Newbornshoot


Met een lifestyle newbornshoot kun je een prachtige herinnering maken aan je pasgeboren kindje. Die kleine handjes en voetjes en dat prachtige gezichtje veranderen juist in de eerste weken van dat prille leventje het allersnelst. Laat jullie pasgeboren baby al in de eerste dagen van zijn of haar leven vastleggen. Zo kunnen jullie voor altijd terugkijken naar die kleine babyvingertjes en teentjes en dat slaperige hoofdje. Want voor je het weet zijn ze groot!

Vertrouwd bij jullie thuis

Voor een pasgeboren kindje is er niets fijner dan lekker vertrouwd in de armen van papa of mama te zijn. Of heerlijk te knuffelen met grote broers of zussen. Lekker in jullie eigen huis, waar de geuren en geluiden vertrouwd zijn. En dat is ook wel zo prettig voor mama.

In plaats van een kindje dat net uit mama’s veilige buik buik is, in de blote billen te leggen op een dekentje waarvan de haartjes aan zijn of haar neusje kriebelen, kies ik ervoor om baby’s lekker vertrouwd in het midden van het gezin vast te leggen. Lekker thuis, in het eigen bedje, op de bank, of in de armen van papa, mama of oudere zussen en broers. De zogenoemde lifestyle fotografie. Ik maak foto’s die het leven met met een pasgeboren kindje laten zien, zoals het echt is. Lekker knuffelend, drinkend aan borst of fles, of slapend. Puur en mooi, soms met een klein lache en soms terwijl het huilen wordt getroost door een zorgzame papa of mama.

Werkwijze lifestyle newbornshoot

Voor een lifestyle newbornshoot trek ik minimaal 1,5 tot 2,5 uur uit. Uiteraard nemen we uitgebreid de tijd om uw pasgeboren baby alleen op de foto zetten. Maar ook gezinsfoto’s met papa en mama en eventuele broertjes of zusjes behoren tot de mogelijkheden. Ik maak foto’s in met uw eigen huis als achtergrond. Knuffelend op de bank, voedend in een stoel, uw kindje liggend in zijn of haar bedje of een gezinsfoto bij een raam of voor een egale muur. Ook het babykamertje dat u met zorg heeft ingericht kan mooi in het beeld worden meegenomen. We bespreken samen uw wensen. Houd er wel rekening mee dat het resultaat altijd afhankelijk is van de medewerking van uw kindje(s).

Reserveer op tijd

Een lifestyle newbornshoot wordt bij voorkeur gehouden tussen de 1 en 4 weken na de geboorte van uw kindje, maar in tegenstelling tot een geposeerde newbornshoot is daarin wel wat rek mogelijk. Het is daarvoor belangrijk om tijdig te reserveren. Doe dit al tijdens de zwangerschap, zodat ik een plekje voor jullie vrij kan houden in mijn agenda. Na de geboorte wordt u dan verzocht om zo snel mogelijk contact met me op te nemen, zodat we een een definitieve datum af kunnen spreken.

Tarief newbornshoot

Zie de tarievenpagina voor meer informatie.

Bij elke fotoshoot krijg je mijn tijd, creativiteit. Na de fotosessie ga ik aan de slag met de selectie en nabewerking van de foto’s en dan word je uitgenodigd voor een bestelsessie in mijn studio in Eindhoven. Je kunt dan op je gemak de foto’s komen bekijken en kiezen welke je wilt nabestellen, tenzij je op voorhand besluit om het complete pakket te nemen, dan krijg je de foto’s direct thuisgestuurd als ze klaar zijn.

Voor nabestellingen heb je de keuze uit digitale foto’s en afdrukken. Digitale fotobestanden zijn van hoge kwaliteit, waardoor je probleemloos foto’s naar keuze kunt laten afdrukken en zelfs vergrotingen kunt bestellen.