Zakelijke fotoshoot


Gezien worden! Dat is heel belangrijk om zakelijk succes te boeken. Maar dan wel met foto’s waarmee je ook gezien wilt worden. Boek daarom een zakelijke fotoshoot voor een mooie reportage die past bij jouw bedrijfstak en ook echt jouw doelgroep aanspreekt.

Vanaf:
€ 150,-

 Helemaal naar jouw wens, passend bij jouw stijl en jouw klant

 Bij jou op kantoor of in de werkplaats of in mijn fotostudio

 Eventueel compleet gemaakt met passende teksten

Geef je bedrijf een gezicht

Ben je ondernemer? Dan is een mooie profielfoto op LinkedIn of op je zakelijke facebookpagina je eerste visitekaartje. Maar daarbij houdt het nog niet op. De drempel is lager voor je klanten als zij weten met wie ze zaken doen en waar ze terechtkomen. Door mooie foto’s van jouw kantoor, praktijk of werkplaats op je website te plaatsen, geef je je klanten alvast een inkijkje. En daarmee kan iemand beter bepalen of jouw bedrijf bij hem past. Nog leuker is het, als je ze een kijkje geeft in jouw werkzaamheden.

Ook in grotere bedrijven, vinden mensen het prettig om te weten door wie ze geholpen worden. Daarom is een teamfoto voor de website of een mooie portretfoto voor in de e-mailhandtekening zeker van toegevoegde waarde.

Werkwijze zakelijke fotoshoot

Geen bedrijf is hetzelfde. En als ondernemer wil jij natuurlijk laten zien waarin je je onderscheidt en wat uniek is aan jouw bedrijf. Daarom is een zakelijke fotoshoot maatwerk. Als je wilt kom ik op locatie om foto’s te maken van jouw kantoor, praktijk of werkplaats. Het kan heel mooi zijn om portretfoto’s te maken in je werkomgeving, maar wil je liever portretfoto’s met een strakke studio-achtergrond dan ben je uiteraard ook welkom in mijn studio. Bovendien is het mogelijk dat ik met een mobiele fotostudio op locatie kom, om portretfoto’s te maken van alle personeelsleden. Ook actiefoto’s van de werkzaamheden, foto’s met klanten, foto’s van je producten, of detailfoto’s van de werkomgeving behoren tot de mogelijkheden. Afhankelijk van de verschillende typen foto’s die je wilt, plannen we de tijd in die nodig is.

Tarieven zakelijke fotoshoot

Zakelijk pakket A
€ 150
✓ Professionele fotoshoot op locatie of in de studio
✓ tot 2 uur fotografie *
✓ Portretten, foto's van je kantoor, praktijk of werkplaats en/of (detail)foto's van je werkzaamheden
✓ 15 foto's in hoge resolutie inbegrepen
 
Zakelijk pakket B
€ 200
✓ Professionele fotoshoot op locatie of in de studio
✓ tot 3 uur fotografie *
✓ Portretten, foto's van je kantoor, praktijk of werkplaats en/of (detail)foto's van je werkzaamheden
✓ De hele reportage digitale foto's in hoge resolutie inbegrepen
✓ Kilometers tot 15 km rondom mijn studio inbegrepen

Alle zakelijke prijzen zijn exclusief BTW.

* Alle pakketten zijn uit te breiden met extra tijd. Per extra uur fotografie (inclusief extra nabewerkte foto’s) kost dit € 50,00.

** Wil je een fotoshoot op locatie, dan bereken ik kilometervergoeding. Deze bedraagt 25 eurocent per kilometer, gerekend vanaf mijn fotostudio aan de Ruysdaelbaan 3-01 in Eindhoven. Ook parkeerkosten of andere locatiekosten worden doorbelast.

*** Extra digitale foto’s zijn bij te bestellen voor 7,50 euro per stuk.

Bij elke fotoshoot krijg je mijn tijd, ervaring, creativiteit en het eventuele gebruik van de studio en alle spullen die mee op de foto gaan. Na de fotosessie ga ik aan de slag met de selectie en nabewerking van de foto’s waarbij ik let op diversiteit en kwaliteit. Bij een zakelijke fotoshoot krijg je de foto’s in hoge resolutie uitgeleverd, zodat je ze kunt gebruiken waar jij ze nodig hebt, zowel online als op drukwerk.

Optioneel extra: Fotostudio op locatie

Het is mogelijk om de optie fotostudio op locatie toe te voegen aan een zakelijk pakket. Interessant voor bedrijven met meerdere werknemers. Ik breng dan een achtergrondsysteem met één kleur achtergronddoek en lampen mee om een echte fotostudio te kunnen bouwen in jullie bedrijf. Ideaal omdat de werknemer dan slechts even van zijn werk hoeft voor de foto. Van alle werknemers maak ik een zakelijke maar toegankelijke portretfoto. De kosten hiervoor bedragen 10,00 euro* per werknemer die geportretteerd wordt. Voor hele grote groepen maak ik graag een offerte op maat.

* Dit tarief geldt in combinatie met een pakket. Wil je alleen de optie fotostudio op locatie dan komt er een starttarief bij van 75 euro (excl. BTW)

Ook bijpassende teksten mogelijk

Het is eventueel ook mogelijk om prikkelende teksten afgestemd op jouw stijl en klanten door mij te laten schrijven. Zo kun je een totaalpakket afnemen om je website weer helemaal fris en up to date te maken. Ik ben opgeleid als journalist en ik ben dus een ervaren tekstschrijver met meer dan 5 jaar werkervaring. Wil je hierover meer informatie, neem dan even contact met me op.