Bruiloft


Op jullie trouwdag zijn jullie het stralende middelpunt. Jullie belanden van het ene prachtige moment, in het andere. En juist omdat de dag zo snel voorbij vliegt, is het heel fijn om een goede trouwfotograaf in te huren die mooie foto’s maakt. Zo kunnen jullie deze bijzondere dag later in alle rust nog eens herbeleven.

Tarief op maat

 Professionele trouwfotograaf in Eindhoven en omgeving

✓ Beschikbaar voor elk budget

Van alleen een fotoshoot tot de hele dag fotografie

 De hele trouwreportage ontvangen jullie als digitale foto’s in hoge resolutie

Offerte aanvragen

Een bijzonder beeldverhaal

Kristie Raaijmakers Fotografie levert een bijzonder beeldverhaal. Daarin worden de sfeer, emoties en de liefde van jullie trouwdag voor altijd vastgelegd. Met de fotoreportage kunnen jullie deze perfecte dag later nog eens herbeleven.

Sfeer en details

Natuurlijk kunnen jullie zelf kiezen welke onderdelen van de dag jullie door mij willen laten fotograferen. Dat kan al zijn vanaf het aantrekken van de jurk en het aanbrengen van de make-up. Uiteraard zullen de ceremonie en de fotoshoot niet vergeten worden. En als jullie willen, ben ik er ook nog bij tijdens het diner en/of het feest. Ik heb een journalistieke achtergrond, waardoor er in mijn foto’s ook een journalistieke stijl terug te vinden is. Met sfeerfoto’s, overzichtsfoto’s en detailfoto’s vanuit bijzondere invalshoeken leg ik de dag vast zoals jullie deze beleefd hebben. Niet alleen aan het bruidspaar wordt gedacht, maar ook aan de gasten en decoraties, zodat jullie de momenten die jullie hebben gemist, alsnog kunnen zien bij het bekijken van de foto’s.

Tarief Trouwfotografie

Geen trouwdag is hetzelfde, daarom kijk ik graag met jullie samen naar het programma van de dag om een passende prijs met jullie af te spreken. Wil je het low-budget houden, maar wil je toch professionele foto’s? Kies er dan bijvoorbeeld voor om alleen een fotoshoot van bijvoorbeeld 1 of 2 uur op de trouwdag zelf in te plannen. Je zult begrijpen dat daar een ander prijskaartje aan hangt, dan wanneer je de dag van begin tot eind laat fotograferen.

Voor elk budget kan ik jullie trouwfotograaf zijn. Dus neem contact met me op, zodat we een afspraak kunnen maken om jullie wensen door te spreken, zodat ik een vrijblijvende offerte kan uitbrengen.

Trouwfotograaf Geldrop, Eindhoven, Gemert en omgeving

Kristie Raaijmakers Fotografie heeft een fotostudio in Eindhoven. In principe ben ik als bruidsfotograaf in te huren voor bruiloften door heel Nederland, maar ik ben vooral actief in Eindhoven, Geldrop, Helmond, Nuenen, Laarbeek en Gemert en in de omgeving daarvan. Uiteraard kunnen jullie mij bellen of mailen voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek waarop jullie mij alles kunnen vertellen over jullie wensen en ik jullie meer kan vertellen over mijn stijl en aanpak.

Offerte aanvragen