventuele gebruik van de studio en alle spullen die mee op de foto gaan. Na de fotosessie ga ik aan de slag met de selectie en nabewerking van de foto’s en dan word je uitgenodigd voor een bestelsessie in mijn studio in Eindhoven. Je kunt dan op je gemak de foto’s komen bekijken en kiezen welke je wilt nabestellen, tenzij je op voorhand besluit om het complete pakket te nemen, dan krijg je de foto’s direct thuisgestuurd als ze klaar zijn.

Voor nabestellingen heb je de keuze uit digitale foto’s en afdrukken. Digitale fotobestanden zijn van hoge kwaliteit, waardoor je probleemloos foto’s naar keuze kunt laten afdrukken en zelfs vergrotingen kunt bestellen.

Fotostudio in Eindhoven

De fotostudio van Kristie Raaijmakers Fotografie is gevestigd in Eindhoven. In deze ruime studio heb ik alles bij de hand voor een prettige en gezellige fotoshoot van je familie of gezin met mooie achtergronden en leuke accessoires. Fotoshoots in de studio kunnen geboekt worden voor maximaal 5 personen (2 à 3 volwassenen is qua ruimte in de studio wel het maximum). Voor grotere groepen is het noodzakelijk om te kiezen voor een andere locatie, bij voorkeur in de buitenlucht vanwege het licht. De fotostudio is gesitueerd op de eerste verdieping en er is geen lift aanwezig.

Wil je graag foto’s op een speciale locatie of in de buitenlucht? Dat is uiteraard overal mogelijk. Als fotograaf ben ik al veelvuldig actief geweest voor gezinnen uit Geldrop, Eindhoven, Helmond, Nuenen, Laarbeek en Gemert en in de omgeving daarvan. Maar ook als je buiten dat gebied woont, kun je natuurlijk vrijblijvend contact met opnemen. Je kunt mij mailen, appen of bellen voor informatie of om direct een afspraak te maken.

Theo & Wilma

“Heel erg ontspannen en leuk om met Kristie te werken. Supermooi resultaat!”

Chantal & Bram

“Wij hebben een fantastisch leuke middag gehad, zonder ‘gemaakt’ te hoeven lachen. Door jou aanpak gaat het als vanzelf om zo’n mooie foto’s te krijgen. Super!”