Reviews

“Ze kwam bij ons aan huis voor de newbornshoot van onze dochter. Kristie was superlief voor onze dochter en na afloop hebben we prachtige digitale foto’s gekregen. Helemaal top! Dankjewel!”
Suzette & Henri
Newbornshoot
“Vorige maand hebbne we een hele leuke en gezellige fotoshoot gehad met onze familie! De foto’s zijn heel leuk geworden. Complimenten!”
Marieke
Familieshoot
“Onlangs hebben we een hele leuke newborn fotoshoot gehad van onze dochter. Hannah was lekker eigenwijs en had geen zin om te slapen. Maar Kristie had veel geduld en nam haar tijd. Het eindresultaat is prachtig geworden!”
Djinny
Newbornshoot
Wij vonden het een heel bijzondere dag, de newbornshoot. Kristie ging super leuk om met de jongens en neemt ook lekker de tijd. Zowel voor de 2-jarige als de baby, ook als je kindje niet echt vast wil slapen. Bedankt voor het mooie resultaat Kristie!
Lissy & Edwin
Newbornshoot
Het was een bijzondere ochtend. Heel de familie bij elkaar op zo’n speciale dag; het 50 jarig jubileum van mijn ouders. Deze foto’s zijn een mooie herinnering aan een mooie dag. Dank je wel.
Jenny Vereiken
Familieshoot
Wij hebben een hele leuke en ontspannen zwangerschapsshoot gehad bij Kristie. Ze stelt je op je gemak, neemt de tijd voor je, denkt mee over leuke poses en staat open voor eigen ideeën. Nogmaals bedankt, Kristie, voor de leuke middag en de mooie foto’s die je gemaakt hebt. Een bijzonder aandenken aan mijn zwangerschap!
Kim & Robert
Zwangerschapsshoot
Wij zijn super enthousiast over de newbornshoot. Kristie was super geduldig en nam alle tijd om ervoor te zorgen dat ons dochtertje lekker sliep. Ze heeft oog voor detail en komt met leuke ideeën voor de shoot. We zijn super blij met de mooie resultaten!
Inge & Youri
Newbornshoot
We hebben door Kristie een newbornshoot laten maken van onze dochter Annemijn. Kristie nam alle tijd die nodig was en wij zijn erg te spreken over het prachtige eindresultaat, wat een mooie foto’s!
Serena
Newbornshoot