Zakelijke fotoshoot


Gezien worden! Dat is heel belangrijk om zakelijk succes te boeken. Maar dan wel met foto’s waarmee je ook gezien wilt worden. Boek daarom een zakelijke fotoshoot voor een mooie reportage die past bij jouw bedrijfstak en ook echt jouw doelgroep aanspreekt.

Wat kun je verwachten?

 Helemaal naar jouw wens, passend bij jouw stijl en jouw klant

 Bij jou op kantoor of in de werkplaats, of in mijn fotostudio

 Kwalitatief hoogwaardige digitale foto’s

Geef je bedrijf een gezicht

Ben je ondernemer? Dan is een mooie profielfoto op LinkedIn of op je zakelijke facebookpagina je eerste visitekaartje. Maar daarbij houdt het nog niet op. De drempel is lager voor je klanten als zij weten met wie ze zaken doen en waar ze terechtkomen. Door mooie foto’s van jouw kantoor, praktijk of werkplaats op je website te plaatsen, geef je je klanten alvast een inkijkje. En daarmee kan iemand beter bepalen of jouw bedrijf bij hem past. Nog leuker is het, als je ze een kijkje geeft in jouw werkzaamheden.

Ook in grotere bedrijven, vinden mensen het prettig om te weten door wie ze geholpen worden. Daarom is een teamfoto voor de website of een mooie portretfoto voor in de e-mailhandtekening zeker van toegevoegde waarde.

Werkwijze zakelijke fotoshoot

Geen bedrijf is hetzelfde. En als ondernemer wil jij natuurlijk laten zien waarin je je onderscheidt en wat uniek is aan jouw bedrijf. Daarom is een zakelijke fotoshoot maatwerk. Als je wilt kom ik op locatie om foto’s te maken van jouw kantoor, praktijk of werkplaats. Het kan heel mooi zijn om portretfoto’s te maken in je werkomgeving, maar wil je liever portretfoto’s met een strakke studio-achtergrond dan ben je uiteraard ook welkom in mijn studio. Bovendien is het mogelijk dat ik met een mobiele fotostudio op locatie kom, om portretfoto’s te maken van alle personeelsleden. Ook actiefoto’s van de werkzaamheden, foto’s met klanten, foto’s van je producten, of detailfoto’s van de werkomgeving behoren tot de mogelijkheden. Afhankelijk van de verschillende typen foto’s die je wilt, plannen we de tijd in die nodig is.

Tarieven zakelijke fotoshoot

Voor een zakelijke fotoshoot breng ik graag een offerte op maat uit. Daarvoor bespreken we samen wat de wensen zijn, hoeveel uren fotografie daarvoor benodigd is en hoeveel digitale foto’s daarbij gewenst zijn.

Je kunt geheel vrijblijvend een offerte bij me opvragen.

Bij elke fotoshoot krijg je mijn tijd, ervaring, creativiteit en het eventuele gebruik van de studio en alle spullen die mee op de foto gaan. Na de fotosessie ga ik aan de slag met de selectie en nabewerking van de foto’s waarbij ik let op diversiteit en kwaliteit. Bij een zakelijke fotoshoot krijg je de foto’s in hoge resolutie uitgeleverd, zodat je ze kunt gebruiken waar jij ze nodig hebt, zowel online als op drukwerk.

Optioneel extra: Fotostudio op locatie

Het is mogelijk om de optie fotostudio op locatie toe te voegen aan een zakelijk pakket. Interessant voor bedrijven met meerdere werknemers. Ik breng dan een achtergrondsysteem met één kleur achtergronddoek en lampen mee om een echte fotostudio te kunnen bouwen in jullie bedrijf. Ideaal omdat de werknemer dan slechts even van zijn werk hoeft voor de foto. Van alle werknemers maak ik een zakelijke maar toegankelijke portretfoto. Ook hiervoor zet ik Moment Design in, zodat de werknemers na afloop van de fotoshoot ook blij zullen zijn met een resultaat. Ik maak een foto van hen zoals ze écht zijn en ik doe niet aan foto-glimlach massaproductie. Per werknemer trek ik dan ook gemiddeld 15 tot 20 minuten uit om tot een aantal mooie foto’s te komen.

Ook bijpassende teksten mogelijk

Het is eventueel ook mogelijk om prikkelende teksten afgestemd op jouw stijl en klanten door mij te laten schrijven. Zo kun je een totaalpakket afnemen om je website weer helemaal fris en up to date te maken. Ik ben opgeleid als journalist en ik ben dus een ervaren tekstschrijver met meer dan 5 jaar werkervaring. Wil je hierover meer informatie, neem dan even contact met me op.