Newbornshoot


Met een newbornshoot kun je een prachtige herinnering maken aan je pasgeboren kindje. Die kleine handjes en voetjes, zachte babybilletjes en dat prachtige gezichtje veranderen juist in de eerste weken van dat prille leventje het allersnelst. Laat jullie pasgeboren baby al in de eerste dagen van zijn of haar leven vastleggen. Zo kunnen jullie voor altijd terugkijken naar die kleine babyvingertjes en teentjes en dat slaperige hoofdje. Want voor je het weet zijn ze groot!

Professioneel, geduldig en veilig

Het maken van babyfoto’s is een bijzondere tak van fotografie. Baby’tjes moeten met geduld en professionaliteit behandeld worden. Tijdens de newbornshoot neem ik de tijd om jullie kindje te troosten. Het positioneren van jullie kindje doe ik voorzichtig en de posities die ik gebruik zijn veilig voor jullie kindje. We forceren niets en als een bepaalde houding of foto niet mogelijk blijkt, dan zoeken we gewoon een andere creatieve oplossing die ook een prachtig eindresultaat oplevert.
Ik heb diverse dekentjes en accessoires zoals mutsjes, haarbandjes, mandjes en dergelijke beschikbaar om mee te werken. Daarmee krijgen we creatieve fotoresultaten, zowel voor jongens als voor meisjes.

Werkwijze newbornshoot

Voor een newbornshoot trek ik minimaal 2 uur uit, maar houd er rekening mee dat de shoot wat langer kan duren (maximaal 4 uur). Uiteraard nemen we uitgebreid de tijd om uw pasgeboren baby op de foto zetten. Maar ook gezinsfoto’s met papa en mama en eventuele broertjes of zusjes behoren tot de mogelijkheden. Houd er wel rekening mee dat het resultaat altijd afhankelijk is van de medewerking van uw kindje(s).

De newbornshoot vindt plaats in mijn studio. Daar kunnen we altijd werken met goede lichtomstandigheden, wat het resultaat van de foto’s ten goede komt. In mijn studio heb ik ook alle accessoires om te gebruiken, zoals dekens, haarbandjes, mandjes en dergelijke bij de hand. Daarmee kunnen we gevarieerde foto’s maken.  Mijn studio is gesitueerd op de eerste etage en er is geen lift aanwezig. Trap kunnen lopen is daardoor wel noodzakelijk. Indien je niet naar mijn fotostudio kunt of wilt komen, bestaat er ook de mogelijkheid om een lifestyle newbornshoot aan huis te laten doen.

Reserveer op tijd

De newbornshoot wordt bij voorkeur gehouden tussen de 3 en 14 dagen na de geboorte van uw kindje. Het is daarvoor belangrijk om tijdig te reserveren. Doe dit al tijdens de zwangerschap, zodat ik een plekje voor jullie vrij kan houden in mijn agenda. Na de geboorte wordt u dan verzocht om zo snel mogelijk contact met me op te nemen, zodat we een een definitieve datum af kunnen spreken.

Tarief newbornshoot

Zie de tarievenpagina voor meer informatie.

Bij elke fotoshoot krijg je mijn tijd, creativiteit en het eventuele gebruik van de studio en alle spullen die mee op de foto gaan. Na de fotosessie ga ik aan de slag met de selectie en nabewerking van de foto’s en dan word je uitgenodigd voor een bestelsessie in mijn studio in Eindhoven. Je kunt dan op je gemak de foto’s komen bekijken en kiezen welke je wilt nabestellen, tenzij je op voorhand besluit om het complete pakket te nemen, dan krijg je de foto’s direct thuisgestuurd als ze klaar zijn.

Voor nabestellingen heb je de keuze uit digitale foto’s en afdrukken. Digitale fotobestanden zijn van hoge kwaliteit, waardoor je probleemloos foto’s naar keuze kunt laten afdrukken en zelfs vergrotingen kunt bestellen.

Fotostudio in Eindhoven

De fotostudio van Kristie Raaijmakers Fotografie is gevestigd in Eindhoven. In deze ruime studio heb ik alles bij de hand voor een prettige en gezellige newbornshoot met mooie achtergronden en leuke accessoires. De fotostudio is gesitueerd op de eerste verdieping en er is geen lift aanwezig.

Wil je graag foto’s op een speciale locatie of in de buitenlucht? Dat is uiteraard overal mogelijk. Als fotograaf ben ik al veelvuldig actief geweest voor gezinnen uit Geldrop, Eindhoven, Helmond, Nuenen, Laarbeek en Gemert en in de omgeving daarvan. Maar ook als je buiten dat gebied woont, kun je natuurlijk vrijblijvend contact met opnemen. Je kunt mij mailen, appen of bellen voor informatie of om direct een afspraak te maken.