Info voor gezinnen

Gezin

Fotograferen met kinderen hoeft helemaal geen uitdaging te zijn. Door kinderen de ruimte te geven om lekker zichzelf te zijn, krijg je pure en oprechte foto’s. Natuurlijk zal ik de kinderen af en toe tot rust brengen voor knuffelige gezinsfoto’s, maar lekker stoeien, dansen en gek doen horen er ook bij. Met leuke spelletjes houd ik de aandacht vast. En ook een papa of mama die misschien niet graag voor de camera staat, zal merken dat het plezier van de kinderen al heel snel aanstekelijk werkt!

Newborn Lifestyle

Een pasgeboren baby is nog zo puur, klein en zacht. Een lifestyle newbornshoot is eigenlijk een samenvatting van de kraamperiode in foto’s. Ik fotografeer alledaagse momentjes en heel veel knuffels en kusjes. Er is bovendien aandacht voor details zoals het babykamertje dat met zoveel liefde en zorg is ingericht en die kleine teentjes die om op te vreten zijn. Maar ik zorg ook voor een foto’s van het hele gezin, die het absoluut waard zijn om groot aan de muur te hangen. 

Zwangerschap

Zwangerschap is een bijzondere periode die je maar een of enkele keren je leven meemaakt. Je prachtige bolle buik mag gezien worden en daarom is dit een mooie gelegenheid voor een fotoshoot. En je hoeft er natuurlijk niet alleen op met je zwangere buik. Juist liefdevolle foto’s met je partner en/of kinderen maken de reportage compleet.

Koppel- / Loveshoot

Een koppelshoot is het perfecte moment om samen even écht te genieten. En dan maakt het niet uit of je dit graag met je parter wilt doen, of met een goede vriendin of je moeder. Bewust wat quality time nemen met z’n tweetjes om mooie momenten te creëren en deze direct laten vastleggen. Een mooie bevestiging van vriendschap of liefde. En dit is zó leuk om te doen!

Informeer direct wanneer ik nog een plekje vrij heb

    Door gebruik te maken van dit online aanvraagformulier deel je persoonsgegevens met Kristie Raaijmakers Fotografie. Deze informatie heb ik nodig om je de gevraagde informatie toe te sturen. Word je geen klant van Kristie Raaijmakers Fotografie dan zullen je persoonsgegevens uiterlijk 2 maanden na de informatieaanvraag worden verwijderd. De volledige Privacyverklaring van Kristie Raaijmakers Fotografie kan ik je toesturen indien gewenst.