Zwangerschap


Zwangerschap is een bijzondere periode die je maar een of enkele keren je leven meemaakt. Je prachtige bolle buik mag gezien worden en daarom is dit een mooie gelegenheid voor een zwangerschapsshoot. Een liefdevol moment tussen mama, papa en het ongeboren kind, en als ze er al zijn natuurlijk ook oudere broertjes en zusjes.

Vanaf:
€ 75,-

 1,5 tot 2,5 uur fotografie

 In de studio of op een locatie naar keuze

 Professionele zwangerschapsshoot in een ontspannen sfeer

Werkwijze zwangerschapsshoot

Een zwangerschapsshoot kan plaatsvinden in mijn studio in Eindhoven (op de eerste etage, dus de trap op kunnen lopen is dan wel een vereiste) of op een buitenlocatie. Die keuze is uiteraard geheel afhankelijk van de stijl waarin jij de foto’s wilt hebben. Houd je van natuur als achtergrond of een stadsgezicht, of kies je voor een strakke of sfeervolle studioachtergrond waarbij het echt helemaal om jouw en je bolle buik draait.

Voor een zwangerschapsshoot trek ik 1,5 tot 2 uur uit, zodat we op een rustig tempo diverse poses kunnen aannemen. Een kledingwissel is mogelijk en ook mag je in de tussentijd kiezen voor een andere achtergrond in de studio of een ander plekje in de buitenlucht. Zolang we het maar werkbaar kunnen houden in de tijd die we hebben afgesproken gaan we jouw wensen af. Je kunt ervoor kiezen om alleen op de foto te gaan met je bolle buik, maar natuurlijk zijn je partner of je oudere kindjes ook welkom.

Tarief

Zie de tarievenpagina voor meer informatie.

Bij elke fotoshoot krijg je mijn tijd, creativiteit en het eventuele gebruik van de studio en alle spullen die mee op de foto gaan. Na de fotosessie ga ik aan de slag met de selectie en nabewerking van de foto’s en dan word je uitgenodigd voor een bestelsessie in mijn studio in Eindhoven. Je kunt dan op je gemak de foto’s komen bekijken en kiezen welke je wilt nabestellen, tenzij je op voorhand besluit om het complete pakket te nemen, dan krijg je de foto’s direct thuisgestuurd als ze klaar zijn.

Voor nabestellingen heb je de keuze uit digitale foto’s en afdrukken. Digitale fotobestanden zijn van hoge kwaliteit, waardoor je probleemloos foto’s naar keuze kunt laten afdrukken en zelfs vergrotingen kunt bestellen.

Fotostudio in Eindhoven

De fotostudio van Kristie Raaijmakers Fotografie is gevestigd in Eindhoven. In deze ruime studio heb ik alles bij de hand voor een prettige en gezellige fotoshoot met mooie achtergronden en leuke accessoires. Fotoshoots in de studio kunnen geboekt worden voor maximaal 6 personen. Voor grotere groepen is het noodzakelijk om te kiezen voor een buitenlocatie. De fotostudio is gesitueerd op de eerste verdieping en er is geen lift aanwezig.

Wil je graag foto’s op een speciale locatie of in de buitenlucht? Dat is uiteraard overal mogelijk. Als fotograaf ben ik al veelvuldig actief geweest voor gezinnen uit Geldrop, Eindhoven, Helmond, Nuenen, Laarbeek en Gemert en in de omgeving daarvan. Maar ook als je buiten dat gebied woont, kun je natuurlijk vrijblijvend contact met opnemen. Je kunt mij mailen, appen of bellen voor informatie of om direct een afspraak te maken.