Portret

Portret-profielfoto-fotostudio-Eindhoven-klein

Wil je een professioneel portret laten maken van jezelf, bijvoorbeeld voor op je CV of als profielfoto op LinkedIn, Facebook en andere social media? Ook dat kan in de studio van Kristie Raaijmakers Fotografie.

€ 30,-

Tot 30 minuten fotografie

2 nabewerkte digitale foto’s in hoge resolutie

✓ Zelf kiezen welke twee foto’s ik voor je nabewerk

Werkwijze portret/profielfoto

Portret-profielfoto-fotostudio-EindhovenIn een korte maar krachtige fotoshoot maken we een mooi portret van jou, waarop je jezelf van je beste kant laat zien. Je mag zelf kiezen welke beschikbare achtergrond(kleur) je wilt en daar maken we diverse portretten, zodat je zelf de mooiste kunt uitkiezen. In maximaal een half uur zorgen we ervoor dat jij een professionele foto hebt van jezelf, waarmee je jezelf van je beste kant kunt presenteren op je CV en/of sociale media.

Deze fotoshoot is ook heel geschikt voor bedrijven, om alle medewerkers op een professionele manier op de foto te zetten. Zo kun je je bedrijf goed presenteren op jullie website, zodat klanten weten met wie ze contact hebben. Wil je van alle personeelsleden een professioneel portret laten maken? Neem dan contact met me op voor een offerte op maat. Dit kan eventueel ook plaatsvinden bij jullie bedrijf. Dan breng ik een mobiele fotostudio mee.

Tarief

De kosten voor een professionele portretfotoshoot bedragen 30,00 euro. Voor dat bedrag krijg je mijn tijd, creativiteit en het gebruik van de studio. Uiteraard zijn ook de foto’s bij de prijs inbegrepen. Direct na de fotosessie laat ik je de verschillende foto’s die we gemaakt hebben zien, en mag jij er twee foto’s uitkiezen die ik volledig ga nabewerken. Die twee foto’s ontvang je dan binnen enkele dagen in hoge resolutie in je mailbox. Deze kun je dan online gebruiken op social media, maar de foto’s zijn van dusdanig hoge kwaliteit, dat je ze probleemloos kunt gebruiken voor drukwerk en je kunt zelfs vergrotingen bestellen. Zo is het bedrag voor de fotoshoot  een all-in prijs; achteraf komen er geen onverwachte kosten meer bij.

Fotostudio in Eindhoven

De fotostudio van Kristie Raaijmakers Fotografie is gevestigd in Eindhoven. In deze ruime studio heb ik alles bij de hand voor een prettige en gezellige fotoshoot met mooie achtergronden en leuke accessoires. Fotoshoots in de studio kunnen geboekt worden voor maximaal 6 personen. Voor grotere groepen is het noodzakelijk om te kiezen voor een buitenlocatie. De fotostudio is gesitueerd op de eerste verdieping en er is geen lift aanwezig.

Wil je graag foto’s op een speciale locatie of in de buitenlucht? Dat is uiteraard overal mogelijk. Als fotograaf ben ik al veelvuldig actief geweest voor gezinnen uit Geldrop, Eindhoven, Helmond, Nuenen, Laarbeek en Gemert-Bakel en in de omgeving daarvan. Maar ook als u buiten dat gebied woont, kunt u natuurlijk vrijblijvend contact met opnemen. U kunt mij mailen, appen of bellen voor informatie of om direct een afspraak te maken.

Portfolio professioneel portret / profielfoto

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *