Over Kristie

Kristie Raaijmakers (1990) woont in Noord-Brabant met haar man en twee kinderen. Ze studeerde journalistiek en werkt als freelance journalist en tekstschrijver. Het mooiste aan haar werk vindt ze de gesprekken met ‘de gewone mens’, want achter iedere voordeur is een verhaal te vinden dat de moeite waard is om verteld te worden.

Auteur

Als jong meisje schreef ze al verhalen en had ze de droom om ooit een boek te schrijven. Een schrijfwedstrijd wakkerde dat verlangen in 2021 opnieuw aan. Daaruit is de Rock & Flirt serie ontstaan, uitgegeven door HarperCollins Holland. De vierdelige feelgoodserie staat bol van muziek, romantiek en vriendschap. Are you ready to rock?

Tekstschrijver en journalist

Kristie publiceerde in lokale en regionale kranten, magazines en op diverse online platforms. Ook met zakelijke teksten en tekstcorrecties heeft ze ruime ervaring. Door goed te luisteren en de juiste vragen te stellen, weet Kristie de kern van ieder verhaal boven te krijgen. Mede dankzij haar passie voor fotografie, levert ze verhalen desgewenst compleet met bijpassende beelden.