Zwangerschap

Zwangerschap is een bijzondere periode die je maar een of enkele keren je leven meemaakt. Je prachtige bolle buik mag gezien worden en daarom is dit een mooie gelegenheid voor een zwangerschapsshoot. Een liefdevol moment tussen mama, papa en het ongeboren kind, en als ze er al zijn natuurlijk ook oudere broertjes en zusjes.

€ 99,-

 1,5 tot 2 uur fotografie

 Minimaal 10 nabewerkte digitale foto’s in hoge resolutie

 Professionele zwangerschapsshoot in een ontspannen sfeer

Werkwijze zwangerschapsshoot

zwangerschapsshoot in de studio in eindhoven of op locatieEen zwangerschapsshoot kan plaatsvinden in mijn studio in Eindhoven (op de eerste etage, dus de trap op kunnen lopen is dan wel een vereiste) of op een buitenlocatie. Die keuze is uiteraard geheel afhankelijk van de stijl waarin jij de foto’s wilt hebben. Houd je van natuur als achtergrond of een stadsgezicht, of kies je voor een strakke of sfeervolle studioachtergrond waarbij het echt helemaal om jouw en je bolle buik draait.

Voor een zwangerschapsshoot trek ik 1,5 tot 2 uur uit, zodat we op een rustig tempo diverse poses kunnen aannemen. Een kledingwissel is mogelijk en ook mag je in de tussentijd kiezen voor een andere achtergrond in de studio of een ander plekje in de buitenlucht. Zolang we het maar werkbaar kunnen houden in de tijd die we hebben afgesproken gaan we jouw wensen af. Je kunt ervoor kiezen om alleen op de foto te gaan met je bolle buik, maar natuurlijk zijn je partner of je oudere kindjes ook welkom.

Tarief

De kosten voor newbornfotografie in mijn studio in Eindhoven of op locatie bedragen 99 euro. Daarvoor krijg je mijn tijd, creativiteit en het eventuele gebruik van de studio en alle spullen die mee op de foto gaan. Uiteraard zijn ook de foto’s bij de prijs inbegrepen. Na de fotosessie ga ik aan de slag met de selectie en nabewerking van de foto’s en je ontvangt de hele reportage in hoge resolutie. Dat zijn minimaal 10 nabewerkte digitale foto’s. Deze fotobestanden zijn van hoge kwaliteit, waardoor u probleemloos foto’s naar keuze kunt laten afdrukken en zelfs vergrotingen kunt bestellen. Zo is het bedrag voor de fotoshoot een all-in prijs; achteraf komen er geen onverwachte kosten meer bij.

Wil je een fotoshoot op locatie, dan bereken ik kilometervergoeding. Deze bedraagt 25 eurocent per kilometer, gerekend vanaf mijn fotostudio aan de Ruysdaelbaan 3-01 in Eindhoven. Ook parkeerkosten of andere locatiekosten worden doorbelast.

Fotostudio in Eindhoven

De fotostudio van Kristie Raaijmakers Fotografie is gevestigd in Eindhoven. In deze ruime studio heb ik alles bij de hand voor een prettige en gezellige fotoshoot met mooie achtergronden en leuke accessoires. Fotoshoots in de studio kunnen geboekt worden voor maximaal 6 personen. Voor grotere groepen is het noodzakelijk om te kiezen voor een buitenlocatie. De fotostudio is gesitueerd op de eerste verdieping en er is geen lift aanwezig.

Wil je graag foto’s op een speciale locatie of in de buitenlucht? Dat is uiteraard overal mogelijk. Als fotograaf ben ik al veelvuldig actief geweest voor gezinnen uit Geldrop, Eindhoven, Helmond, Nuenen, Laarbeek en Gemert-Bakel en in de omgeving daarvan. Maar ook als u buiten dat gebied woont, kunt u natuurlijk vrijblijvend contact met opnemen. U kunt mij mailen, appen of bellen voor informatie of om direct een afspraak te maken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *