Fotografie op locatie of in mijn eigen fotostudio in Eindhoven

Ik fotografeer het liefst in de buitenlucht. Kinderen hebben daar nog veel meer de ruimte om zichzelf te zijn en om zich uit te leven. Hebben ze even geen zin meer, dan is het gemakkelijker om even wat anders te gaan doen en bovenal kunnen we daar gebruik maken van natuurlijk licht en natuurlijke achtergronden. En daar ben ik fan van.

Maar voor wie graag een egale studio-achtergrond wil of om met slecht weer te kunnen uitwijken heb ik ook een eigen fotostudio (de keuze is altijd aan u, een nieuwe datum kiezen kan met slecht weer ook!). Hierin heb ik alle professionele apparatuur bij de hand om een fijne fotoshoot te houden met prachtige foto’s als eindresultaat.  Mijn fotostudio is gevestigd aan de Ruysdaelbaan 3-01 in Eindhoven. Op de eerste verdieping van dat pand heb ik een prachtige ruime studio met veel daglicht, dat is dan weer ideaal voor newbornshoots. Perfect voor het maken van portretten, newbornfoto’s en gezinsfoto’s.

Routebeschrijving

De Rusydaelbaan heeft vele nummers 3 en de meeste navigatiesystemen sturen je net naar het verkeerde pand (om de hoek). Vandaar deze routebeschrijving. Ik hoop dat je mijn studio daarmee gemakkelijk kunt vinden.

Ik zit gevestigd op de Ruysdaelbaan 3-01 in Eindhoven. Het huisnummer staat maar klein op de gevel, maar het bedrijfsnummer 0212 is duidelijk leesbaar. Ik ben gevestigd in hetzelfde pand als Pijpers-Projects (op de eerste etage). De meeste navigatiesystemen sturen je naar een zijstraatje richting het kanaal waar de nummers 3a t/m g zitten, maar daar moet je niet zijn. Mijn studio is gelegen aan de Ruysdaelbaan, tegenover een begraafplaats.

Aanwijzing vanaf de Berenkuil

  • Op de Berenkuil neem je de afslag Insulindelaan (richting DAF)
  • Net voor de Kadebrug neem je de afslag Jeroen Boschlaan (de ventweg net voorbij Houben Worstenbrood)
  • Sla linksaf bij de 1e dwarsstraat, de Ruysdaelbaan op (onder de brug door)
  • Vervolg de Ruysdaelbaan alsmaar rechtdoor tot je mijn studio bereikt aan je rechterhand.

Aanwijzing vanaf Piuslaan of Geldrop

  • Op de rondweg Eindhoven (Piuslaan) neem je de afslag naar de ventweg Hugo van der Goeslaan (richting ingang DAF).
  • Sorteer voor op de linkerstrook om rechtdoor te gaan (je rijdt de ingang van de DAF dus voorbij).
  • Rijd rechtdoor, over het kanaal heen, tot je de Ruysdaelbaan bereikt.
  • Sla rechtsaf op de Ruysdaelbaan.
  • Ga op de Ruysdaelbaan alsmaar rechtdoor tot je mijn studio bereikt aan je rechterhand.

Mocht je het ondanks deze routebeschrijving niet kunnen vinden, dan mag je me natuurlijk altijd bellen: 06-30389140.

Je kunt gratis parkeren op ons eigen terrein voor de deur.

Bij de ingang zit een bel voor de studio, deze is herkenbaar aangegeven met mijn bedrijfsnaam. De eerste etage is alleen via een trap te bereiken (er is dus geen lift). Kinderwagens kunnen eventueel beneden in de gang blijven staan.