Reviews

Wij hebben een hele leuke en ontspannen zwangerschapsshoot gehad bij Kristie. Ze stelt je op je gemak, neemt de tijd voor je, denkt mee over leuke poses en staat open voor eigen ideeën. Nogmaals bedankt, Kristie, voor de leuke middag en de mooie foto’s die je gemaakt hebt. Een bijzonder aandenken aan mijn zwangerschap!

Kim en Robert

“Wij hebben voor onze zoon Imar een newbornshoot van Kristie gehad. Ook bij onze dochter heeft Kristie anderhalf jaar eerder de newbornshoot gedaan. De foto’s zijn elke keer prachtig en Kristie is zeer professioneel, geduldig en creatief.”

Yvonne en Armin

Wij vonden het een heel bijzondere dag, de newbornshoot. Kristie ging super leuk om met de jongens en neemt ook lekker de tijd. Zowel voor de 2-jarige als de baby, ook als je kindje niet echt vast wil slapen. Bedankt voor het mooie resultaat Kristie!!

Lissy en Edwin

Het was een bijzondere ochtend. Heel de familie bij elkaar op zo’n speciale dag; het 50 jarig jubileum van mijn ouders. Deze foto’s zijn een mooie herinnering aan een mooie dag. Dank je wel.

Jennie Vereiken

“Onlangs hebben we een hele leuke newborn fotoshoot gehad van onze dochter. Hannah was lekker eigenwijs en had geen zin om te slapen. Maar Kristie had veel geduld en nam haar tijd. Het eindresultaat is prachtig geworden!”

Djinny

“Ze kwam bij ons aan huis voor de newbornshoot van onze dochter. Alles had ze meegenomen wat heel fijn was en ze vroeg naar onze wensen. Kristie was superlief voor onze dochter en na afloop hebben we prachtige digitale foto’s gekregen. Helemaal top! Dankjewel!”

Suzette en Henri

Kristie heeft onze trouwreportage gemaakt. Onze favoriete foto hangt bij ons aan de schouw en is het eerste wat je ziet als je bij ons binnenwandelt. Kristie bedankt voor jouw professionele bijdrage aan onze fantastische en zonnige dag.

Maithe en Davy

“Vorige maand hebbne we een hele leuke en gezellige fotoshoot gehad met onze familie! Kristie was erg professioneel en de foto’s zijn heel leuk geworden. Complimenten!”

Fam. Hersmus

Nette fotografe, neemt de tijd om haar expertise zo perfect als mogelijk uit te voeren. Ook zeer goed met de kleintjes. Daarnaast originele ideeën voor zowel foto’s met een professioneel doeleinde of voor eigen gebruik. Nabewerking is ook prima.

Rick en Tamara

“We hebben een geweldige terugblik op onze trouwdag gehad dankzij de mooie foto’s die Kristie van ons, de kinderen en al onze gasten heeft gemaakt. Super om de dag zo nog eens te kunnen herbeleven! Kristie, bedankt voor de goede service en het fijne contact!”

Tim en Anne

We hebben door Kristie een newbornshoot laten maken van onze dochter Annemijn. Kristie nam alle tijd die nodig was en wij zijn erg te spreken over het prachtige eindresultaat, wat een mooie foto’s!

Serena

Wij zijn super enthousiast over de newbornshoot. Kristie was super geduldig en nam alle tijd om ervoor te zorgen dat ons dochtertje lekker sliep. Ze heeft oog voor detail en komt met leuke ideeën voor de shoot. We zijn super blij met de mooie resultaten!

Inge en Youri