Even voorstellen!

Een klik hebben met de fotograaf, is heel belangrijk om jezelf op je gemak te kunnen voelen. Daarom stel ik me graag even wat uitgebreider aan je voor. Zodat jij hopelijk nog beter kunt bepalen of mijn fotografiestijl en mijn persoonlijkheid passen bij jou of jullie gezin. Mijn naam is Kristie Raaijmakers en ik ben dol op fotograferen. Mooie momenten wil ik zo mooi en gedetailleerd mogelijk fotograferen, zodat de herinnering daaraan levend blijft.

Sinds ik zelf moeder ben geworden van mijn zoontje Jack is dat zelfs nog naar een ander niveau getild. Ik wil het liefst alles vastleggen, al die mooie avonturen die mijn zoontje samen met mijn man en mij beleeft, zet ik op de foto. Bij al die eerste keren houd ik mijn camera bij de hand, want ik weet zeker dat ik over een paar jaar helemaal warm word bij het terugzien van die foto’s. Omdat ik me dan weer herinner hoe bijzonder die babytijd is. Die mooie herinneringen wil ik iedereen geven, op de mooist mogelijke manier!

Fotografie kreeg mijn aandacht na een aantal mooie reizen die ik heb gemaakt samen met mijn man. Aan alle prachtige plekken die we bezochten, wilde ik herinneringen mee naar huis nemen. Dus mijn digitale camera draaide overuren op vakantie. Daar wilde ik meer over leren! Ik kocht mijn eerste spiegelreflexcamera en volgde vele cursussen en workshops. Ook in mijn werk als schrijvend journalist voor lokale kranten had ik veel met foto’s te maken. Steeds vaker ging ik zelf de foto’s maken bij mijn artikelen en mede daardoor ontdekte ik dat ik in het fotograferen van mensen nog veel meer voldoening kon vinden, dus heb ik daar de focus steeds verder op gelegd.

Tastbare herinneringen aan prachtige momenten wil ik iedereen bezorgen, op de mooist mogelijke manier!

In 2014 kreeg ik verschillende betaalde opdrachten, mijn interesse lag toen vooral op newbornfotografie en bruidsfotografie. Bijzondere gebeurtenissen in het leven, die het zeker waard zijn om blijvende herinneringen aan te maken. En dat doe ik nog altijd met heel veel liefde. Maar gaandeweg ontdekte ik steeds meer dat ook de gewone momenten in het leven heel bijzonder zijn. En dat deze gewone momenten zeker niet vergeten mogen worden. Met dat besef groeide mijn interesse in de fotografie van gezinnen, kinderen en koppels. Want mensen blijven hun leven lang veranderen en het is heel fijn om actuele mooie foto’s van jezelf te hebben, maar over tien jaar zijn die foto’s nog veel meer waard. Die waardevolle bezittingen wil ik mijn klanten graag geven!

Op mijn website geef ik je een indruk van de verschillende vormen van fotografie die ik aanbied en in mijn portfolio vind je voorbeelden van mijn werk. Bedenk eens welke herinneringen jij voor altijd wilt bewaren. Ik help je daar graag bij!

Maar waarom Kristie?

Tja, nu denk je wellicht. Er zijn honderden fotografen in de buurt. Waarom zou ik jou kiezen? En dat is een goede vraag. Nu kan ik een heel verhaal gaan vertellen over de kwaliteit die ik bied, dat ik het liefst werk met natuurlijk licht en foto’s maak die kleurrijk en helder zijn. Maar dat kun je zelf bekijken in mijn portfolio en alleen jij kunt beslissen of die stijl bij jou past. Maar een fotoshoot draait voor mij niet alléén om het eindresultaat.

Ik vind het namelijk ook heel belangrijk dat de fotoshoot zelf een mooie ervaring is voor mijn klanten. Ik doe er alles aan om ervoor te zorgen dat je je comfortabel voelt voor mijn camera. We maken er een gezellige fotoshoot van, niet een waar jij ongemakkelijk staat te poseren en moeite moet doen om een leuke lach te vinden. Nee, ik zorg voor een fotoshoot waarin we echt plezier hebben zodat je je echte emoties laat zien. Geen geforceerd foto-glimlachje, maar een oprechte lach, waar het plezier vanaf straalt. Voor kinderen werk ik met de Playful Heart methode, een prachtig concept waarbij we leuke spelletjes spelen om ze plezier te laten beleven. Voor volwassenen pas ik de Moment Design methode toe, met eveneens leuke spelletjes en originele vragen. Zo wordt de fotoshoot geen verplicht nummertje omdat we opa en oma (en jezelf) een mooie foto aan de muur willen bezorgen, maar fotoshoots bij mij staan voor quality time met je dierbaren waar ook nog eens mooie foto’s van gemaakt worden. Dus we maken mooie herinneringen en zorgen er direct voor dat die blijvend vastgelegd worden!

Mag ik jullie prachtige momenten én tastbare herinneringen daaraan bezorgen? Neem dan contact met me op.