Portret


Wil je een professioneel portret laten maken van jezelf, bijvoorbeeld voor op je CV of als profielfoto op LinkedIn, Facebook en andere social media? Ook dat kan in de studio van Kristie Raaijmakers Fotografie.

€ 40,-

Tot 30 minuten fotografie in mijn studio

 1 nabewerkte digitale foto is inbegrepen

 Direct kiezen welke foto(‘s) ik voor je mag nabewerken

Werkwijze portret/profielfoto

In een korte maar krachtige fotoshoot maken we een mooi portret van jou, waarop je jezelf van je beste kant laat zien. Je mag zelf kiezen welke beschikbare achtergrond(kleur) je wilt en daar maken we diverse portretten, zodat je zelf de mooiste kunt uitkiezen. In maximaal een half uur zorgen we ervoor dat jij een professionele foto hebt van jezelf, waarmee je jezelf van je beste kant kunt presenteren op je CV en/of sociale media.

Tarief

Zie de tarievenpagina voor meer informatie.

Bij elke fotoshoot krijg je mijn tijd, creativiteit en het eventuele gebruik van de studio en alle spullen die mee op de foto gaan.

Voor nabestellingen heb je de keuze uit digitale foto’s en afdrukken. Digitale fotobestanden zijn van hoge kwaliteit, waardoor je probleemloos foto’s naar keuze kunt laten afdrukken en zelfs vergrotingen kunt bestellen.

Fotostudio in Eindhoven

De fotostudio van Kristie Raaijmakers Fotografie is gevestigd in Eindhoven. In deze ruime studio heb ik alles bij de hand voor een prettige en gezellige fotoshoot met mooie achtergronden en leuke accessoires. Fotoshoots in de studio kunnen geboekt worden voor maximaal 6 personen. Voor grotere groepen is het noodzakelijk om te kiezen voor een buitenlocatie. De fotostudio is gesitueerd op de eerste verdieping en er is geen lift aanwezig.

Wil je graag foto’s op een speciale locatie of in de buitenlucht? Dat is uiteraard overal mogelijk. Als fotograaf ben ik al veelvuldig actief geweest voor gezinnen uit Geldrop, Eindhoven, Helmond, Nuenen, Laarbeek en Gemert en in de omgeving daarvan. Maar ook als je buiten dat gebied woont, kun je natuurlijk vrijblijvend contact met opnemen. Je kunt mij mailen, appen of bellen voor informatie of om direct een afspraak te maken.