Newborn

Newbornfotografie is de prachtigste herinnering die je kunt maken aan je pasgeboren kindje. Die kleine handjes en voetjes, zachte babybilletjes en dat prachtige gezichtje veranderen juist in de eerste weken van dat prille leventje het allersnelst. Laat jullie pasgeboren kindje al in de eerste dagen van zijn of haar leven vastleggen, zodat jullie voor altijd kunnen terugkijken naar die kleine babyvingertjes en teentjes en dat slaperige hoofdje. Want voor je het weet zijn ze groot!

€ 175,-

Minimaal 2 uur fotografie

Minimaal 15 nabewerkte digitale foto’s in hoge resolutie

Professionele en veilige fotoshoot

Professioneel, geduldig en veilig

Newbornfotografie in Eindhoven.Het maken van babyfoto’s is een bijzondere tak van fotografie. Baby’tjes moeten met geduld en professionaliteit behandeld worden. Tijdens de shoot neem ik de tijd om jullie kindje te troosten, het positioneren van jullie kindje doe ik voorzichtig en de posities die ik gebruik zijn veilig voor jullie kindje. We forceren niets en als een bepaalde houding of foto niet mogelijk blijkt, dan zoeken we gewoon een andere creatieve oplossing die ook een prachtig eindresultaat oplevert.
Ik heb diverse dekentjes en accessoires zoals mutsjes, haarbandjes, mandjes en dergelijke beschikbaar om mee te werken, voor creatieve fotoresultaten, zowel voor jongens als voor meisjes.

Neem ook eens een kijkje bij mijn blogs voor meer voorbeeldfoto’s.

Werkwijze newbornfotografie

Voor een newbornshoot trek ik minimaal 2 uur uit, maar houd er rekening mee dat de shoot wat langer kan duren. Afhankelijk van uw wensen kan ik alleen uw kindje op de foto zetten, maar ook gezinsfoto’s met papa en mama en eventuele broertjes of zusjes behoren tot de mogelijkheden. Houd er wel rekening mee dat het resultaat altijd afhankelijk is van de medewerking van uw kindje(s).

Newbornfotografie in Eindhoven.De fotoshoot vindt plaats in mijn studio, zodat we altijd kunnen werken met goede lichtomstandigheden, wat het resultaat van de foto’s ten goede komt. In mijn studio heb ik ook alle accessoires om te gebruiken, zoals dekens, haarbandjes, mandjes en dergelijke bij de hand, zodat we gevarieerde foto’s kunnen maken.  Mijn studio is gesitueerd op de eerste etage en er is geen lift aanwezig. Trap kunnen lopen is daardoor wel noodzakelijk. Indien je niet naar mijn fotostudio kunt of wilt komen, bestaat er ook de mogelijkheid om een lifestyle newbornshoot aan huis te laten doen.

De shoot wordt bij voorkeur gehouden tussen de 7 en 21 dagen na de geboorte van uw kindje, het is daarvoor belangrijk om tijdig te reserveren. Doe dit al tijdens de zwangerschap, zodat ik een plekje voor jullie vrij kan houden in mijn agenda. Na de geboorte wordt u dan verzocht om zo snel mogelijk contact met me op te nemen, zodat we een een definitieve datum af kunnen spreken.

Tarief

De kosten voor newbornfotografie in mijn studio in Eindhoven bedragen 175 euro. Daarvoor krijg je mijn tijd, creativiteit en het gebruik van de studio en alle spullen die mee op de foto gaan. Uiteraard zijn ook de foto’s bij de prijs inbegrepen. Na de fotosessie ga ik aan de slag met de selectie en nabewerking van de foto’s en je ontvangt de hele reportage in hoge resolutie. Dat zijn minimaal 15 nabewerkte digitale foto’s in hoge resolutie. Deze fotobestanden zijn van hoge kwaliteit, waardoor u probleemloos foto’s naar keuze kunt laten afdrukken en zelfs vergrotingen kunt bestellen. Zo is het bedrag voor de fotoshoot een all-in prijs; achteraf komen er geen onverwachte kosten meer bij.

Genieten van extra voordeel? Kijk dan eens naar de mogelijke pakketkorting.

Fotostudio in Eindhoven

De fotostudio van Kristie Raaijmakers Fotografie is gevestigd in Eindhoven. In deze ruime studio heb ik alles bij de hand voor een prettige en gezellige newbornfotoshoot met mooie achtergronden en leuke accessoires. De fotostudio is gesitueerd op de eerste verdieping en er is geen lift aanwezig.
Als fotograaf ben ik al veelvuldig actief geweest voor gezinnen uit Geldrop, Eindhoven, Helmond, Nuenen, Laarbeek en Gemert-Bakel en in de omgeving daarvan. Maar ook als u buiten dat gebied woont, kunt u natuurlijk vrijblijvend contact met opnemen. U kunt mij mailen, appen of bellen voor informatie of om direct een afspraak te maken.

Portfolio Newbornfotografie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *